Sizi yadırgamıyorum. Düşünceniz evet karşı taraf için ve hemcinsiniz için kırıcı, bu bir gerçek. Ama kendimi sizin yerinize koyuyorum ben de biraz sıkıntı yapardım. Ne desem bilemedim. Böyle düşünmenizdeki sebep eşinize güvensizlik değil bence. İllaki yani eşinizdir güvensizlikle ömür mü geçer,hepimiz eşlerimize güveniyoruz.İçinde olduktan sonra tv lerde görüyoruz ki dibindeki komşularıyla aldatanlar var. Bence sizi rahatsız eden şeyi söyleyeyim, erkeğin 9 nefsi 1 aklı varmış,kadının 9 aklı 1 nefsi ve o bir nefsi 9 akılla korurmuş. Ama erkekler için biraz sıkıntı bu cümleKızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Yapıcak adam siz ağlasanızda ağlamasanızda, merak etsenizde etmesenizde yapar. Yani farketmiyor yapmak isteyene. Engelleseniz bile yapar. Aklına böyle şeyler sokmayın. Daha sakin yaklaşın. Kıskanmıyormuş gibi yapın. Sürekli irtibat halinde olursanız bir problem olmaz. Biraz özgüven…Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Yaşayacak olan buradada yaşar kabaca eşeğin altına karpuz kabuğu düşürmeyinKızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Konuyu açıp ağlamaya mı gittiniz?Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?