hepimiz lise okuduk gebelik testi falan dağıtmadılar.gebelik oluşturacak bişey yaşamamıştır da belki ama korkmuştur yine de bişey olmuş mudur acaba diye.ama biriyle birlikte olmuş da olabilir bunu en iyi ablası olarak siz halledersiniz karşınıza alın arkadaşça konuşmaya anlamaya çalışın.başka çözümü yok gibi görünüyor.
cnm bilemem ama ben hiçbir okulda sağlıkçıların gebelik testi dağıttığını duymadım...
belki bir arkadaşına falan almıştır gene de günahını almayın..
anneniz okula gitsin eğer yalan çıkarsa söylediği oturup herşeyi anlatmasını isteyin sakin bir dille derim...
canım çok üzüldümama okulda gerçekten dağıtmadılar dağıtılmıyorda böyle bir şey bilidiğim kadarıyla
allah yardımcınız olsun
olay çok üzücü tabi. ben annen yerinde olsam eşime söylerdim. bu yükü tek başıma taşıyamazdım.
canım gebelik tesidağıtıldığını ilk defa duydum ama belki öyle birşey yapmamıştırda cahillikten erkek ardakaşı ile biraz samimi olmuştur acabamı diye almıştır ne biliyim ya inş.başka durum yoktur ne diyiceğimi şaşırdım
kullanılmamış olması ilginç... eğer böyle bişi yaşamışsa test eder ve sizden saklı yok ederdi niye saklasın...bence kardeşinizde korkulcak bişi yok ya da inşallah yoktur diyeyim... çünkü siz yemeden içmeden kesilmişken o bu kadar rahat olabiliryorsa mesele yoktur... çünkü bu tarz bişey yaşamış bir kız normal bir psikoloji göstermez...derslerini de takip edin nasıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?