• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeşim kaza yaptı çok kötü durumda dualarınızı eksik etmeyin lütfenn............

sağolun kızlarr kan bulundu ameliyata alacaklar ama ne zaman alırlar bilmiyorum

Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle...inşallah ameliyat başarılı geçer ve tekrar mutlu huzurlu ve sağlıklı olurlar..Allah size de sabır versin

Allah acil şifalar versin. Dualarımız seninle bir an önce iyleşip aranıza dönmesi inşallah

inş kızlar inş eşim erken gelecekmiş oğlumu kaynanama bırakıp bende gidicem yerimde duramıyorum öyle iş yapıyorum oyalanmak için ama aklımdan çıkmıyo,gözümün önünden gitmiyo o hali

Herşey dilediğiniz ve gönlünüzce olsun iyi haberlerini bekliyoruz.

Allah yardımcınız olsun , o büyüktür, merhametlidir,kendisine edilen duaları geri çevirmez ....burada herkes aynı dileklerle aynı dualarla ....rabbim hepimizin duasını kabul etsin kardeşin size kavuşsun ,eski günlerinize tekrar dönün...amin....

Allah acil şifalar versin..Sizlere bağışlasın kardeşinizi. Amin.

İnşaallah iyi haberlerinizi alırız.

kızlar sonunda ameliyata almışlar sanırım 1 saat kadar olacak inş iyi geçer

Allah acil şifalar versin canım . Son durum nedır ıyılesmısmı kendıne gelebılmıs mı* amelıyattan cıkmıs mı ?? umarım eskı saglıgına bır an önce kavusur.

Allah acil şifalar versin canım . Son durum nedır ıyılesmısmı kendıne gelebılmıs mı* amelıyattan cıkmıs mı ?? umarım eskı saglıgına bır an önce kavusur.

canım son durum ameliyattan çıkmış evet ama baygınmış yoğun bakıma almışlar tekrar ve kimseye göstermiyorlarmış annemgilde görememiş kendine gelince bakarız demişler bende akşam gidicem sanırım şişliği çok fazlaymış çok fazla bişey öğrenemedim öğrendikçe yazarım

canım son durum ameliyattan çıkmış evet ama baygınmış yoğun bakıma almışlar tekrar ve kimseye göstermiyorlarmış annemgilde görememiş kendine gelince bakarız demişler bende akşam gidicem sanırım şişliği çok fazlaymış çok fazla bişey öğrenemedim öğrendikçe yazarım

cnm daha öncede sorm ama görmedn gaiba. kardeşinin eşi nasl

Back