kizlaaarr hadi yeni yil cekilisine!!!!!

de bakim belki ben inanirim :KK70::KK70:

Rüyamda kargo geliyor, nerden geldiğine bakıyorum , Erzurum..
Ben Erzurum aöf de okuyorum , acaba okuldan mı geldi diyorum. (Belge talep etmiştim)
Sonra bir açıyorum , hediyeleri görüyorum. Uyandım anneme anlattım , sonra bir baktım telefonda kargodan mesaj gelmiş takip numarası ile. Baktım gönderilen yer Erzurum :p:p

Slm kızlar epey dır giremiyorum bnmde hedıyelerim tamam yarın kargoya teslim olucak umarım kurbanım begenirsin.:))

Selam kizlarr:KK54:

bende sözde bgn kargoya vercektim bgn devlet dairesinde carsida fln islerim vardi esimle erkenden evden ciktim yolda kargoyu unuttugum aklima geldi artik hangi kafada yasiyorsam elimde kurbanimin adresi kargoya gidiyom ne yollicaksam Allah akil fikir versin artik bana:63: yrn gondericem artik kismetse sabah ilk is kargoya buarada bende yurtici kargoyla yollicam en garantisi ptt iyide hem gec hemde icini acip bakmalari hosuma gitmiyor :KK51:

Bi arkadas demis yurticinde yilbasi indirimi var diye sitesine baktim onuda aldim sizde o sekilde indirimden faydalanabilirsiniz arkadaslar :KK66:

Buarada gonderenler kurbanina msj atsin ya da haber versin bi sekilde ya whatsap flnda olabilir bende her daim evde olmuyorumda ona gore takip ederiz hem :KK66:

Kızlar bende kargomu verdim. Yurticiye gidemedim MNG verdim. Son dk calisinca kargo vermek zor oluyormus. Kadına yalvardim resmen işten geldim kargomu alın diye her şey kurbanim icin:KK66:)

Benim 13.5 dedi kadın i bi görün aklından oldu nasıl bu kadar ucuz olur die casia indirim kodu verdinmi kadina?

Benim 13.5 dedi kadın i bi görün aklından oldu nasıl bu kadar ucuz olur die casia indirim kodu verdinmi kadina?

Adamdı :KK53::KK53:
Şaka bir yana. Haberim yoktu ne yazık ki. hediyem ulaşmış yerine.
Bu arada benim katilim sensin değil mi niye hala söylemiyorsun:KK45::KK45:

slm kızlar öncelikle hediyelerimi aldım canım fulya1234çok teşekkur ederım kesesıne bereket hepsı özenle ve gusel paketlenmişti akşama resımlerı atıcam çok mutlu oldum:))

vee hedıyelerı açarken telefonum çalar karşımda bır erkek sesı ve dırek sert ve kaba bır dılle sız kımsınız msj atmışınız katılınım dıye sızı savcılığa verıcem ben şok ilk önce anlamadım sonra telf musade ısteyıp telde msjlarıma baktım dun kurbanıma atacagım mesajı başkasına atmışım kadında korkup msj kocasına göstermış adamı zor ıkna ettım sonra neysekı anladı ama ben benden gıttım:)) neysekı çözdük durumu ama artık bırdaaha katıllı kurbanlı msj atmam kımseye:))

X