- 20 Temmuz 2007
- 4.226
- 654
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) ooo hadi gözün aydın S sbls . . . kesene bereket fulya. . .
Bende kargoya verdim yarın kurbanımda olur hediyesi . . kargocu çocuk tanıdık diye ucuza göndeirirm kendi ismimin yanına seninkini yazarım dedi. . 3 lira gönderiyorum paketi bende aras kargo ile :) [/QUO
teşekkurler canım bende yurt ıcı kargoyla %50 ındırımı kapttım 8 tl gönderdım:)
Canım indirimli hali mi bu fiyat boyle genelde yüksek geldi banaBenim 13.5 dedi kadın i bi görün aklından oldu nasıl bu kadar ucuz olur die casia indirim kodu verdinmi kadina?
Kutunun büyüklüğünü boyutuna göre değişip evet indiri mli 13,5Canım indirimli hali mi bu fiyat boyle genelde yüksek geldi bana
slm kızlar öncelikle hediyelerimi aldım canım fulya1234çok teşekkur ederım kesesıne bereket hepsı özenle ve gusel paketlenmişti akşama resımlerı atıcam çok mutlu oldum:))
vee hedıyelerı açarken telefonum çalar karşımda bır erkek sesı ve dırek sert ve kaba bır dılle sız kımsınız msj atmışınız katılınım dıye sızı savcılığa verıcem ben şok ilk önce anlamadım sonra telf musade ısteyıp telde msjlarıma baktım dun kurbanıma atacagım mesajı başkasına atmışım kadında korkup msj kocasına göstermış adamı zor ıkna ettım sonra neysekı anladı ama ben benden gıttım:)) neysekı çözdük durumu ama artık bırdaaha katıllı kurbanlı msj atmam kımseye:))
ooo hediyeler gelmis amanda aman
evetkzlar birşey sorucam eni yıl çekilişimi yaptınız aranızda
evet
ve hediyeler gelmeye basladi :))
catla demiycem tabi ki deay katılamadım ya nissancım çatladım
bari hediyelerinize bakayım
hediye topiğiniz nerde ben bulamadım
bi link verirsin artık
y sağol canım görmesem çatlardım kesin