kızkardeşimin dolabında gebelik testi bulduk

yaşıtlarıyla aralarında neler oluyo inanamazsınız..okulda çalıştığım için bu tarz şeylere şahit oluyorummm malesef... hep üzülen anne babalar oluyo...

Kermit,yasa yapıcı ben değilim ?
Bana neden hesap soruyorsun ..?
Kızın muayeneye götürülmesine bende karşı çıktım evli bir kadın olarak ben bile hoşlanmıyorum dedim.
ama eğer tacize tecavüze maruz kaldıysa kullanılıyorsa tehtid vs ediliyorsa..
ki olabilir açacak açılması gereken yerini.
başka bir yöntem yok.

Şimdi yapılacak en iyi hareket bu okuldan biriyle isim vermeden de görüşebilirsiniz şimdi. Bence durmayın

annem illede pzt.gidicem diyor benim azönce aklıma geldi okulu arayıp sorsam mı diye ama telde sorulması pek uygun gelmedi bana..hani yüzyüze konuşulsa daha iyi

Yanılıyorsun tacizle hiç alakası yok bu tür şeyleri kendi isteğiyle yaşayan o kadar çok lise öğrencisi var ki.. Hele de düz liselerde.. Hatta erkekler kızlara zarar vermemek için köşe bucak kaçıyorlar artık kızlar üstlerine gidiyorlar...

Doktora da kendi isteği dışında asla götüremezsiniz.. Bildiğim kadarıyla doktor kendi isteğiyle gelmediyse muayene etmiyor.. Ki hadi götürdünüz doktorda muayene etti diyelim.. Sonuçta bir şey çıktı veya çıkmadı hiç önemli değil o saatten sonra onun psikolojisini nasıl düzelteceksiniz..
Bir şey çıkmazsa eğer zorla böyle bir şey yaptığınız için sizden nefret etmeyecek mi?

Eğer böyle bir hata yaptıysa onu dövüp sövüp evden mi atacaksınız.. Bence yapmanız gereken tek şey onunla daha çok ilgilenmek.. Çünkü sadece ailesinde sevgi görmeyen, ÖZELLİKLE de babasından sevgi görmeyen babasına sarılamayan öpemeyen kızlar dışarda sevgi arar.. Ben hala gidip babamın kucağına otururum.. Kardeşim 12 yaşında hala babamı dudağından öper.. Küçükken öyle sevgi gösteriyorlardı birbirlerine hala aynı sevgiye devam ediyorlar..
Ve kardeşim bu yaşta bile diyor ki 'sevgili bulup da ne yapacağım onun derdiyle mi uğraşıcam banane' Ben de hep öyle düşünürdüm...

Bir kız için en büyük aşk ilk aşk babadır... Aile sevgisidir.. Bu konuda herhangi bir değişikliğe ihtiyacınız varsa düşünün derim babanızla konuşacaksanız da bunları göz önünde bulundurun babanıza nasıl davranması gerektiğini anlatın..

able telde sorulabilir.
bilmiyorum gerçi okulda kim vardır bu saatte ama sorulabilir nedne sorulmasın ..
boşver anneni bekleme öğrenci ismi vermek zorunda değilsin.
durumu anlat ve sor.
çekinme neden utanıyorsun ki velisin sen ..
ben bir sny bile durmaz arardım.
belki de evet biz pilot okuluz dağıtıyoruz falan diyecek ??

Arkadaşım benim kişisel kanaatim değil bu.
hukukun bakışı inanmakta güçlük çekiyorsanız araştırma yapabilirsiniz.
kızlar mı atlar erkekler mi atlar bilemem..
ben kadınım kadını kollarım her daim!!

eğer okul dağıtmadıysa böyle bişeyin okulda duyulup kardesinizin rencide olmasına neden olabilirsiniz. telefonda size bilgi verirler zaten, böyle bi kuskuyla 2 gün nasıl bekliceksiniz anlamıyorum sizin yerinizde olsam coktan arardım siz bulun annenize söylemeden arayın okulu bence isim vermeden de ögrenin durumu anlatın

hic vakit kaybetmeden ara derim ben... 2 sene önce gebelik testi dagitilmismi dagitilmamismi ögrenin

ya bu arada okulda sadece gebelik testimi vermisler yaninda baska bisey vermemislermi keske bunuda sorsaydiniz kardesinize cünkü verseler bile sadece gebelik testi vermezler :44:

okulda kurs varsa...müd.yardımcıları mutlaka mesaidedir...ama okulu aramak fayda getirmez daha çok gerileceksiniz...okulda asla böle şeyler dağıtılmıyo

anneme dedim nasıl durucaz ozamana kadar dedim çok sabırlıdır annem beklicem dedi ve hep düşünceli...ama ben duramıyorum okulu araayı düşünüyorumda cesateim yok nasıl uygun yolla konuşulur ki daha önce hiç sormadığım bişey

Hayatım..
bazen öyle anlar gleiyor ki ne utanma kalır ne sıkılma ne kişilik..
dişini sıkarsın lanet edersin ama yaparsın.
yapmak zorundasındır.
bu saatte kimse var mıdır bilmiyorum ama rehberlik hocasının tlf vs de alabilirsin.
o da bilir öyle birşey dağıtılıyorsa.
ara hizmetli vs değilde nöbetçi öğretmen varsa ki yanlış hatırlamyıorsam müdür yardımcıları nöbetçi oluyor ama kaça kadar bilemem. öğretmen bir arkadaş olsaydı bilirdi ama..
joy vardır o bilir hala online ise..

özetle uygun dili falan yok,çat çat soracaksın

bi kız kardesiniz oldugunu dolabından gebelik testi buldugunuzu ve size de gecen yıl okuldan verdiklerini söylediğini anlatın okulada böyle bişey dagıtıldımı diye sorun bence, daha gec olmadan arayın okulda birileri varsa bile gidebilirler artık

Evet ama daha çok erken en son yapılacak şeyi endişe içindeki bir ablaya soyluyorsunuz.
Bu ülke namus cinayetlerini bitirebilmiş bir ülke değil. O yüzden önce bardağın dolu tarafından bakmak lazım..

Able neden öyle düşündüğümü söyledim aslında öyle bişeyi kendisi için alsa saklamaz. Yani saklamak için almaz. kardeşiniz akıllı bi kız ki babası izin verecek kadar güveniyor ona o da bu güveni riske atıcak bi hamle yapmaz. Delili yok ederdi.

Okulun adını özelden yaz istersen ben arayıp sorayım sonucta öğrenci adı vermene gerek yok. Hani sen tanınmaktan korkuyorsan.

Ben de erkekleri kollamıyorum herhalde ama kız 18 yaşını geçmiş kendisi ben tacize tecavüze uğradım tehdit ediliyorum demediği sürece kimse birlikte olduğu erkeği de suçlayamaz bence..
Ki zaten yaşadığımız ülkede tacize tecavüze uğradım tehdit ediliyorum dese kim dinler bir de o var sadece kız ve kızın ailesi yanar o kadar gerisi fasa fiso.. Adam bulunur hapse girer 2 3 ay yatar belki 1 yıl sonra bir aftan yararlanır çıkar...

bnmde 18 yaşında kardeşim var ortalığı yıkarım böyle bişey bulsam.okulda dağıtılmaz test falan.yalan söylemiş

anne babanın evladına güvenmesi çok güzel bişeydir,bu çocuğun kendini değerli hissetmesine neden olur...
ama bu güvenin dozunu iyi ayarlamak lazım...
sen kardeşini çek kenara ve normal muhabbet ediyormuş gibi konuş...buna benzer muhabbetler aç ama onu kastetme...bildiğin örnekler varsa anlat..yüzünü dikktle incele...sen konuşurken yüzünde tedirginlik,korku var mı ya da çok mu kendinden emin takip et...
annenlede konuş çok üzerine gitmeden evdeki hal ve hareketlerini,konuşmalarını kontrol altına alın...
ve kesinlikle doktora götürmeyin...bu aşırı güvenmenin sonucunda gelen aşırı güvensizlik onu çok olumsuz etkiler...
annele sana çok iş düşüyor...onu sıkmadan kontrol altına alın,belik bi ipucu yakalarsınız...

arkadaşlar annem de ara dedi inşallah istediğim cevaı alırım cesateimi toplayım arıcam şimdi

Kardeşiniz okula rencide olucak diye ve henüz ergen üstüne gitmeyelim falan diye düşünüyosanız bana göre çok yanlış düşünüyosunuz neden çünkü bu yaşlar deli çağları herşeyi yapabilirler ve devir artık çook değişti..Ben okulda dağıtılcağını düşünmüyorum açıkcası bence fazla geç olmadan kardeşinizde demiş hem okulu arayın böyle bişey varmı yokmu iyice öğrenin..Bu şekilde annenizinde sizinde içiniz rahatlamış olur..Ona göre bi yol çizersinz fazla geç kalmadan, karşınıza alır konuşursunuz..sakince..İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…