kot pantolonlar 40 beden mangonun 10 tl
mango kışlık gri etek 40 beden 10 tl
ayakkabılar gümüş rengi olan 38 diğerleri 40 no gümüş beyaz ve kahverengi olan 10 tl,siyah yazlık olan downtown marka flodan 20 tl,siyah dolgutopuk olan 20 tl,kışlık bot 20 tl,yazlık krem ayakkabı 5 tl
hamile tulumu her bedene uygundur yanlardan hem düğme ayarı hem lastik ayarı var 25 tl
Gözlük Donato Ricci Marka Hediye geldi orijinal kutusunda 40 tl
çocuk gelinlikleri 20 şer tl 2-3 yaşa göre kızım sadece 1 er defa giydi
Mor mango kazak L beden 5TL
gül kurusu lcw kazak M beden 5 tl
saten pijama takımı hiç giyilmedi hediyeydi baya büyük gelince giyemedim xxl beden 10 tl
kareli gömlek yakasında metal detay var gizli düğmeli etiketini yeni çıkardım ama giyemedim 40-42 beden 10 tl
koyu gri pantolonlu takım elbise çizgi marka 40-42 ye olur 20 tl
seçil marka şifonlu siyah beyaz puanlı tulum kardeşimin kınasında 1 defa giydim omuzları ve sırtı açık dilerseniz boleroyla kullanabilirsiniz 42-44 beden 40 tl
omuz dekolteli mor bluz yakasında gül var çıkarılabiliyor.puane marka bir kez nişanda giydim pantolon veya etekle çok şık oluyor 20 tl
siyah elbise defacto marka 42 beden 15 tl
gri elbise defacto marka 42 beden 10 tl
saks mavisi ince saten boyundan bağlı abiye elbise 25 tl
whitehouse marka siyah yakası taşlı abiye 40 bedeb ama likralı kumaş 44 e kadar olur ön kısmı büzgülü boydan taş detayları var dize kadar yıtmaçlı 20 tl
siyah elbise arkalı önlü foto koydum kol ağzı ve sırtında dantel detayı var V şeklinde 40 beden 15 tl
El örgüsü atkı veya fular olarak kullanılabilir 10 tl (ipleri bile daha fazlaya maloldu:)
Mango marka delikli yün tunik 38-40 beden 10 tl
yarasa kol saks mavi tunik 40-42 beden10 tl
Mango pembe badi m beden 3 tl
koyu yeşil yün tunik 3 tl
çoklu alımda indirim yaparım KARGO BENDEN
Bİ DE DÜZGÜN FOTO ÇEKEBİLSEM :) DAHA GÜZEL GÖRÜNCEKLER AMA :) IŞIĞIN HIŞMINA UĞRAMIŞ BAZILARI GERÇEKTE DAHA GÜZELLER EMİN OLUN