ben aslında anneme bugün git okula dedim bayan müdüre yoktur diye tahmin ettik pazartesiyi bekliyorya saglık lisesinde normal.bu tür seyler tam tekmil ögretiliyordur ama lisedeki yani düz lisedeki saglık dersinde test dagıtılcak bi durum yok.anlamadıgım sey neden hala okulu aramıyorsunuz ki.
sağlık dersi lise 1. sınıfta olur sadece diye biliyorum.
yani benim zamanımda öyledi ki 2000 de ?
kardeşin hangi sınıftaydı geçen yıl?
düz lisede bunu asla dağıtmıyolar... 7 yıl okulda memurluk yaptım her yıl gelirler bilgi vermeye öğrencilere, dağıtılan her yıl ped. bu tarz şeyler asla dağıltılmaz.....çocuğun dışarı çıktığını yazmışsınız..böle bi olay yaşayıp nasıl izin verdiniz bu kadar rahat bi çocuğa anlayamadım..
yaa sonuçtaa dagıtılıyor dagııdılmııyorr farketmiyorkiiii sonuca bakamak lazımmm
evde test varmı varr şimdi ne yapmaka lazımm sebebini dogrulamakk hepsi buuu.
able,bir elin parmakları bir olmuyor.
Şimdi çocuk asi ise ailede kabahat var demişler ama karakterde o kadar önemli ki..
3 kız kardeş biliyorum biri hekim oldu ,diğeri üniyi terketti evlendi,diğeri lisede evden kaçtı vs vs..
üçüne de aynı anne baba büyütüyor.ama hayata tepkileri farklı.
siz kadınlar aranızda çözeceksiniz bu meseleyi..
olur da ciddi sıkıntılar var ise baba elbet devreye girecek
ki inşallah aklımıza gelenler sadece bizim hayalgücümüzdür.
Arkadaşını satmak istememiştir diyorsunuz ama, şahsen ben , benden şüphelenme durumları olsa, kimse kusura bkmasın direk dökülürdüm arkadaşımın diye. Eğer arkadaşının olsa o da öyle yapardı. Okullarda dağıtılacağını sanmıyorum. Şu zamanda özellikle. Yönetimdekileri düşünürsek. Üzgünlükle söylüyorum ama, büyük ihtimal kendinin... Benim lisede arkadaşım vardı, erkek ark.ıyla yüzeysel bişeyler yaşamıştı yani tam anlamıyla bir şey olmamıştı ama korkusundan test alıp yapmıştı. Bu seçenekte olabilir. Yüzeysel bişeyler yaşamış korkusundan almış olabilir. Birde, gerçi öyle hamile şüphesi olsa, ben olsam aldığım gibi yaparım bakarım sonuca. Kafam karıştı. Aama kesinlikle babaya söylemeyin. İŞ büyür. Böyle şeyleri kadınlar arasında halledilmesi gerektiğine inanıyorum. Babanın tepkisi oldukça sert olur, ve kardeşin yanlış yola sapabilir inadından.Tek emin olduğum babaya söylenmemesi.
ilk önce bencee okuluna gitcekler annesi veya ablasıı sonrada mecburen doktora gitmesi gerekk eger ailesi şüpheleneiyosa başakaaa çıkar yolu yokkii
eger gebelik testi dagitilmadiysa hemen kolundan tutun bi doktora götürün baksinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?