• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum

haggfhuuu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2022
11
1
1
Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler

Eşinize güvenmiyorsanız yapacak bir şey yok. Ayrıca adamı sürekli darlayıp sakınan göze çöp batırmayın.
Aldatacak olan adamın iş seyahatine de ihtiyacı yok elini kolunu bağlasan da bir yolunu bulur aldatır. Eğer eşinizin önceden güveninizi sarsacak bir davranışı yoksa bu gereksiz evhamınızı kenara bırakmanızı öneririm

Eşiniz istifa etsin dizinizin dibinde otursun madem. Eşiniz sizi aldatacak olsa aynı apartmandan birisiyle bile aldatabilir ruhunuz duymaz. Ne örnekler gördük. Ayrıca her yanınızdan uzaklaştığında sizi aldatacağına inandığınız, iş arkadaşıyla her an birliktelik yaşama potansiyeli olduğunu düşündüğünüz biriyle neden evlisini bunu bi sorgulayın. Size önerim siz de girin bir işe çalışın iş arkadaşlığı, iş hayatı nedir öğrenirsiniz. Bütün gün kafanızdan senaryo kurmazsınız belki böylelikle.

Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Sizi yadırgamıyorum. Düşünceniz evet karşı taraf için ve hemcinsiniz için kırıcı, bu bir gerçek. Ama kendimi sizin yerinize koyuyorum ben de biraz sıkıntı yapardım. Ne desem bilemedim. Böyle düşünmenizdeki sebep eşinize güvensizlik değil bence. İllaki yani eşinizdir güvensizlikle ömür mü geçer,hepimiz eşlerimize güveniyoruz.İçinde olduktan sonra tv lerde görüyoruz ki dibindeki komşularıyla aldatanlar var. Bence sizi rahatsız eden şeyi söyleyeyim, erkeğin 9 nefsi 1 aklı varmış,kadının 9 aklı 1 nefsi ve o bir nefsi 9 akılla korurmuş. Ama erkekler için biraz sıkıntı bu cümle 🙈 nefsine yenilmesinden korkuyorsunuz.. neyse özetle şöyle söyleyeyim, eşinize güvenin,aklına sokmayın böyle şeyler. Ona güvendiğinizi,arkasında olduğunuzu belirtin. Sevgiyle güvenle uğurlayın

Bence sizin kendinize güveniniz yok gibi geldi, kıskansanız bile bunu belli etmeseydiniz. Ben olsam ve eşimi birkaç günlüğüne iş seyahatine yollasam gitmeden önce güzelce giyinir hoş bir akşam yemeği ardından da ikimiz için güzel bir gece geçirmemizi sağlardım ki ben en son aklında bu şekilde kalayım eve dönene kadar.. Kocam beni seviyorsa ben de kendime güveniyorsam böyle yapardım..

Ayrıca KudrAlobar KudrAlobar ın dediğine katılıyorum diğer bayan için kötü bir düşünce olmuş çok ön yargılı bir davranış ve bir bayan olarak yakışmıyor

Yapıcak adam siz ağlasanızda ağlamasanızda, merak etsenizde etmesenizde yapar. Yani farketmiyor yapmak isteyene. Engelleseniz bile yapar. Aklına böyle şeyler sokmayın. Daha sakin yaklaşın. Kıskanmıyormuş gibi yapın. Sürekli irtibat halinde olursanız bir problem olmaz. Biraz özgüven…

Bunun için ağlayıp, eşle kavga etmek çok küçük düşürücü bence.
Böyle bir iş seyahati oldu diye sizi aldatacak adam her türlü aldatir zaten.
Birde kız kollarını açmış sizin kocanızi bekliyordu sanki o kadar eminsiniz evli bir erkekle birlikte olacağına.

Son düzenleme:
Ne yapabilirsiniz ımm?
Önce ağlamayı kesebilirsiniz.
Sonra istifa et diyip evi ben geçindireceğim artık deyip kendiniz tüm yükü alabilirsiniz.
Başka yapacak şey aklıma gelmiyor.
Ağlamak ise çözüm değil hatta karşıdaki neden bu tutumu çekip duruyor onu anlamadım.
O da değişik sanırım.
Normal biri çekmez.

Yaşayacak olan buradada yaşar kabaca eşeğin altına karpuz kabuğu düşürmeyin

Konuyu açıp ağlamaya mı gittiniz?

Back