• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlaaar saçımı boyatacağım karar veremiyorum yardım edin hangisi???

evrekagamze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
47
0
36
İstanbul
kızlar beğediğim renkler ve asıl saçımın fotoları.... sizce hangisi bana daha iyi gider tenime yakışır ??? yardımlarınızı bekliyorum ona göre boyatıcam:(

Eklentiler

• $images (2).jpg
    $images (2).jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 104
  • $images (3).jpg
    $images (3).jpg
    4,6 KB · Görüntüleme: 85
  • $images (4).jpg
    $images (4).jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 100
  • $kzlsa57973.jpg
    $kzlsa57973.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 108
  • $redhair2.jpg
    $redhair2.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 117
  • $100_59582.jpg
    $100_59582.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 105
  • $images (5).jpg
    $images (5).jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Canım açık tenli değilsin. O tarçın bakırı falan sil at listenden.
Naz Elmasın fotoğraftaki rengi çok hoş.. Bir de karamel tonları deneyebilirsin canım. :21:

öyle mi yaa:( bende onları düşünüyordum daha çok teşekkürler ama naz elmasınki de tenimi iyice koyu göstermez değil mi, esmer değlim ama kavruk bi tenim var bilmiyorum

Canım açık tenli değilsin. O tarçın bakırı falan sil at listenden.
Naz Elmasın fotoğraftaki rengi çok hoş.. Bir de karamel tonları deneyebilirsin canım. :21:

karamel tonları absürt durmaz değil mi, saçmı hiç açık renge boyamadım ilk defa boyuycam biraz tırsıyorum da kötü durur diye :(

kızlar tenime yakışmasıyla birlikte boyanın kısa saçta nasıl duracağı sorunu da var. hangi renk daha iyi olur kısa saçımda fikirlerinizi bekliyorum

kızlar loreal exellence nin küllü dore kumralını aldım. koyukahve saçıma uygulayacağım.. inşallah istediğim rengi elde ederim. naz elmas tarzı bişe.

kızlar bu saçımın ilk aşamasından sonraki hali... kumral ya da dore kumral tonlarına karar kıldık en son :) güneşte ışıkta ve ışıksız ortamdaki hali... daha üç aşama daha var ma fikirlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• $100_5959.jpg
    $100_5959.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $100_5976.jpg
    $100_5976.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $100_5979.jpg
    $100_5979.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 46
Anlayamadım ben canım daha da mı boyayacaksın 3 aşama daha var yazmışsın ya :17:
İlk fotoda renk bir harika çıkmış bayıldım.

sağol canım beğenin için evet , açmadan istediğim tonu elde etmeye çalışıyorum. aldığım tavsiyelere göre daha 3 aşama var. bylece biraz zaman alacak ama saçlarım hiç zarar görmeden istediğim rengi elde edeceğim :)

Back