- 12 Temmuz 2015
- 42
- 2
- 36
-
- Konu Sahibi ceylin rabia
Evet var hafta sonlari var ama her zaman gidemiyorum bide temmuzda 2 ay varBir de size gorus gunleri vermediler mi? Mesela oglumun velayeti bende ama temmuzda bir ay babads kaliuor. Ben de oglumsuz bayram gecirecegim. Size de bir ay gorus vermediler mi? Onun disinda ayda 2 kez babada bir gun yatili kaliyor. Subat tatillerinde de bir hafta babada. Sizin de oyle birseyler olmali.
Evet bende olmaliydi ama okuldan sonra on gun bende kaldi sonrada geldi aldi itiraz ettim ama seneye basliyo dedi aldi kizimiEe o zaman temmuzda yaninizda olmaliydi.
Seneye basliyorsa onun velayeti de seneye baslar. Olur mu oyle sey. Icra yoluyla alabilirdiniz. Bunda bir yanlislik var.Evet bende olmaliydi ama okuldan sonra on gun bende kaldi sonrada geldi aldi itiraz ettim ama seneye basliyo dedi aldi kizimi
Evet yanlislik var itiraz etcem kizim cunku daha kucuk bana ihtiyaci varSeneye basliyorsa onun velayeti de seneye baslar. Olur mu oyle sey. Icra yoluyla alabilirdiniz. Bunda bir yanlislik var.
annesinden uzak olursa daha az mi hasar gorecekmis siz baska kisilerdende tavsiye alin derim bir tanidigim da aizin durumdaydi pedagogu degistirdi avukat tuttu ve cocuk 5 ay icinde velayeti anneyi verildi hersey gönlünüzce olur inşallah[/QUOTE]ne yani o yasta cocuk anne
[UOTE="ceylin rabia, post: 41805166, member: 691968"]Pedagogla konustum bi tane cocuk suan 1. Sinifi burda okudu 2. Sinifa orda basliycak boyle gel gitler olursa kiziniz egitim hayati kotu yonde etkilenir biraz sabret kizinin iyiligi icin dedi ama bunu bi de anne yuregine sor
Avukat bana da dediki kiz cocuk babanin erkek cocuk annenin dedi sizin oglunuz varsa baba alamaz
Bu işteki tek yanlışlık bu mevzuyla ilgili cehaletiniz...temmuz ağustos sizde kalacak çocuğu alıp götürüyorsa eski eşiniz tamamen kotu niyetli.hemen elinizdeki kararla gidecektiniz karakola görecekti gununu..siz bu kafayla giderseniz kızınızı hiç göremezsiniz bilginiz olsun.
Birde annenin bir ilişkisi yok değil mi?hani bu tarz durumlarda alınabiliyor bazen..bence konu sahibi ya hakikatten çok bilgisiz ya da bir şeyleri anlatmıyorhangı avukat boyle bır cumle kurdu cok merak ettım. olur mu oyle şey yok kız cocuğu babanın erkek annenınmış.boyle sacmalık duymadım hayatımda.....ve bukadar kuçuk yasta bır cocuğun babaya verıldıgı nerde görulmuş....
anlatmadıgınız bırseylermı var...yanı cocğun gorusu alınır...anne ona nasıl davranıyo,anneyı sveıyormu???sonucta oyuncakla kandırılan bır cocuğu pedagogun anlamaması mumkun mu yanı olurmu oyle şey?????
arkadasada katılıyorum ne demek vermemek temmuzda? hemen kararı ıcraya koyup evladınızı alacaktınız...sız bu kafayla gıtmeyın annesınız ustune dusun.kesınleşmedıyse temyıze gıdın
Haklisiniz daha bosanirken kizimi bana vermeden beni sokaga attilar babam gelip ankaradan beni aldi ankaraya gelir gelmez bosanma davasi actim ve icra karariyla bana verdiler almaya gittigimde polisle ve icrayla polisin onunden kizimi kacirdilar ve bana babama silah cektiler sonra allah razi olsun orda polis beni uzklaatirdi sonra o polis kayinpederimi alip tutukladi ve dediki o cocuk yarim saat icinde geldi geldi gelmedi seni tutuklayacam dedi 10 dk sonra kizim geldi polis istanbuldan ayrilana kadra bana konvoy yapti cok zordu ama simdi yine ole tehtit etti kaciririm diyeBu işteki tek yanlışlık bu mevzuyla ilgili cehaletiniz...temmuz ağustos sizde kalacak çocuğu alıp götürüyorsa eski eşiniz tamamen kotu niyetli.hemen elinizdeki kararla gidecektiniz karakola görecekti gununu..siz bu kafayla giderseniz kızınızı hiç göremezsiniz bilginiz olsun.
İkinci evliligimi yaptim ama avukat bunla alakali degil dediBirde annenin bir ilişkisi yok değil mi?hani bu tarz durumlarda alınabiliyor bazen..bence konu sahibi ya hakikatten çok bilgisiz ya da bir şeyleri anlatmıyor
Birde annenin bir ilişkisi yok değil mi?hani bu tarz durumlarda alınabiliyor bazen..bence konu sahibi ya hakikatten çok bilgisiz ya da bir şeyleri anlatmıyor