Azerbaycanlımısın?bibi yazmayından anladım.men de Azerbaycan türküyüm ama Azerbaycanda yaşamıram.Biz 3 ablayiz. 3muz de ailemizin başini her zaman yukselttik her zamab gurur duydular bizle. Bir saygisizligimiz bir yalnişimiz olmadi çok şukur. Ben oldugumda babama annrme gulmuşlerdi. 3cu de kiz oldu diye. Babamjn ablasi annemi hep iynelerdi ogulsuz aile mi olur. Bu bir kusur aile için derdi. Annem de hayirli evlat olucaksa on kiza da raziyim derdi hep. Babam da ben daha yeni dogdugumda opmuş diger ablalarimi değil. Hep diwlaniyorum diye beni daha çok sevmişler. Yani kimseyi dinlemediler. Babamin ablasinin bir oglu var ve hayati boyunca ondan çektiyi zulmh kimseden çekmedi. Hatta annesini dovmuşdude kizlari ayirmişdi. Yani ove ove, ailenin şerefi dediği oğlu ne hale salmişdi evden kovmuşdu. Diyeceyim o ki elalem hep konuşur. Bekarsan neden evlenmiyorsun, evlenirsin neden dogurmuyorsun, kizin olur neden erkek yok, erkek olur bi tane mi? Yani umursarsan akli dengrmiz şaşar
( bu arada telefondan yazjyorum diye yalnişlarim var. Bizdr baba ablasina bibi diyorlar siz de teyze mi hala mi unuttum diye geniş yazdim )