kizlaaarr hadi yeni yil cekilisine!!!!!

:) ooo hadi gözün aydın S sbls . . . kesene bereket fulya. . .

Bende kargoya verdim yarın kurbanımda olur hediyesi . . kargocu çocuk tanıdık diye ucuza göndeirirm kendi ismimin yanına seninkini yazarım dedi. . 3 lira gönderiyorum paketi bende aras kargo ile :)

:) ooo hadi gözün aydın S sbls . . . kesene bereket fulya. . .

Bende kargoya verdim yarın kurbanımda olur hediyesi . . kargocu çocuk tanıdık diye ucuza göndeirirm kendi ismimin yanına seninkini yazarım dedi. . 3 lira gönderiyorum paketi bende aras kargo ile :)
[/QUO
teşekkurler canım bende yurt ıcı kargoyla %50 ındırımı kapttım 8 tl gönderdım:)

slm kızlar öncelikle hediyelerimi aldım canım fulya1234çok teşekkur ederım kesesıne bereket hepsı özenle ve gusel paketlenmişti akşama resımlerı atıcam çok mutlu oldum:))

vee hedıyelerı açarken telefonum çalar karşımda bır erkek sesı ve dırek sert ve kaba bır dılle sız kımsınız msj atmışınız katılınım dıye sızı savcılığa verıcem ben şok ilk önce anlamadım sonra telf musade ısteyıp telde msjlarıma baktım dun kurbanıma atacagım mesajı başkasına atmışım kadında korkup msj kocasına göstermış adamı zor ıkna ettım sonra neysekı anladı ama ben benden gıttım:)) neysekı çözdük durumu ama artık bırdaaha katıllı kurbanlı msj atmam kımseye:))

Ay cok yasa emi:KK48:
Almistim haberlerini koptum ya neyseki ikna edebilmissin
Bu arada gozun aydin
Fulyacim kesene bereket

Sevgili kurbanim
Bu sene senle cok ilgilenemedim uzgunum:KK16: umarim hediyelerin bu ilgisizligimi affettirir :KK68:yola ciktilar geliyorlar

Ayy ayy gozunuz aydin kizlar hediyelwriniz pek bi guzel kesenize bereket kizlar gule gule kullanin

Sevgili kurbanimm

Hediyelerin tamm lakin esimin yogunlugundan dolayi kargoyaa veremedim merak etme gelmedi diye uzulme sakin tamam mi yenu yildan once elinde olucak :) sana soz veriyorum

Benim hediyelerimde yerine ulaştı ama kurbanım fotoğrafları paylaşmamış henüz .Hoppa

Kurbainimin hediyelerini kargoya vericem ana cikamiyorm bardaktan boşanırcasına yağmur yagiyo :KK43:

ayy çok heyecanlı cağlanında hediyeleri ulaşmış. . :)
Kesene bereket çağla cassia güle güle kullan

banaaaaa kim alacakkk hala heyecan doruklarda. . katilimden ses yok beni unuttu sanırsam

X