Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bu günleri geride bırakırsınız..Allah tez zamanda şifa versin canım...Umudunuzu yitirmeyin..Allah çok büyük..
derfatçım çok geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin kardeşine ve eşine,,,
inşlh biran önce sağlıklarına kavuşurlarr...
trafık kazası dıyınce tuylerın dıken dıken oluyor gectıgımız subat ayında esım ben annem abımın arabasında bır kaza yaptık araba kontrolden cıkarak bariyellere carptık araba hurdaya dondu benim ayagım carpma esnasında sıkıstı bıraz ve zarar gordu daha yenı yenı gectı aylarca uzerıne basamadım o kaza anı yokmu okadar fecı bırseykı yasayan bılır azrailin nefesini ensenızde hıssedıyorsunuz hepımız resmen ölüyoruz dıye dusunduk daha gorecek gunlerımız varmıskı rabbım almadı canımızı bu kazadan ben cok etkılendım ve nezaman hız yapan bır araca bınsem panık oluyorum kendımı kasıyorum korkudan gene olucak dıye.ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN ZATEN COK DUYGUSAL BIR INSANIM INANIN NEZAMAN KAZA HABERI GORSEM AGLIYORUM UMARIM EN KISA ZAMANDA SAGLIKLARINA KAVUSURLAR
cok gecmıs olsun derfatcıgım,en kısa zmaanda saglıklarına kavusurlar ınsallah cok uzuldum.
canım ya senin adınada çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun.çok şükürki sende hayattasın evet ufak tefek şeylerle atlatmışsın ama içinden atamazsın,unutamazsın o anı,unuttum desen bile hatırlarsın ve bizi en iyi sen anlarsın