kızkardeşim kaza yaptı çok kötü durumda dualarınızı eksik etmeyin lütfenn............

Geçmiş olsun canım .Hayati tehlikeleri yok şükür sanırım.

allah şifa wersın ağlayan babanmı rabbım ona bagışlasın

yok canım kızkardeşimin kayınbabası kızkardeşim kaza yaptığında daha 4 günlük evliydi arabayı kullanan ercan sarıbaş kardeşimin eşi gizem sarıbaşta kızkardeşim

Allah acil şifalar versin. Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun.

cok uzuldum canim...

canim deryacigim,rabbim acil sifalar versinnn...

en kisa zamanda ins.eski sagligina kavusur canim...

deryacım çok çok geçmiş olsun canım allah şifa versin çok üzüldüm inan çabucak iyileşirler allahın izni ile inşallah

deryacım çok çok geçmiş olsun canım allah şifa versin çok üzüldüm inan çabucak iyileşirler allahın izni ile inşallah

çok sağol sibelcim yarın ameliyata alıyolarmış kan bulmuş kardeşim işte belki gece ben giderim görmeye

Çok çok geçmiş olsun, Rabbim birdaha yaşatmasın ..

Üzüldüm gerçekten yaa :85:

Çok çok geçmiş olsun, Rabbim birdaha yaşatmasın ..

Üzüldüm gerçekten yaa :85:

sağol canım amşinn rabbim kimseye yaşatmasın böyle acıyı biraz önce düğün fotolarımıza baktım ama şimdi o halinden eser yok

sağol canım amşinn rabbim kimseye yaşatmasın böyle acıyı biraz önce düğün fotolarımıza baktım ama şimdi o halinden eser yok

Düzelicek inşallah, toparlayacaklar merak etme ..
Çok şükür ki sağ ve hayattalar ..Böyle düşünmelisin... Yaralar kapanacak

Allah sabırlar versin sizlere..

Düzelicek inşallah, toparlayacaklar merak etme ..
Çok şükür ki sağ ve hayattalar ..Böyle düşünmelisin... Yaralar kapanacak

Allah sabırlar versin sizlere..

yarın ameliyat olacak ya inş düzelir herşey yoluna girer çok şükür hem hayattalar hemde bilinçleri yerinde ki tırın altında ya 70 metre yada 700 metre sürüklenmişler ya arka koltuğa kadar girmişler tırın altınaa düşünsenize o halde sürüklenmişler vee evet o arabadan sağ çıktılar

tüylerim diken diken oldu resmen evet sag cikmalari bile bi mücize canim allah kardesini size bagislamis insallah en kisa zamanda sagligina yeniden kavusur yarin ameliyat oluyomus insallah hersey yolunda gider.Cok büyük gecmis olsun

tüylerim diken diken oldu resmen evet sag cikmalari bile bi mücize canim allah kardesini size bagislamis insallah en kisa zamanda sagligina yeniden kavusur yarin ameliyat oluyomus insallah hersey yolunda gider.Cok büyük gecmis olsun

inş canım inş çok özledim ama inş gidip görebilirim

Bir gündüz babam aradı kardeşin kaza yaptı dedi o an aklımı kaybediyordum öldüm öldüm dirildim adanada yaptı kazayı hemen gittim ama dediğin gibi yanına girip gözlerine baktığım an ağlamamak imkansız. Ölecek dediler bize 48 saat dayanırsa atlatabilir 48 saatin her saniyesi Allahım ömrümü ona ver diye dua ettim. Kardeş acısı çok zor allahım bize bağışladı . Kardeşini ve eşinide sizlere bağışlar Tanrım inşallah dualarım onlarla.

cnm yaa allahım size sabır versin...allahım kardeşine ve eşine acil şifalar versin inşallah..tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…