• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeşim kaza yaptı çok kötü durumda dualarınızı eksik etmeyin lütfenn............

Çok büyük geçmiş olsun,Allahım tez zamanda, sağlığına kavuşmak nasip eder inşallah.Dualarımız onunla.

hepinizinden ALLAH razı olsun kızlar sabah 8 de ameliyata girdiler bugün öğleden sonra bende gidicem inş görebilirim eşim gece 3.30 dageldi bende uyuyodum oda çok yorgun olduğu için 2 gecedir uykusuzdu bide boludan buraya araba kullandı bişey soramadım şimdide erkek kardeşimle ikisi uyuyolar uyansınlar son bilgileri alıcam inşş

sevgili kardeşim öncelikle dualarımızın sizinle olduğunu bilmeni isterim.
tanrım tum şifa bekleyen hastalarımıza yardım eylesin...
AMİN...:72:

allah size ve ailenize güç versin cnm,inşallah kardeşiniz ve eşinin durumu düzelir,dualarımız onlarla...

Son düzenleme:
çokkk geçmiş olsun
Rabbim eşine ve size bağışlasın inş.
Tez zamanda sağlığına kavuşur umarım ...

geçmiş olsun, Allahım yardımcınız olsun inşallah.

allahım şifa versiin gençliklerinin yüzüne baksın
sizleride korktuğunuza uğratmasın

tabii ki dua ederiz arkadaşım
sizlerde bol bol edin

cok geçmiş olsn Rabbim acil şifalar versinn :( inşş bi an önce iyi olr ama ßüyük ßi kaza yapmslar ßu halınede şükür demems lazm :( zamanla düzelecektrrr si iyi olsn kendıne gelsn sonrası zamanla olr :( gittiğinz hastaneyede cok diikkat edn

çok geçmiş olsun canım allahım gençliklerine versin. umarım bir an önce iyileşirler

kızlar hepinizden ALLAH razı olsun gittiğimiz hastane güzel bide görümcem orda hemşire yoğun bakımda kardeşime o bakıyo orda yardımcı oluyo..bugün gittim görmeye ama çok kötü oldum yoğun bakımda tek kişilik odada kalıyo tanınmayacak hale gelmiş yüzü çenesi 4 yerinden kırık çenesinin sol tarafı içine göçmüş durumda 50 e yakın dikiş var çenesinde,boynunda ,yüzünde ,kollarında,kafasında ve yüzü çok fazla şişmiş ilk içeri girdiğimde uyuyodu biraz bekledim başında gözünü açtı beni görünce hemen elimi tuttu ağlamaya başladı ama beni içeri girmeden tembihlediler sakın ağlama moral ver ona diye ama ne mümkün o hali gözümün önünden gitmiyo aklıma geldikçe çıldırıyorum eşininde yanına gittim oda kötü sol tarafta boğazında çok büyük ve derin kesik var dikiş atmışlar ama sol yüzü felç olmuş hissetmiyo onunda çenesi kırık şu anda ameliyatta kızkardeşimi ameliyata şişliği inmediği için almıyolar ama ağrısı ok fazlaymış ne olur beni hemen ameliyata alsınlar diyo ve ağlıyo yürek dayanmıyo inanın tek tesellimiz o arabadab sağ salim çıkmaları ve hayati tehlikelerinin olmaması

inşallah bu günleri geride bırakırsınız..Allah tez zamanda şifa versin canım...Umudunuzu yitirmeyin..Allah çok büyük..

çok üzüldüm yaa... inşallah iyileşecekler üzülmeyin lütfen. RABBİM şifalarını versin...

allah kimsenin başına vermesin.. sizlere de acil şifalar versin en kısa zamanda iyi olup ayağa kalkarlar inşallah çok üzüldüm...

Back