- 23 Ocak 2008
- 1.968
- 53
- 42
Ne cazasi eski kurbanım benim birlikte karar verelim dimiKızlar glmeyenlere ceza verelim ne dersiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne cazasi eski kurbanım benim birlikte karar verelim dimiKızlar glmeyenlere ceza verelim ne dersiniz?
Kızlar glmeyenlere ceza verelim ne dersiniz?
Ne cazasi eski kurbanım benim birlikte karar verelim dimi
ha haaaahhhaaaOnların hediyelerini geç yollayalım:)))))
yasasiiiinnn kesin begenirim esmerisirinemgunaydın kızlarrrr kurbanıma bugun hediye sececem inşallah begenir
EMİNİM NİSSANIM TAM SANA GÖREyasasiiiinnn kesin begenirim esmerisirinem
Ben bugun verdim kargoya gittiiiii inşallah begenir çok beğenerek aldım .
Verdim verdim elindedir belkide ama nickimi soylemedımAaa haber verseydin alacağın kişiye. Ayın 22 denildi ya , evde olmayabilir..
Keşke içine mektup koysaydinVerdim verdim elindedir belkide ama nickimi soylemedım
İpucuuuuuuumerhaba kızlar kusura bakmayın fazla ilgilenemedim burasıyla :) Nasılsınız ? Bir ipucu vereyim miii
Süpriz hediyeler hoş oluo bence süpriz şeyler koyabilirsiniz ben koyacağım mesela karsindakide şaşırıp mutlu oluo:)İyi aksamlar kozlar bende bugün 3 hediyrmide tamamlamış bulunmaktayım :) yanına ekstra bi şey koyan var mi kii başka ne alinabilirr