kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum

Adam sizinle sohbet bile etmiyor bu evlilik zaten ölü. Sizi sevmeyen birinin neyini kıskanıyosunuz adam basbaya kendine başkalarını denk görüp sizi beğenmiyor

Geçmiş deneyim, anahtar cümle:)
Ya barındırırsınız ya da maruz kalmışsınızdır, bu kadar

Davranmanız gerekenin tam tersi gibi davranıyorsunuz. Aslında hiç hoş değil kocacığım böyle evli insanları göndermeleri ama ben allahtan sana yüzde yüz güveniyorum. Senin gözünün bir tek beni gördüğünü biliyorum bu yüzden sen gittiğinde bile hep rahat hissedeceğim. Sadece Özlem olacak o kadar../
Bu cümleleri kursanız adamı sevgiye boğsanız zaten o da yediremez kendine. Ayrıca, sen zaten nasıl davranacağını bilirsin, sana yakın davranılsa bile mesafeyi bir şekilde koyacak bir adamsın. Bunları desenize, her eş birbirini işler ilmek ilmek. Siz kötü yönde işliyorsunuz…

Valla böyle yaparak aklına sokacaksınız eşinizin yapmayın böyle.
Boş olduğun da sürekli görüşürsünüz görüntülü.,
Eşinize güvenmiyorsanız o ayrı ama eğer ben güveniyorsam bunu sorun etmem.
Ve ayrıca kıskançlık kendine güvensizliktir , belli bir yerden sonra hiç çekilmez.

Okurken utandım sizin adınıza. Eşinizi sizden Allah kurtarsın. Kocam da kocamcı kadınlardan bıktık,güvenmiyorsan boşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…