• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeşim kaza yaptı çok kötü durumda dualarınızı eksik etmeyin lütfenn............

hepiniz çok sağolsun arkadaslar birazdan arıycam annemleri son haberleri almak için ambulans annemlerden önce gelmiş annemlerde yeni gelmişler hastaneye

cnm dualarımız sızlerle çok çok gecmış olsun sag saglım yuvalarına donerler ınsallah sende ıyı duşun ıyı olsun

şimdi eşimle konuştum kardeşimin durumu iyi değilmiş yoğun bakıma almaya çalışıyolarmış yarın gideceğim ben görmeye benden bişey saklıyolar gibi geldi

Cnmm allahim sagliklarini versin insallah..umutsuz kalma sakin..hep dua et ltfenn..ben okurken hep ic cektim ;senin icn daha acidir soylenecek cok az sey var..jgecmis olsun

Cnmm allahim sagliklarini versin insallah..umutsuz kalma sakin..hep dua et ltfenn..ben okurken hep ic cektim ;senin icn daha acidir soylenecek cok az sey var..jgecmis olsun

benim için çok zor bi durum yarın eşim götürcek yanına ama bugün şu anda onu görmek yanında olmak isterdim ama tek iyileşsinde ben evde bekleyeyim

allahım şifa versin tez zamanda düzelir inşallah iyi haberlerini bkliyoruz

Allah acil şifalar versin canım.. Dua edeceğim, inşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar.. İyi haberlerini bekliyoruz..

inşallah kısa zamanda iyleşip toprlanırlar.
Allah yardımcıları olsun.

Allahım acil şifalar versin inşallah :(

Canım Allah yar ve yardımcıları olsun görümezinden şifar versin, Rabbim nelere kadir, bi dua falan dağıtırsanız şifa için bu topikten haber verebilirsen Allah rızası için okuruz

Allah'tan acil şifalar diliyorum kızkardeşiniz ve eşi için. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur her ikisi de. Dualarımızdalar...

Back