Lise okudum üniversite okudum gebelik testı diye bırşey dağıtmadılar bence basbaya yalan sölüyo gibi geldi bana adet için orkid bikaç bilgilendirme verirler o kadar gebelik testi dağıtmazlar ne kendını nede bır başkasını kandırmaya çalışmasın bence okula danışın derim ak mı karamı ortaya çıkar sölemeye korkuyorum ama sevgılısı var mı canım kardeşının
Lise okudum üniversite okudum gebelik testı diye bırşey dağıtmadılar bence basbaya yalan sölüyo gibi geldi bana adet için orkid bikaç bilgilendirme verirler o kadar gebelik testi dağıtmazlar ne kendını nede bır başkasını kandırmaya çalışmasın bence okula danışın derim ak mı karamı ortaya çıkar sölemeye korkuyorum ama sevgılısı var mı canım kardeşının
kutunun içinden bu şekilde ambalajlı çıkıyo kitler
benim aldıklarım karton ambalaj içinden direkt çıkıyordu, demek bu şekilde de oluyor.
ama ben yine de teste takılmak yerine, hanım kızımızın psikolojisi, hareketleri, tavırlarından neyi yapıp neyi yapmadığının anlaşılabileceği kanısındayım...
kesinlikle katılıyorum,bir genç kızı daha fazla aşağılayamazsınız,sonucu da çok üzücü bitebilir....doktora götürmenizi önerenlere pes diyorum sadece
lütfen öyle bişey yapmayın!
eğer sevgilisiyle birlikte olmuş olsa bile ne olacak ne yapabilirsiniz ki artık?
değiştirebilir misiniz olan bişeyi
sonuçta bi kere yapmış o hatayı geri dönüşü yok
içinizin rahat etmesi için kendisinden öğrenmeye çalışın ama doktor olayını aklınızdan silin derim
bi hata yapmış olabilir ama ona öyle bişey yaşatmayın
---------------------------------ben de bi başkası için aldım için açıp bakmadım kutunun içinden böyle çıkıyor demek ki bu gümüş ambalaj ısıdan nemden vs koruması içindir, bu durumda bunun kutusu ya hiç yoktu ya da atıldı.
Hiç olmaması mantıklı gelmiyor bi markası, nasıl kullanılacağının açıklaması olmalı??
onun bı kutusu ıllakı vardır en guzelı formda kullanana evlı bayanlara danısman bıde onlara sor bakalım boylemı satılıyor dıye
---------------------------------ben de bi başkası için aldım için açıp bakmadım kutunun içinden böyle çıkıyor demek ki bu gümüş ambalaj ısıdan nemden vs koruması içindir, bu durumda bunun kutusu ya hiç yoktu ya da atıldı.
Hiç olmaması mantıklı gelmiyor bi markası, nasıl kullanılacağının açıklaması olmalı??
onun bı kutusu ıllakı vardır en guzelı formda kullanana evlı bayanlara danısman bıde onlara sor bakalım boylemı satılıyor dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?