kızkardeşimin dolabında gebelik testi bulduk

arkadaşlar resmini çekip koymak istedim bu poşetin açılmamış haliydi belki dediği gibi içinde ne olduğunuda bilmiodu adetle ilgili bişe sanıodu

inankı su andakı ruh halıne o kadar uzuluyorumkı kendıne bu kadarda yuklenme gulum hersey olacagına varır sanada yazık

okula danışmak ççok kötü olur kızkardeşiniz damga yer sadece başka bi işe yaramaz. okulda gebelik testi falan dağıtmazlar ama kız bu kadar rahatsa belki bi arkadaşı için almış olabilir.

arkadasim sende yangina körükle gitme istersen

kutunun içinden bu şekilde ambalajlı çıkıyo kitler

benim aldıklarım karton ambalaj içinden direkt çıkıyordu, demek bu şekilde de oluyor.

ama ben yine de teste takılmak yerine, hanım kızımızın psikolojisi, hareketleri, tavırlarından neyi yapıp neyi yapmadığının anlaşılabileceği kanısındayım...

ben de bi başkası için aldım için açıp bakmadım kutunun içinden böyle çıkıyor demek ki bu gümüş ambalaj ısıdan nemden vs koruması içindir, bu durumda bunun kutusu ya hiç yoktu ya da atıldı.
Hiç olmaması mantıklı gelmiyor bi markası, nasıl kullanılacağının açıklaması olmalı??

ben de bi başkası için aldım için açıp bakmadım kutunun içinden böyle çıkıyor demek ki bu gümüş ambalaj ısıdan nemden vs koruması içindir, bu durumda bunun kutusu ya hiç yoktu ya da atıldı.
Hiç olmaması mantıklı gelmiyor bi markası, nasıl kullanılacağının açıklaması olmalı??

onun bı kutusu ıllakı vardır en guzelı formda kullanana evlı bayanlara danısman bıde onlara sor bakalım boylemı satılıyor dıye

bence de test nerden geldi nasıl gitti kısmından ziyade belki de yardıma ihtiyacı var kızcağızın

benimde kızlarım var,okula gidipte daha çok rezil etmeye gerek yok.bu yalanlara bebek bile güler.hiç bir okulda böyle bir şey dağıtılmıcağını herkes bilir,sallamış kardeşiniz,fazla üzerine gitmeden sakin olarak oturup konuşmalı...işte neolursa olsun biz sana kızmayacağız diye...büyük bir ihtimal kendisi birşeyler yaşadıki,saklayıp belkide test yapacaktı .benim düşüncem son çare bir doktora götürmek,kızarak değilde bir yanlış yaptıysanda bir şeyin değişmiyeceğini,çünkü olmuş bir şeyi geri getiremezsiniz.......

Son düzenleme:
İnşallah korktuğunuz gibi değildir.
Belki erkek arkadaşıyla sınırlı bir yakınlaşma yaşamıştır.Biliyorsunuz bazen kızlar çamaşırla bile hamile kalma korkusu yaşıyorlar.Adeti gecikince korkmuştur.Sonra testi alır almaz adet görmüştür.
Veya bir arkadaşı yine böyle saçma sebepten çoklu paket almıştır,diğer kızlar da meraktan paylaşmış olabilir.Bildiğim kadarıyla internette çoklu test setleri satılıyor.O yüzden kutusuz olabilir.
16 yaşındaydım galiba.Bir kızarkadaşımız okula prezervatif getirmişti.Hiçbirimiz daha önce görmemişiz.Açtık,inceledik,gülüştük.Sonra çöpe attık.Çöpte bulan olduysa ne düşündü merak ediyorum :) Yani diyeceğim,meraktan alınmış olabilir.Cinsellik yaşayan bir kızarkadaşı olabilir.O alınca siz de alın mutlaka bulunsun demiştir.

Yalnız şuna çok takıldım,kızkardeşinin erkek arkadaşı varmış haberiniz yok.Yüzük takmışlar bilmiyorsunuz.Dışarı çıkmış,gezmeye gitti diyorsun.
Bu yaşta bir genç kızın evde mutlaka dertleştiği,sırlarını paylaştığı birisi olmalı.Anne veya abla farketmez.Nereye gittiğinden,kimlerle görüştüğünden haberiniz olsun.Açılmasını,konuşma teknikleriyle sağlayabilirsiniz.Her söylediğine,her anlattığına tepki gösterilir,karşı çıkılırsa bir daha anlatmaz,unutmayın.

sizi üzmek gibi olmayayım ama bence kardeşiniz yalan söyledi...bütün bu rahat tavırlar filan hepsi şov.size doğruyu söylediğini inandırmaya çalışıyo.inanın,anneniz okula gidene kadar kardeşiniz o kısmı da kafasında hazırlamıştır...lütfen beni yanlış anlamayın,amacım kardeşinizi itham altında bırakmak onu suçlamak veya burda yargıç rolünü üstlenmek filan değil.yanlız ben istanbulun çok iyi bir lisesinde okumama rağmen sınıfım inanılmaz değişik insanlarla doluydu...kız kardeşinizin anlattıkarı beni resmen 15 yıl geriye ışınladı adeta...üzülerek söylemeliyim ki,kardeşiniz gibi 4-5 arkadaş vardı bizim sınıfta ve en komplike anlardan nasıl rahatlıkla sıyrıldıklarını görünce şoke olurdunuz...bu yüzden kardeşinizin samimiyetine inanmakta biraz güçlük çekiyorum.ama dediğiniz de doğru,üstüne giderseniz çok daha vahim sonuçlar elde edersiniz.onun yerine kardeşinizin arkadaşlarını gözlem altında tutun,18 yaşında bir kız birden 50tl çalmaz...bunu yaparsa yalan söylediği ihtimalinin yüksek olduğunu da gözden çıkarmayın.kardeşinizle yakından ilgilenin,yoksa bile varmış gibi bir sır uydurun ve bir tek onunla paylaştığınızı filan söyleyip güvenini kazanın ki o da size birşey dökülmeye başlasın.VE HER NE ANLATIRSA ANLATSIN,SOĞUK KANLILIĞINIZI KORUYUN...

1)erkek arkadaşı ile birlikte olmuş olup hemen test almıştır.daha sonra bu testlerin adet gecikmeden sonuç vermeyeceğini öğrenip adetinin geçikmesini bekliyordur
2)hamile olmadığından kesin emin olmak için 2-3 tane test almış olabilir.ilk testi yapmıştır aradan birkaç gün geçtikten sonra testi yenileyecektir.

Açılmış olmaması belki başkası için almıştır,sizinde tanıdığınız öğrenmenizi istemediği bir arkadaşı için olabilir rahat tavırları onun içindir belki.Şüpesi olsa hemen yapardı testi bence

doktora götürmenizi önerenlere pes diyorum sadece
lütfen öyle bişey yapmayın!
eğer sevgilisiyle birlikte olmuş olsa bile ne olacak ne yapabilirsiniz ki artık?
değiştirebilir misiniz olan bişeyi
sonuçta bi kere yapmış o hatayı geri dönüşü yok
içinizin rahat etmesi için kendisinden öğrenmeye çalışın ama doktor olayını aklınızdan silin derim
bi hata yapmış olabilir ama ona öyle bişey yaşatmayın

kesinlikle katılıyorum,bir genç kızı daha fazla aşağılayamazsınız,sonucu da çok üzücü bitebilir....

---------------------------------
Kutu içinde satılıyor , (kutusuz olarakda veriliyor) ve kullanma şekli kutunun iç yüzeyinde yazıyor bildiğim 2 markadada böyle Eczane harici medikallerde satılanlar kutusuz olabiliyor ..Gerçi paketin üzerindede markasır ve tarifide oluyor

Son düzenleme:
okula sakın gitmeyin. düşünsenize müdür yardımcısının kardeşinize bakış açısını? hem yalancı olduğunu düşünüp hem de üzerine neler geçirecek kafasından. bu okula yayılabilir. yayılmasa dahi kardeşinizin ruh hali için çok kötü sonuçlar verebilir. soğukkanlılığınızı koruyun...

---------------------------------
Kutu içinde satılıyor , (kutusuz olarakda veriliyor) ve kullanma şekli kutunun iç yüzeyinde yazıyor bildiğim 2 markadada böyle Eczane harici medikallerde satılanlar kutusuz olabiliyor ..Gerçi paketin üzerindede markasır ve tarifide oluyor

zor bir durum Allah yardimciniz olsun cok üzüldüm..
ama okula gittginizde öyle degilse okuldan verilmediyse ki verilmemistir yönetimin tutumu ne olur cok arada bir durum

Ben de meraktan aldığını düşünüyorum, korktuğunuz gibi birşey olsaydı o testi yok ederdi bence..ya da ben böyle düşünmek istiyorum ..
Okula gitmeyin, telefonla öğrenci adı vermeden sorun soruşturun- ki okulda dağıtılmasının mümkün olmadığı konusunda herkes hem fikir- yine de sorun..
Doktor fikrini ise aklınızdan çıkarın..Arkadaşım burada abla olarak en büyük görev sana düşüyor, kardeşini karşına alıp kızmadan konuşmalısın..şüphenin içinizi kemirdiğini söyle, acı olsa bile -allah korusun- yine de doğruyu duymak istediğini söyle..benim de liseye giden bir kız kardeşim var inan senin adına çok üzüldüm.. hakkınızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…