kizimsiz bayram

Evet var hafta sonlari var ama her zaman gidemiyorum bide temmuzda 2 ay var

Olan cocuklara oluyor. Cok uzuluyorum. Benim oglumda ikinci sinifa gidiyordu babasi evi terk ettiginde. Hic dusunmedi. Aramadi sormadi. Bosanmayi kendi istedi. Bir suru seyler...Simdi de baba oldugu aklina geldi. olan cocuklara oluyor.

Sizin avukatiniz yok mu? Bir avukata sorun. Kiziniz yaninizda olmaliydi simdi. Karar kesinlestikten sonra uygulama baslar. Kizi aldiysa karari uygulamak icin, temmuz da sizin hakkiniz olmaliydi. Kizimi gostermiyor diye tekrar dava acip alabilirsiniz.

ne yani o yasta cocuk anne
[UOTE="ceylin rabia, post: 41805166, member: 691968"]Pedagogla konustum bi tane cocuk suan 1. Sinifi burda okudu 2. Sinifa orda basliycak boyle gel gitler olursa kiziniz egitim hayati kotu yonde etkilenir biraz sabret kizinin iyiligi icin dedi ama bunu bi de anne yuregine sor[/QUOTE]
annesinden uzak olursa daha az mi hasar gorecekmis siz baska kisilerdende tavsiye alin derim bir tanidigim da aizin durumdaydi pedagogu degistirdi avukat tuttu ve cocuk 5 ay icinde velayeti anneyi verildi hersey gönlünüzce olur inşallah

Ya lutfen bir avukat bulun ve bunun ustune dusun. Geri alabilirsiniz. Temmuzda kizinizi gostermemesini kullanip geri alabilirsiniz. Size bir avukat lazim.

Çok üzldüm yaaa yeniden dava açsanız çocuğunuzu almak için ?

annesinden uzak olursa daha az mi hasar gorecekmis siz baska kisilerdende tavsiye alin derim bir tanidigim da aizin durumdaydi pedagogu degistirdi avukat tuttu ve cocuk 5 ay icinde velayeti anneyi verildi hersey gönlünüzce olur inşallah[/QUOTE]
Amin gercektenmi tmm bayramadan sonra hemen gitcem inanin gercek kotuyum akil aldiklarim diyoki sen bu yasa kadar baktin bundan sonrada o baksin diyolar ne kadar kolay diyolar anne yuregi dayanmiyo alicam isallah yavrumu

Bu işteki tek yanlışlık bu mevzuyla ilgili cehaletiniz...temmuz ağustos sizde kalacak çocuğu alıp götürüyorsa eski eşiniz tamamen kotu niyetli.hemen elinizdeki kararla gidecektiniz karakola görecekti gununu..siz bu kafayla giderseniz kızınızı hiç göremezsiniz bilginiz olsun.

Avukat bana da dediki kiz cocuk babanin erkek cocuk annenin dedi sizin oglunuz varsa baba alamaz

hangı avukat boyle bır cumle kurdu cok merak ettım. olur mu oyle şey yok kız cocuğu babanın erkek annenınmış.boyle sacmalık duymadım hayatımda.....ve bukadar kuçuk yasta bır cocuğun babaya verıldıgı nerde görulmuş....
anlatmadıgınız bırseylermı var...yanı cocğun gorusu alınır...anne ona nasıl davranıyo,anneyı sveıyormu???sonucta oyuncakla kandırılan bır cocuğu pedagogun anlamaması mumkun mu yanı olurmu oyle şey?????
arkadasada katılıyorum ne demek vermemek temmuzda? hemen kararı ıcraya koyup evladınızı alacaktınız...sız bu kafayla gıtmeyın annesınız ustune dusun.kesınleşmedıyse temyıze gıdın

Birde annenin bir ilişkisi yok değil mi?hani bu tarz durumlarda alınabiliyor bazen..bence konu sahibi ya hakikatten çok bilgisiz ya da bir şeyleri anlatmıyor

Haklisiniz daha bosanirken kizimi bana vermeden beni sokaga attilar babam gelip ankaradan beni aldi ankaraya gelir gelmez bosanma davasi actim ve icra karariyla bana verdiler almaya gittigimde polisle ve icrayla polisin onunden kizimi kacirdilar ve bana babama silah cektiler sonra allah razi olsun orda polis beni uzklaatirdi sonra o polis kayinpederimi alip tutukladi ve dediki o cocuk yarim saat icinde geldi geldi gelmedi seni tutuklayacam dedi 10 dk sonra kizim geldi polis istanbuldan ayrilana kadra bana konvoy yapti cok zordu ama simdi yine ole tehtit etti kaciririm diye

1.5 yasindaki cocugun sozune bakip babaya vermek cidden salaklik. Ya avukatiniz kotu, ya da mahkeme isini iyi yapmamis, neyse.

Tekrar dava acin. Madem cocugn gonlune gore velayet veriiyor, kiziniz bu sefer de annemi isterim der, velayeti alirsiniz. Iyi bir avukat bulun.

Birde annenin bir ilişkisi yok değil mi?hani bu tarz durumlarda alınabiliyor bazen..bence konu sahibi ya hakikatten çok bilgisiz ya da bir şeyleri anlatmıyor

bununla alakası olamaz. herkesın ılışkısı olabılır ama ahlaksız yasam boyutuna gecmedıgı surece normaldır. kaldıkı bayan ıkıncı evlılığını yapmış. hakımın gözunde artı puandır bu
ya avukatınız gereken ılgıyı göstermedı yada eksık anlattıgınız seyler

Hanim efendi kusura bakmayin ama siz biraz pasifsiniz belli ki.
Ne demek on gun kaldi seneye temmuzda kalir dedi?
Siz de buna he dediyseniz seneye de alamazsiniz yaz tatilinde.
Biraz arastirin, muhtemelen bir avukatibiz bile yok, o onu dedi bu bunu dedi.
Ya anlatmiyorsunuz bi isin icinde baska is var, ya da gercekten hicbir sey bilmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…