kızkardeşimin dolabında gebelik testi bulduk

ya saglık lisesinde normal.bu tür seyler tam tekmil ögretiliyordur ama lisedeki yani düz lisedeki saglık dersinde test dagıtılcak bi durum yok.anlamadıgım sey neden hala okulu aramıyorsunuz ki.
ben aslında anneme bugün git okula dedim bayan müdüre yoktur diye tahmin ettik pazartesiyi bekliyor
sağlık dersi lise 1. sınıfta olur sadece diye biliyorum.
yani benim zamanımda öyledi ki 2000 de ?
kardeşin hangi sınıftaydı geçen yıl?

lise 2deydi

dediğim gibi üstüne gitmek istemedi galiba annem eve hapsetmek istemedi

yaa sonuçtaa dagıtılıyor dagııdılmııyorr farketmiyorkiiii sonuca bakamak lazımmm

evde test varmı varr şimdi ne yapmaka lazımm sebebini dogrulamakk hepsi buuu.

able,bir elin parmakları bir olmuyor.
Şimdi çocuk asi ise ailede kabahat var demişler ama karakterde o kadar önemli ki..
3 kız kardeş biliyorum biri hekim oldu ,diğeri üniyi terketti evlendi,diğeri lisede evden kaçtı vs vs..
üçüne de aynı anne baba büyütüyor.ama hayata tepkileri farklı.

siz kadınlar aranızda çözeceksiniz bu meseleyi..
olur da ciddi sıkıntılar var ise baba elbet devreye girecek
ki inşallah aklımıza gelenler sadece bizim hayalgücümüzdür.

Arkadaşını satmak istememiştir diyorsunuz ama, şahsen ben , benden şüphelenme durumları olsa, kimse kusura bkmasın direk dökülürdüm arkadaşımın diye. Eğer arkadaşının olsa o da öyle yapardı. Okullarda dağıtılacağını sanmıyorum. Şu zamanda özellikle. Yönetimdekileri düşünürsek. Üzgünlükle söylüyorum ama, büyük ihtimal kendinin... Benim lisede arkadaşım vardı, erkek ark.ıyla yüzeysel bişeyler yaşamıştı yani tam anlamıyla bir şey olmamıştı ama korkusundan test alıp yapmıştı. Bu seçenekte olabilir. Yüzeysel bişeyler yaşamış korkusundan almış olabilir. Birde, gerçi öyle hamile şüphesi olsa, ben olsam aldığım gibi yaparım bakarım sonuca. Kafam karıştı. Aama kesinlikle babaya söylemeyin. İŞ büyür. Böyle şeyleri kadınlar arasında halledilmesi gerektiğine inanıyorum. Babanın tepkisi oldukça sert olur, ve kardeşin yanlış yola sapabilir inadından.Tek emin olduğum babaya söylenmemesi.

yaa sonuçtaa dagıtılıyor dagııdılmııyorr farketmiyorkiiii sonuca bakamak lazımmm

evde test varmı varr şimdi ne yapmaka lazımm sebebini dogrulamakk hepsi buuu.

öylede o da kolay değil işte eğer öle bi hata yaptıysa evet yaptım diyeceğini hiç sanmıyorum anca doktora gider öle anlaşılır ki buda çok ağır bişey

evet haklısın onun bu halleriyle bizlerin annemin babamın hiç alakası yokki çünkü bebekliğinden beri böle mesela bir bebek ayakta sallanılmaktan hoşlanır o ozaman bile zıtmış asla bunu kabul etmezmiş sobanın kenarına minder getirip zorla yatarmış ki biz 4 kız kardeşiz dördümüz aynı şekillerde uyurduk ama baştan beri böle farklıydı işte bu şekilde açıklamak istedim..
inşallah bizim hayalgücümüzdür inşallah..ünideki ablamada anlatsammı diyede öle düünüyorum annem hayır diyor ama o benden katkat mantıklı daha kolay halledebilir blki

ben bile merak ettim dışarda dediğiniz için..kontrol amaçlı arayıp konuşsanız havadan sudan konuşmak için aramış gibi...bu yaşlar en tehlike çağları..allah korusun

ilk önce bencee okuluna gitcekler annesi veya ablasıı sonrada mecburen doktora gitmesi gerekk eger ailesi şüpheleneiyosa başakaaa çıkar yolu yokkii

evet arkadaşı için de bukadar ateşe atmaz heralde kendini..

bence önce bi okulu arayin veya gidin bi sorun eger gebelik testi dagitilmadiysa hemen kolundan tutun bi doktora götürün baksinlar
babanizada hic birsey söylemeyin kesinlesene kadar

kime gittiginide merak ediyorsaniz takip edebilirsiniz

Lisede babamı aramışlar derinss sigara içiyor diye
Babam ortalığı kaldırdı tabii derinss nasıl sigara içer ,halbuki kendisi 2 paket içerdi günde.
neyse tabii ben sigara içmiyorum ama nasıl olmuşsa böyle bir durum oldu.
o gece kendimi yedim bitirdim ya aklanamazsam vs vs diye delirdim.
halbuki saf mıyım neyim içmemişim biliyorum yani
babam okula geldi sigara içen aynı adlı başka bir derinssmiş !!!
o korkumu anlatamam ki böyle sakin bir tip de değildim. iki üç disiplin vakalarım da vardır ama

velhasıl,haksızlığa uğrayınca korkunç tepkiler verir ergenler olgunlukla karşılamazlar çoğu kez.
sizinkinin rahatlığı beni korkuttu,planları mı var,güvendiği birşey mi var ?

Bencede bu işi kendi aranızda çözün babaya söylemek durumu düzeltmez daha çok zora sokar. Masumiyetini size ispatlaması daha kolay olur babasına arkadasım için aldım veya merak ettim aldım bile diyemez. Bunaltıp daha kötü şeyler yapmasına sebep olursunuz.

Şahsi fikrim kendisi için almadı onu. Eğer öyle olsa meraktan duramaz eczaneden cıkar ilk wcye gider işini halleder orda da çöpe atar delilleri yok eder. Gelip evde günlerce neyi beklesin..

dogrusu buuu çünkü huzur kalmaıcak içlerinde hep bir kuşku kemiriirr

onun içinn bu yoll en dogrusuu umarımm yanılırızz...

Hayır hayır... Doktora öyle tutup götürülmemeli. Eğer gerçekten hiçbir şey yoksa bu onu asileştirir. Sakince , arkadaşca yaklaşmalı sakin olmalısınız. "BAK KARDEŞİM VARSA BÖYLE BİR DURUM SÖYLE, SANA YARDIMCI OLUCAM.TUTUP KOLUNDAN ZORLA GÖTÜREBİLİRDİK AMA SENİN GURURUNU İNCİTMEK İSTEMİYORUZ.VARSA SÖYLE..." Şeklinde konuşmalısın bence kardeşinle. Ablası olduğun için sana anlatma ihtimali fazla, eğer ona güven verirsen.

doktora götürmeniz onun bütün ruh halini bozar..bnce bu konuyu biraz zamn geçtikten sonra etraflıca konuşun eğer siz yapamıyorsanız uzman birinden yardım alın kdn.dğm.dr. una götürmek kardeşinle aranızda uçurum açmak demek bnc..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…