How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kızlaaarrrr Yarına Ne Yemekler Pişiyor 🔪 Haydi birbirimize fikir verelim 😅

Çocuk dayanamaz canım iyi yapmışsın. Afiyet şeker olsun hepinize 😍😍
Allah razı olsun. Aman napim yabancı değil sonuçta. Eşimin kaç yıllık kankasi. Yani umarım fake bir hesap açıp kaç yıllık kankam beni beklemeden yemek yemiş demez 😅😅 eşim söylemişti gerçi ama belli olmaz bu işler 😆😆

Günaydınlarrr kızlaaaarrrr 😊😊
Pazar kahvaltısına neler hazırlıyorsunuz kızlarr. Bi fikir alayım dedim ☺️🤩

Buraların takibini kacirmamam lazim ama aksama sizlere fikir olsun arap tava yazın pinterestten bulun tarifi mutlaka onu yapın pilav ve mercimek corbasi yanina tatli size kalmis ama o tarifi o yemegi tek gecerim👏

Buraların takibini kacirmamam lazim ama aksama sizlere fikir olsun arap tava yazın pinterestten bulun tarifi mutlaka onu yapın pilav ve mercimek corbasi yanina tatli size kalmis ama o tarifi o yemegi tek gecerim👏
Yaaaa hiç duymadım bu yemeği.
En kısa zamanda yapacağım inşallah.
Bugün çiftliğe gidiyorum ben orda mangalda et yapacak kocam bey 💃🏻
Yarına da bi bakayım tarifine

Ay şimdi baktım tarife. Ben baya beğendim şimdiden çokta pratik bence. Mutlaka deneyip yazacağım buraya 😍😍
Ben uzerine mantarda ekliyorum seviyorsanız ister icine dograyarak ister en son yemegin üstüne aralıklarla icine tereyag ve tuz koyarak yerlestirebilirsiniz kasar koymayın yemek pisene kadar kuruyo isterseniz cikartmadan ekleme yapabilirsiniz

Ben uzerine mantarda ekliyorum seviyorsanız ister icine dograyarak ister en son yemegin üstüne aralıklarla icine tereyag ve tuz koyarak yerlestirebilirsiniz kasar koymayın yemek pisene kadar kuruyo isterseniz cikartmadan ekleme yapabilirsiniz
Yok kaşarı hiç koymam bu yemek böylece Harika zaten. Mantarı çok severim ama mantar eklerim 😍

Back