KIZLAAAR!!! HAMİLEYİM 🎉🎉🎉🐣

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizin de inşallah

Sizi ben hiç görmedim tanımıyorumda amaa adınıza çok sevindim canım rabbim sağlıcakla ilerlemesine ve sağlıcakla kucağına nasip etsin inşaallahh

Hayırlı olsun coook sevindimhep mutlu ol inşallah

Çatlatma iğnesi kullandığın ay beraber takip etmiştik. O kadar mutlu oldum ki senin adınaaaa umut oldun resmen hepimize. Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canım benim

Aslı seni görüyordum forumda geçen ay bende klomen kullanmıştım ve kimyasal gebelik oldu maalesef. Sonra eşimde varikosel olduğunu öğrendik. Bu ay zaten korunduk kimyasaldan dolayı. Urolog ameliyat garanti değil dedi morfoloji %2 ve garantisi yok düzelmesinin dedi bugün. Bizde operasyonu rafa kaldırdık önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz klomeni. Spora başlamaya karar vermiştim zaten haftaya başlayacağım inşallah sanırım sende spora odaklanmışsın daha çok umarım bende senin gibi güzel sonuç alırım yazını okurken ağladım çok duygulandım dua et bana da

askim benim esimin morfoloji %1 çıktı nisan 3te. ama mayıs 28de gebe olduğumu öğrendim bu süreçte ama esim de ben de sağlıklı beslenmeye odaklıydık. esim hacamat yaptırmıştı. sırt ağrısı için yaptırmıştı ama çoğu kişi spermlere de faydası olduğunu söylüyor vitaminlerini aksatmadan içti ve oldu. ve dediğim gibi ben tamamen kafadan gebeliği rafa kaldırmıştım. diyet yaptım, pilatese başladım ve kendimi çok iyi hissettim bu süreçte. eğlendim, arkadaslarımla ve esinle vakit gecirmeye odaklandım. ve yemin ederim hiç ihtimal vermediğim bir anda öğrendim o yüzden bol kafa rahatlığı ve kendine güven.. gerisi geliyor emin ol kuzu.

Bugün aynı şeyleri konuştuk eşimle bi ufak tatil yapalım kafa dağıtalım vs diye. Geçen ay stres beni çok etkiledi bence. Hem benim doktorum hemde eşimin doktoru ameliyatın çok doğru olduğunu düşünmüyor suan olan değeri de bozabilir diyor yaşımız 29. Bakalım neler olacak dediklerine sonuna kadar katılıyorum bu arada kedinde var sanırım muhakkak toxoplasma baktır veteriner hekim olarak bi tavsiye vermiş olayım

aa o ney? pazartesi veterinere götürecektik tüy temizliği için. sorayım onu da

aa o ney? pazartesi veterinere götürecektik tüy temizliği için. sorayım onu da
Parazit gebelik sürecinde maalesef bebeği etkiliyor eğer kedinde varsa dikkatli olman gerekir gebelik döneminde sana bulaşmaması için. Kendine de baktır bence pozitif mi megatif misin diye belki de bağışıklık vardır vücudunda kedinden dolayı. Ben veterinerim benim negatif çıktı doktor şok olmuştu nasıl bu zamana kadar hiçbir kediden almadın diye korkup kendini sakın strese sokma ama önlem için hekiminle görüş o gereken testleri yapar bana da yazabilirsin bu konuda her zaman

ayy çok sağ ol. iç-dış parazit aşılarını 3 ayda bir oluyor zaten. hiçbir aşısını aksatmadık. ama doktorum tuvaletini esimin temizlemesini söyledi gebeliğimi öğrendikten sonra. onun dışında ben öpüyorum, ısırıyorum kedimi kaç gündüür pazartesi baktırırım ama Allah korusun

Çünkü toxoplasma dışkıdan bulaşıyor o yüzden öyle demiş sen yine de dikkkat et bi süre öpüp ısırma dayan biraz Allah’ın izniyle gebeliğin çok güzel geçsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…