• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeşim kaza yaptı çok kötü durumda dualarınızı eksik etmeyin lütfenn............

Kötü günleriniz geçer inşallah en kısa zamanda.
Allah yardımları olsun..
İnanın herşey geçer,ölümden başka herşeye çare var
Şükürler olsun ki sağlar,dularım sizlerle..
geçmiş olsun tekrar tekrar

trafık kazası dıyınce tuylerın dıken dıken oluyor gectıgımız subat ayında esım ben annem abımın arabasında bır kaza yaptık araba kontrolden cıkarak bariyellere carptık araba hurdaya dondu benim ayagım carpma esnasında sıkıstı bıraz ve zarar gordu daha yenı yenı gectı aylarca uzerıne basamadım o kaza anı yokmu okadar fecı bırseykı yasayan bılır azrailin nefesini ensenızde hıssedıyorsunuz hepımız resmen ölüyoruz dıye dusunduk daha gorecek gunlerımız varmıskı rabbım almadı canımızı bu kazadan ben cok etkılendım ve nezaman hız yapan bır araca bınsem panık oluyorum kendımı kasıyorum korkudan gene olucak dıye.ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN ZATEN COK DUYGUSAL BIR INSANIM INANIN NEZAMAN KAZA HABERI GORSEM AGLIYORUM UMARIM EN KISA ZAMANDA SAGLIKLARINA KAVUSURLAR

inşallah bu günleri geride bırakırsınız..Allah tez zamanda şifa versin canım...Umudunuzu yitirmeyin..Allah çok büyük..

inş canım tek tesellimiz o arabadan sağ çıkmaları ve şu anda hayatta olmaları.Umudumuzu yitirmiyoruz ama onları hald görünce,heleki kardeşimi çok kötü oldum dayanamadım..Evden giderken eşime dedim zaten gitmeden neleri varsa söylede orda kötü olmayayım,hazırlıklı olayım diye birazını söyledi,birazını sakladı.. Ama ben görüncee ne kadarda fazla olduğunu gördüm.Önce ALLAH a sonra ordaki doktorlara emanetler..

derfatçım çok geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin kardeşine ve eşine,,,
inşlh biran önce sağlıklarına kavuşurlarr...

kızlar çok çok sağolun.Hepinizden ALLAH razı olsun.
Dün kardeşimin kayınbabası anlatmış kaza anını kardeşimle,eşi arabada şakalaşıyolarmış o sırada tırın birini sollamışlar ama ikinci tıra yakalanmışlar arka koltuğa kadar tırın altına girerek ya 70 metre yada 700 metre tırın altında sürüklenmişler tırcı kaza olduğunu bile farketmemiş karşı yönden gelen başka bi tırcı söylemiş öyle farkedebilmiş ve durmuş.Kayınbaba tünele girdik diye düşünmüş çünkü kaza anında camdan dışarı bakıyomuş farketmemiş.Boludaki hast. taburcu etmişler ama adamdada çok kırık varmış boynunda,kolunda filan şu anda oda acilde sürekli ben kötüyüm oturamıyorum diyormuş dün acile gitti ya gittiğin hast bile iyi olmalı.Çok şükür bu hastane hem iyi hemde çok temiz bide görümcem orda çalıştığı için tek kişilik odadalar ama yan yana gelmeyecekler

derfatçım çok geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin kardeşine ve eşine,,,
inşlh biran önce sağlıklarına kavuşurlarr...

sağol kadercim ALLAH razı olsun canım inş kavuşurlar eski sağlıklarına ama çok zaman alacak kardeşim hastaneden çıkınca göndermiycez annemlerde biz bakıcaz kaynanaı hem oğluna,hem eşine hemde kardeşime bakamaz onunda küçük okula giden çocukları var

trafık kazası dıyınce tuylerın dıken dıken oluyor gectıgımız subat ayında esım ben annem abımın arabasında bır kaza yaptık araba kontrolden cıkarak bariyellere carptık araba hurdaya dondu benim ayagım carpma esnasında sıkıstı bıraz ve zarar gordu daha yenı yenı gectı aylarca uzerıne basamadım o kaza anı yokmu okadar fecı bırseykı yasayan bılır azrailin nefesini ensenızde hıssedıyorsunuz hepımız resmen ölüyoruz dıye dusunduk daha gorecek gunlerımız varmıskı rabbım almadı canımızı bu kazadan ben cok etkılendım ve nezaman hız yapan bır araca bınsem panık oluyorum kendımı kasıyorum korkudan gene olucak dıye.ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN ZATEN COK DUYGUSAL BIR INSANIM INANIN NEZAMAN KAZA HABERI GORSEM AGLIYORUM UMARIM EN KISA ZAMANDA SAGLIKLARINA KAVUSURLAR

canım ya senin adınada çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun.Çok şükürki sende hayattasın evet ufak tefek şeylerle atlatmışsın ama içinden atamazsın,unutamazsın o anı,unuttum desen bile hatırlarsın ve bizi en iyi sen anlarsın

Cok cok büyük gecmis olsun. Rabbim Insallah birdaha böyle aciyi yasatmaz. Insallah bir an önce eski sagliklarina kavusurlar.

cok gecmıs olsun derfatcıgım,en kısa zmaanda saglıklarına kavusurlar ınsallah cok uzuldum.

Büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

canım ya senin adınada çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun.çok şükürki sende hayattasın evet ufak tefek şeylerle atlatmışsın ama içinden atamazsın,unutamazsın o anı,unuttum desen bile hatırlarsın ve bizi en iyi sen anlarsın

anladım tabı canım hemde cok ıyı anladım derler ya yasayan bılır hamdolsun kı hayattayız senın kardesın enısten ve kayınpederıde hayatta allah beterınden korusun acıl sıfalar dılıyorum tekrardan

Back