Bu da ancak jinekologa goturulup aç bacaklarını kızım demekle mi ögrenilir acaba?!
Psikolog zaten 17 yasında bi kızın yaşadığı taciz tehdit durumlarını aileden saklamayacak..
Konu sahibinden de özür dilerim bu kelimeleri kullanıyorum ama kardeşin için yorumum hala kendisi için almadığı yönünde.
canım bur yorumlardan bişey beklemek yerine okulun numarasını internetten bulup okulda olan öğretmen müdür memur herhangi birinden öğrencinin adını vermeden de bilgi alabilirsiniz. en azından kardesiniz geldiğinde daha net konusabilirsiniz veya okul verdiyse(!) konusmanıza bile gerek kalmaz konu kapanır
canım bur yorumlardan bişey beklemek yerine okulun numarasını internetten bulup okulda olan öğretmen müdür memur herhangi birinden öğrencinin adını vermeden de bilgi alabilirsiniz. en azından kardesiniz geldiğinde daha net konusabilirsiniz veya okul verdiyse(!) konusmanıza bile gerek kalmaz konu kapanır
Olayın hukuki kısmı da var.
18 yaş altında cinsellik "deneyim" boyutunda değil.
kiminle yaşadı,biri mi kullanıyor,tehtid mi ediyor,satıyor mu ,nedir yani? (sözüm meclisten dışarı)
bu detaylar çok önemli..
lise öğrencisi cinsel deneyim yaşayamaz ancak tacize uğrar.
Yanılıyorsun tacizle hiç alakası yok bu tür şeyleri kendi isteğiyle yaşayan o kadar çok lise öğrencisi var ki.. Hele de düz liselerde.. Hatta erkekler kızlara zarar vermemek için köşe bucak kaçıyorlar artık kızlar üstlerine gidiyorlar...
eğer okul dağıtmadıysa böyle bişeyin okulda duyulup kardesinizin rencide olmasına neden olabilirsiniz. telefonda size bilgi verirler zaten, böyle bi kuskuyla 2 gün nasıl bekliceksiniz anlamıyorum sizin yerinizde olsam coktan arardım siz bulun annenize söylemeden arayın okulu bence isim vermeden de ögrenin durumu anlatın
Kermit,yasa yapıcı ben değilim ?
Bana neden hesap soruyorsun ..?
Kızın muayeneye götürülmesine bende karşı çıktım evli bir kadın olarak ben bile hoşlanmıyorum dedim.
ama eğer tacize tecavüze maruz kaldıysa kullanılıyorsa tehtid vs ediliyorsa..
ki olabilir açacak açılması gereken yerini.
başka bir yöntem yok.
Arkadaşım benim kişisel kanaatim değil bu.
hukukun bakışı inanmakta güçlük çekiyorsanız araştırma yapabilirsiniz.
kızlar mı atlar erkekler mi atlar bilemem..
ben kadınım kadını kollarım her daim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?