How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kızlaaarrrr Yarına Ne Yemekler Pişiyor 🔪 Haydi birbirimize fikir verelim 😅

Cc çok iyi bende pişman oldum 400 cc üstü taktırmadığıma🤷‍♀️
Ameliyat öncesi 375 cc konuşulmuştu ancak ameliyatta kabım geniş olduğu için 425 cc kullandı doktorum. Bende çok memnun kaldım çünkü bu kadar sıkıntı çektikten sonra da normal bi göğüs istemezdim.

Brokoli karnıbahar havuç ve taze fasülye yi bende buharda çok öldürmeden pişiriyorum
Soğuyunca sarımsak zeytinyağı karabiber tuz ve konserve mısır ekliyorum

Sebze sevmeyen eşim ve oğlumda severek yiyor
Denemek isterseniz diye yazayım dedim🙈
Esim bunlari görsün sofraya oturmaz . Ama bana göre leziz . Onun için yemek demek et demek ..
Cok guzel sebzeler var mis .

Kızlaaaarre nerelererdesinizzzzz 😍
Akşama neler yaptınız ? Ya da benim gibi daha yapmadınız mı? var gibi mi yemekleriniz ? 😍

Alayım menüleri😁

Kızlaaaarre nerelererdesinizzzzz 😍
Akşama neler yaptınız ? Ya da benim gibi daha yapmadınız mı? var gibi mi yemekleriniz ? 😍

Alayım menüleri😁
Vay tam buraya geldim bildirimi gördüm. Ben şöyle yapiciim:
Kremalı mantarlı tavuk( bu tamam)
Tereyağlı makarna( eve gelince yapicam)
Salata (bunu da)
Ekler( bunu hazır aldım, aslında dünden kalan kek vardı onu az önce yedim 🙈🤭)

Ohhhh senin menü hazır sayılır bile.
Afiyet şeker olsun. Ay bende, bu ara kremalı tavuk yapayım diyorum diyorum bi kısmet olmadı 😂
Bende de bi ıspanaklı börek var 😂
Eşim akşam annesini ziyarete gidecek. Yol baya sürüyor. Yemeğe gelemeyeek yani.
Bende acaba bi çorba yapsam da börekle beraber salataydı, turşuydu, yeter mi ki diyorum 🤷🏻
Bilemedim 🤷🏻‍♀️

Ohhhh senin menü hazır sayılır bile.
Afiyet şeker olsun. Ay bende, bu ara kremalı tavuk yapayım diyorum diyorum bi kısmet olmadı 😂
Bende de bi ıspanaklı börek var 😂
Eşim akşam annesini ziyarete gidecek. Yol baya sürüyor. Yemeğe gelemeyeek yani.
Bende acaba bi çorba yapsam da börekle beraber salataydı, turşuydu, yeter mi ki diyorum 🤷🏻
Bilemedim 🤷🏻‍♀️
Şöyle doyurucu bir çorba yap, yanına brokoli salatası, kısır, patates salatası gibi bir salata zaten börek var tamamdır. Ben börek varsa öyle yapıyorum. Hakkaten ya bir ara ıspanaklı börek yapayım ben 🤔

Herkese merhaba kızçeler, anneler 🤚🙋🏻‍♀️
Şimdi sadakatsizi izlerken kk de kafamı tutan konu olmadı. Bende dedim acaba millet yarın ne pişirecek. Burda yazıp birbirimize fikri verebiliriz aslında. Ne dersiniz 😉
Bekliyoreeeeee 🤪
Niye yarına niye bugüne değil 🙈

Şöyle doyurucu bir çorba yap, yanına brokoli salatası, kısır, patates salatası gibi bir salata zaten börek var tamamdır. Ben börek varsa öyle yapıyorum. Hakkaten ya bir ara ıspanaklı börek yapayım ben 🤔
Sen bana bi tabak kremalı tavuk ver o zaman bende sana ıspanaklı börek 😉😂

Çorba ne yapayım sence ? Yoğurtlu tarhana mı yapsam ? Mercimek çorbası mı ? aklıma direk bunlar geldi 🤔
Var mı sende çorba fikri ?
Tarhana hafif olur. Mercimek çorbası daha doyurucu. Aslında canım şey çekti erişteli yeşil mercimek çorbası. Kaynanam sakallı çorba der. Her yörede değişik bir adı var 😅

Hahahahha ne kadar güldüm ya. Beni bi tanısan bu videoyla ne kadar alakasız olduğumu anlardın 😂
170 boy 51 kiloyum 🙈 bende kilo almak isteyip alamayanlardanım😂
Çocuklar olunca hep yarının yemeğini düşünüyorum 😍
Sağlıkla büyüt yavrularını

Tarhana hafif olur. Mercimek çorbası daha doyurucu. Aslında canım şey çekti erişteli yeşil mercimek çorbası. Kaynanam sakallı çorba der. Her yörede değişik bir adı var 😅
Ay evet onu da yapabilirim aslında ama dün şehriye yaptım ikisinde de nane var ya pek canım istemedi gibi. Yarın yapabilirim ama çok severim sıkta yaparım 🤩
Gendimeli yoğurtlu tarhana çorbasının neresi hafif kızz 😂 sen diğer kuru tarhanayla mı karıştırdın ki 😂

Back