How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kızlaaarrrr Yarına Ne Yemekler Pişiyor 🔪 Haydi birbirimize fikir verelim 😅

Kesinlikle ara ara yapacağım bi yemek yani.
Benim çocuklarım mantarı hiç bir türlü sevmez ve yemezler onlar bile arasında hiç farketmeden yediler 😍
Yaa cok sevindim icine katmasanız da olurdu hani tarifte yok ama.biz sevdigimiz icin bazen icine bazende hic dogramadan direk tereyag ile ustune diziyorum muhtesem oluyor afiyet olsun tekrar haber verdiginiz icin tesekkur ederim bende sıkıstırmıs gibi oldum yapın diye yinede kusuruma bakmayin😇

Gayet pratik ve lezzetli oldu 😋😋
Fikrinize sağlık 🤪Sayenizde yeni bi yemek keşfettim. Dün kvlerimde bendelerdi onlar da çok beğendiler.. Tuzunun biraz elimden fazla kaçması dışında hiç bir sorun yoktu 🙈😂
Eşim zaten yeni lezzetlere açık birisidir 😍
Kesinlikle misafirlere yapılabilecek bi yemek hem basit hem düsündürmeyen umarim daha cok yapacağınız insanlar girer hayatınıza 😇

Yaa cok sevindim icine katmasanız da olurdu hani tarifte yok ama.biz sevdigimiz icin bazen icine bazende hic dogramadan direk tereyag ile ustune diziyorum muhtesem oluyor afiyet olsun tekrar haber verdiginiz icin tesekkur ederim bende sıkıstırmıs gibi oldum yapın diye yinede kusuruma bakmayin😇
Ne iyi yaptınız ya yapın demekle 😍 günü güne atıp duruyordum çok iyi yaptınız İnanın 😍😘
Mantarı ben ve eşim çok sevdiğimiz için ve evde de olduğu için katmak istedim ve güzel oldu. Üstüne dizseydim çocuklar direk yemezlerdi zaten böylesi çok daha iyi oldu 😂

Kesinlikle misafirlere yapılabilecek bi yemek hem basit hem düsündürmeyen umarim daha cok yapacağınız insanlar girer hayatınıza 😇
Aminnnn 🤲🏻🤲🏻😍
Bende aynı fikirdeyim. Pratik ve güzel bi lezzet.
Misafirlerime de sunacağım Allah’ın izni ile 😍😘

Ne iyi yaptınız ya yapın demekle 😍 günü güne atıp duruyordum çok iyi yaptınız İnanın 😍😘
Mantarı ben ve eşim çok sevdiğimiz için ve evde de olduğu için katmak istedim ve güzel oldu. Üstüne dizseydim çocuklar direk yemezlerdi zaten böylesi çok daha iyi oldu 😂

Aminnnn 🤲🏻🤲🏻😍
Bende aynı fikirdeyim. Pratik ve güzel bi lezzet.
Misafirlerime de sunacağım Allah’ın izni ile 😍😘

Cok sevindim gercekten😇♥️

Bugün menunuzde ne var kizlar bu ne yemek yapacagim derdi beni gerip duruyo🤦🏻‍♀️
Ayyy kusura bakmayın gördüm yazamadım size. Ben piliç sarma vardı onu yapmıştım. Bugün yanına da pilav ve dünden yayla çorbam vardı.

Kızlaaaarrrr toplaşın bakalım akşama menülerinizi alayım 💃🏻

Canlarrr hepinize hayırlı akşamlar. Ya Allah Bismillah deyip ilk sahur menülerinizi alalım😅

Back