kizlaaarr hadi yeni yil cekilisine!!!!!

Günaydın kızlar bende paketlerimi yaptım sadece kırmızı don kaldı. . . :) onuda aldımmı tamamdır. . .
İnşallah kurbanım beğenir. . Bu hafta içinde kargomu yapıcamm. . ayyy bana kim alıcakkk hala bir belirti yok katilimden. .
Çağla katilim sen olabülürmüüüsünnn. . o paket banamı? hadi kulağıma söle kimseye söylemem D:
Evett evettt benim:))))

Benim kurbanim kargoya verdiği zaman takip numarasıyla birlikte bana haber verebilir mi evde olmuyorum genelde :KK43:

Benim kurbanım da kargoya verdiği zaman takip numarası ile mesaj atarsa çok sevinirim. Ben de genelde evde olmuyorum.
Benim her şeyim tamamlandı, Kısmetse yarın kargoya vermeyi düşünüyorum :KK45:

Ben de kismetse perşembe günü kargoya verecegim

bende çarşamba yada perşembe vericem kargoya. . ahhh ahh katilimdennn bir ses. . eyy katil yaklaştıysan bir kez dürt :KK70:

Ahhh benim katılım de Hayırsız çıktı :KK43: gönderirsen haber ver katilimmm :KK43: kızlar bu arada hangi kargoyla gondermeli?

Hediyelerimin hepsini bir kutu içinde topladım , kutumu da süslemiştim. Ptt ile göndermeyi düşünüyordum , bugün gittim , içinde kırılacak bir şey varsa kabul edemeyiz dediler , kutuları ata ata iş yaptıklarını bizzat söyledi görevli. Tamamen sabit değildi içindekiler , korktum. kutunun 4 köşesinden kesip daha küçük bir pakete çevirmeye çalıştım (Hediyeler arasında boşluk kalmasın , çok hareket etmesin kırılmasınlar diye) Biraz şekli şemali bozuldu büyük hediye kutumun , bantlamak zorunda kaldım çokça :KK57:Sonra içim rahat etmedi , kırılır diye korktum, geri döndüm.

Yurtiçi kargo ile göndermeye karar verdim. Öğleden sonra, akşama doğru hediye aldığım kişiyi arayarak bildirdim. Hediyelerimi bugün akşama doğru gönderdim.. Üstümden bir yük kalktı.

Umarım beğeneceği şeyler olur. Yarın eline ulaşacağını tahmin ediyorum..:KK22::KK22:

Son düzenleme:
Ben çarşamba günü kargoya vereceğim.

Ben de kismetse perşembe günü kargoya verecegim

bende cuma günü kargoyu gönderiyorummmmmmmmmmm :)

selam kizlarr gunaydinlarr:KK54:

benmde paketim hazir ve yrn kargoya vericem kismetsee:KK70:

bende çarşamba yada perşembe vericem kargoya. . ahhh ahh katilimdennn bir ses. . eyy katil yaklaştıysan bir kez dürt :KK70:

Büyük kolimi yapıp yarın sabah kargolayacagim.

vaauuuuuuwwww:KK71::KK71::KK71:
supersiniz gelsin :KK9: gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn:KK9:

X