• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeşimin dolabında gebelik testi bulduk

bugcetor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
116
iki gündür evde moraller sıfır....kızlar dün evde 50 milyon kaybolmuş annem kızkardeşimden şüphelnmiş gizlice onun kilitli bi dolabı var oranın anahtarını bulmuş ve bakmışki orada 50 milyon var hiç parası yoktu 50 milyon verin deyip duruyodu 50 milyonu gizlice almış neyse orada bir cüzdan varmış cüzdanın içine bi bakmışki gebelik testi....annem pek anlamamış gitmiş eczaneye sormuş gebelik testi abla bu demişler kullanılmamış poşetide açılmamış şekildeymiş...benim haberim yoktu hiç bişeyden odadaydım kardeşim okuldan geldi ve bağarma sesleri falan duyunca anca haberim oldu annem sonra anlattı bana...parayı sormuş annem ben onu biritiryodum ne zamandır demiş..gebelik testi ne arıyo sende demiş annem oo onu geçen sene okulda sağlıkçılar dağıttı demiş kızları adet oluyomu diye test eden bişey galiba demiş ..annemde pazartesi okula gelicem sorucam müdüre demiş ..o da gel benim korkum yok kendimden eminim demiş....anemle yıkıldık dünden beri...babamada söleyemiyoruz ne yapıcamızı şaştık...ama kendisi gayet normal dün bağırdı çağırdı odaya çekildi uyudu sonra güzelce banyo yaptı yemek yedi odasında falan...biz iştahtan kesildik ama o rahattı şimdide gezmeye çıktı.....napalım biz şimdi bi akıl verin ..anneme diyorum ki hadi anne para neyse onu geçiyom diyoum ama o işi yapmaz herlde okadar da değildir diyorum...annemde şaşkın üzgün yüzü soldu 1 günde..babama suç buluyo onu her yere saldı güvendi diyor..arkadaşlarına kalmaya yolluyo ona güveniyorum diyo..şimdide diyoruzki kaldığı yerlerde başına bir hal mi geldi acab diyoruz...allahım hiç hesapta yoktu aklımıza bile gelmezdi böle bişey inşallah biz yanılıyoruzdur..annem doktora bile götürebilirm dedi...kardeşim 18 yaşında fazla üstüne gitmemeye çalışıoz kaçar falan allah korusun çünkü tam bir ergen.....ama bu gevelik testi olayı son noktaydı ..bakalım annem okula gitsin gelsinde ondan sonra bişeler yapılır bilmiyorum ama çok kötüyüm şuanda..okulda gebelik testi dağıtmaları kadar mantıksız bişey yok ama inanmak istiyorum..

hepimiz lise okuduk gebelik testi falan dağıtmadılar.gebelik oluşturacak bişey yaşamamıştır da belki ama korkmuştur yine de bişey olmuş mudur acaba diye.ama biriyle birlikte olmuş da olabilir bunu en iyi ablası olarak siz halledersiniz karşınıza alın arkadaşça konuşmaya anlamaya çalışın.başka çözümü yok gibi görünüyor.

cnm bilemem ama ben hiçbir okulda sağlıkçıların gebelik testi dağıttığını duymadım...
belki bir arkadaşına falan almıştır gene de günahını almayın..
anneniz okula gitsin eğer yalan çıkarsa söylediği oturup herşeyi anlatmasını isteyin sakin bir dille derim...

Son düzenleme:
hepimiz lise okuduk gebelik testi falan dağıtmadılar.gebelik oluşturacak bişey yaşamamıştır da belki ama korkmuştur yine de bişey olmuş mudur acaba diye.ama biriyle birlikte olmuş da olabilir bunu en iyi ablası olarak siz halledersiniz karşınıza alın arkadaşça konuşmaya anlamaya çalışın.başka çözümü yok gibi görünüyor.

off allahım inşallah böle bişey yapmamaıştır inşallah okula gitsin gelsin annem de konuşucam ablamada haber vericem ikimiz konuşuruz bişey yapmak gerekio bilmiyorum

cnm bilemem ama ben hiçbir okulda sağlıkçıların gebelik testi dağıttığını duymadım...
belki bir arkadaşına falan almıştır gene de günahını almayın..
anneniz okula gitsin eğer yalan çıkarsa söylediği oturup herşeyi anlatmasını isteyin sakin bir dille derim...

evet canım bizde okuduk lise gelipte niye gebelik testi dağıtsınlar ki yinede inanmaya çalışıyoruz

Tabiki okulda gebelik testi dağıtılmaz, oldu olacak birde erkeklere prezervatif dağıtsınlar...

Fazla üstüne gitmeden/korkutmadan annenizin onunla konuşması gerek...

Aksi halde daha da yalanlara başvuracaktır.

canım çok üzüldüm :59::59: ama okulda gerçekten dağıtmadılar dağıtılmıyorda böyle bir şey bilidiğim kadarıyla:59:
allah yardımcınız olsun:59:

canım kardesın bı yalan soylemıs okulda dagıttılar dıye rahat olmaya calısıyo kı sız ınanın dıye ama zor bı durum gercekten doktora gotursenız nolcak kı

bilmiyorum hiç bişey ağlayacam kafam çok karışık allahım yardım etsin bize

canım gebelik tesidağıtıldığını ilk defa duydum ama belki öyle birşey yapmamıştırda cahillikten erkek ardakaşı ile biraz samimi olmuştur acabamı diye almıştır ne biliyim ya inş.başka durum yoktur ne diyiceğimi şaşırdım

olay çok üzücü tabi. ben annen yerinde olsam eşime söylerdim. bu yükü tek başıma taşıyamazdım.

canım çok üzüldüm :59::59: ama okulda gerçekten dağıtmadılar dağıtılmıyorda böyle bir şey bilidiğim kadarıyla:59:
allah yardımcınız olsun:59:

evet imkansız yani ama çaresizlikten üzüntüden yine bir ümit okula gidip sorucam diyor annem

canım gebelik tesidağıtıldığını ilk defa duydum ama belki öyle birşey yapmamıştırda cahillikten erkek ardakaşı ile biraz samimi olmuştur acabamı diye almıştır ne biliyim ya inş.başka durum yoktur ne diyiceğimi şaşırdım

inşallah başka durum yoktur naparız allahım yardım et

kullanılmamış olması ilginç... eğer böyle bişi yaşamışsa test eder ve sizden saklı yok ederdi niye saklasın...bence kardeşinizde korkulcak bişi yok ya da inşallah yoktur diyeyim... çünkü siz yemeden içmeden kesilmişken o bu kadar rahat olabiliryorsa mesele yoktur... çünkü bu tarz bişey yaşamış bir kız normal bir psikoloji göstermez...derslerini de takip edin nasıl..

canım okulda dagıtmaları ımkansız bence ama belki bi arkdasının dır belkıde bu durum olmasın dıe eczaneden korkup almıstır ama kullanmamıs baksana bencede kardesını karsına alıp konusman lazım en azından arkdssca sorsan gercklerı anlatcaktır keske annenle kavga etmeseydı ya

canım böyle bir durumda ne yapılabilir bilmiyorum ama canını sıkma sakın:59:

kullanılmamış olması ilginç... eğer böyle bişi yaşamışsa test eder ve sizden saklı yok ederdi niye saklasın...bence kardeşinizde korkulcak bişi yok ya da inşallah yoktur diyeyim... çünkü siz yemeden içmeden kesilmişken o bu kadar rahat olabiliryorsa mesele yoktur... çünkü bu tarz bişey yaşamış bir kız normal bir psikoloji göstermez...derslerini de takip edin nasıl..

evet canım test edilmemeiş poşetini bile annem kesmiş bu ney diye ve gerçekten böle bişey olsaydı psiokolojisi bozulurdu ama çok normal...annem sen böle bişeyi niye saklarsın bana verseydi dağıttılarsa demiş geçen sene vermişlerdi unuttum bile ben onu ordamıymış demiş...

Okulda dağatılan tek şey pedlerdi..oda orta okulda hatırladığım kadarıyla.

Bir genç kız durduk yere test bulundurmaz,eşyaları arasında.

Sizde bunu çok iyi biliyorsunuz zaten.Lütfen sakin bir şekilde

abla-kardeş halletmeye çalışın derim.

Eğer birşey olmuşsa,zaten olan olmuştur..

Şu durumdan sonra psikolojisini bozmadan olabildiğince sakin halletmeye çalışın.

Ha bu ne kadar yapılır, sakin olunur o ap ayrı..

Söylemesi kolay,fakat tam tersi olursa da çözümlenemeyen sorunlar ortaya çıkabilir.

okulda dağıtıldıgını düşünmüyorum ama eger şüphelenseydi kullanırdı kullanılmamıs bi şeklde saklamazdı.. oklda en fazla ped dağıtılırdı bizim zamanımızda... canım bence ablası olarak sakin bi şekilde konus kardeşinle. üstüne gitmeyin çünkü en tehlikeli yaşlarında.. kolay gelsin.

Back