Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım eşinin durumu ise yine ameliyat olması gerekiyo bide fizik görecekmiş yüzünde yamukluklar var bu kaza onların hayatını altüst etti toparlanamıyolar kardeşimi görünce ise içim parçalanıyo
2sine de tekrardan buyuk geçmiş olsun sakın morallerını bozmasınlar beterın beterı var butun dualarımız onlarla bunu bılsınler yeter canım benım...
![]()
sağol canım bugün eşinin kontrolü vardı ama konusamadık henüz yarın bana gelicek herhalde nasıl son durumu bilmiyorum tabiki bizde her defasında bunları söyledik daha kötüsü olabilirdi buna şükür diye ama yaşamayan bilemiyo canım işte sağol canım dualarınız için rabbim hepinizden razı olsun
canım benim çok geçmiş olsun.umarım tez zamanda iyileşirler.allahım bir daha böyle bir acı göstermesin inşallah.![]()
Off okudum çok üzüldüm. Rabbim size bagışlamış inşallah sağlıcakla düzelirler. Allah şifa versin.
sağol canım benim inş canım bugün annemlerdeydik oda geldi görünce yine kötü oldum yüzüne bakamıyorum ağlıyorum onuda üzmek istemiyorum ama çok zor bi durum
gerçekten çok zor başa gelmeyince söylemek kolay sizin çektiklerinizi ancak tahmin edebilirim ama güçlü olmak gerek en azından sağlar allah sevdiklerine bağışlamış sizlerde güçlü olmalısınız. inş bundan sonrası onlar ve sizler için sağlıklı ve güzel olur.
Allah en kısa zamanda şifalarını versin..
Birbirilerine bağışlasn Rabbim onları..
Yüce Rabbim ''YA ŞAFİ'' ismi hürmetine acil şifalar nasip etsin inşallah. Tez zamanda eski sağlıklarına kavuşurlar inşallah.
canım allah acil şifalar versin
işallah iyi olur
allah bugünümüzü aratmasın
rabbim hastalara şifa dertlilere devalar versin
allahım bizi kazalardan belelardan korusun