- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 116
iki gündür evde moraller sıfır....kızlar dün evde 50 milyon kaybolmuş annem kızkardeşimden şüphelnmiş gizlice onun kilitli bi dolabı var oranın anahtarını bulmuş ve bakmışki orada 50 milyon var hiç parası yoktu 50 milyon verin deyip duruyodu 50 milyonu gizlice almış neyse orada bir cüzdan varmış cüzdanın içine bi bakmışki gebelik testi....annem pek anlamamış gitmiş eczaneye sormuş gebelik testi abla bu demişler kullanılmamış poşetide açılmamış şekildeymiş...benim haberim yoktu hiç bişeyden odadaydım kardeşim okuldan geldi ve bağarma sesleri falan duyunca anca haberim oldu annem sonra anlattı bana...parayı sormuş annem ben onu biritiryodum ne zamandır demiş..gebelik testi ne arıyo sende demiş annem oo onu geçen sene okulda sağlıkçılar dağıttı demiş kızları adet oluyomu diye test eden bişey galiba demiş ..annemde pazartesi okula gelicem sorucam müdüre demiş ..o da gel benim korkum yok kendimden eminim demiş....anemle yıkıldık dünden beri...babamada söleyemiyoruz ne yapıcamızı şaştık...ama kendisi gayet normal dün bağırdı çağırdı odaya çekildi uyudu sonra güzelce banyo yaptı yemek yedi odasında falan...biz iştahtan kesildik ama o rahattı şimdide gezmeye çıktı.....napalım biz şimdi bi akıl verin ..anneme diyorum ki hadi anne para neyse onu geçiyom diyoum ama o işi yapmaz herlde okadar da değildir diyorum...annemde şaşkın üzgün yüzü soldu 1 günde..babama suç buluyo onu her yere saldı güvendi diyor..arkadaşlarına kalmaya yolluyo ona güveniyorum diyo..şimdide diyoruzki kaldığı yerlerde başına bir hal mi geldi acab diyoruz...allahım hiç hesapta yoktu aklımıza bile gelmezdi böle bişey inşallah biz yanılıyoruzdur..annem doktora bile götürebilirm dedi...kardeşim 18 yaşında fazla üstüne gitmemeye çalışıoz kaçar falan allah korusun çünkü tam bir ergen.....ama bu gevelik testi olayı son noktaydı ..bakalım annem okula gitsin gelsinde ondan sonra bişeler yapılır bilmiyorum ama çok kötüyüm şuanda..okulda gebelik testi dağıtmaları kadar mantıksız bişey yok ama inanmak istiyorum..