Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekmeksiz karın doymazzzzPilavı bugün bitirdik yapilav ya da makarna yapmicam ya ekmeklen yeriz
![]()
Siz sanki çitayı fazla mı yükselttinizVay ne yemek yapicamli konu en sevdiğimefendim ben bugün iki tepsi pizza yapmıştım biri yendi öteki kaldı. Yarına ısıtıp onu yeriz diye düşünüyorum koca bir tabak patates yaptım mi bitti gitti. Fırında da yapabilirim kızartabilirim de daha karar vermedim. Cuma günü de dolma yapma planım var yanına da ya mercimek çorbası ya da sarımsaklı un çorbası yaparım diye düşünüyorum. Ama cuma günü dışarıya da çıkabiliriz o zaman da eşime ismarlatirim dolmayi da sonraki gün yaparım. Evet bende bu şekilde
![]()
Ay ben bunh hiç yapmadım da duymadım. Ama inşallah bir gün deneyeceğim çok lezzetli bi tarife benziyorHemen anlatayımtereyağını eritiyorum ortalama bir yemek kaşığı kadar, üzerine azıcık da sıvıyağ koyuyorum. Bir- bir buçuk yemek kaşığı kadar un koyup güzelce kavuruyorum. Kokusu çıkınca bir bardak süt, iki bardak su, bir et bulyon ekliyorum ya da varsa et/tavuk suyu. Kaynayınca dövdüğüm iki diş sarımsağı ekleyip biraz daha kaynatıyorum. Çorba ozlesince altını kapıyorum, üstüne de pul biberli, naneli tereyağ sosu yapıyorum kaselerin üzerine döküyorum. Ortalama 3 kase çıkar bu tariften. Yerken limon ya da sirke katılırsa şahane oluyor.
Of of offf zeytinyağlı sarmadan sonrasını okumaya gerek yok benceZeytinyağlı Yaprak Sarma, Kuru Fasulye, Pilav, Çorba, Sumaklı Soğan Salatası.
Bişey yatağında olmazsa zaten ana baba usulü oluyor. Mutlaka o yatağa yatması lazım ki asortik olsunYayla çorbası, soğan yatağında köfte (adı böyle daha asortik, normal bildiğimiz köftenin altına dilimli soğan kavuruyorum) makarna düşünüyorum yanına da
Tavuğun etinden sütünden yararlanayım diyorsunuz yaniBütün tavuk haşlama suyuna corba ve pilav yarina cacik
Ahahah aynen öyleBişey yatağında olmazsa zaten ana baba usulü oluyor. Mutlaka o yatağa yatması lazım ki asortik olsunSüper menü amaa
![]()
Sorma ekmeğin yerini tutmuyo hiç bişeyEkmeksiz karın doymazzzz![]()
Bulgur pilavını kebap yanında bende çok tercih ediyorumYoğurtlu şehriye çorbası, İslim kebap , bulgur pilavı![]()
Bende yapılmışı vardı çünküSiz sanki çitayı fazla mı yükselttinizBiz maydanozlu şehriye çorbası konuşuyorduk en son
Pizzaya asla dayanamam çünkü
![]()
Çok pratik ve lezzetli oluyor, ağır bir yemeğim varsa bu hafif güzel gidiyor. Ben şiddetle tavsiye ederim.Ay ben bunh hiç yapmadım da duymadım. Ama inşallah bir gün deneyeceğim çok lezzetli bi tarife benziyor![]()
İslim kebap he miYoğurtlu şehriye çorbası, İslim kebap , bulgur pilavı![]()
Ne güzel olurdu , adamdan bi pasta istedim bir hafta geçti daha alacak... gerçi alsada bişey farketmez şuan tat alamıyorum koronadan ötürüİslim kebap he mibu menüye tatlı da lazım. Eşine soyle gelirken güzel bir şerbetli tatlı alsın
![]()
Gecmis olsun. Bazen bu kocalar biraz "şey" olabiliyor, neyse ağız tadin kısa zamanda düzelir inşallah.Ne güzel olurdu , adamdan bi pasta istedim bir hafta geçti daha alacak... gerçi alsada bişey farketmez şuan tat alamıyorum koronadan ötürü![]()
“Şey” Neyyyyyyy ?Gecmis olsun. Bazen bu kocalar biraz "şey" olabiliyor, neyse ağız tadin kısa zamanda düzelir inşallah.
İşte belki odun, düşüncesiz, şuursuz hayal gücüne bağlı sen doldur işte“Şey” Neyyyyyyy ?![]()
Bu kk ya bi imza butonu gelse yaİşte belki odun, düşüncesiz, şuursuz hayal gücüne bağlı sen doldur işte![]()