kizimsiz bayram

Hanim efendi kusura bakmayin ama siz biraz pasifsiniz belli ki.
Ne demek on gun kaldi seneye temmuzda kalir dedi?
Siz de buna he dediyseniz seneye de alamazsiniz yaz tatilinde.
Biraz arastirin, muhtemelen bir avukatibiz bile yok, o onu dedi bu bunu dedi.
Ya anlatmiyorsunuz bi isin icinde baska is var, ya da gercekten hicbir sey bilmiyorsunuz.
Anlatmadigim bisey yok ikinci evligimi gostererek ve ikinci esimde olan cocugu gosterek kizima yeterince ilgi gostermedigi dusunerek dava acti kizim 5 yasinda oldugu icin babayi istedi diye verdiler kizim suan konustugumuzda beni istiyo babasida kizimi cok arama psikolojisini bozuyosun diye telefonuma bakmiyo

Anlatmadigim bisey yok ikinci evligimi gostererek ve ikinci esimde olan cocugu gosterek kizima yeterince ilgi gostermedigi dusunerek dava acti kizim 5 yasinda oldugu icin babayi istedi diye verdiler kizim suan konustugumuzda beni istiyo babasida kizimi cok arama psikolojisini bozuyosun diye telefonuma bakmiyo

Mutlaka dava acin derim.

1,5 yaşında bebek anne sütü emmeye devam bile edebilir.. bebeğin iradesi yokken neden bebeğin kararıyla babaya verilir ki anlayamadım..

bu konuda eksik birseyler var sanki...
velayet sadece 5 yasindaki cocuk istiyor diye babaya verilmez.
eski esiniz neye dayandirdi velayeti almak istedigini?
avukat kiz babaya erkek anneye mi dedi bir de? buna nasil inandiniz ?
bir de merak ettim yeni esiniz kizinizin sizinle yasamasina nasil bakiyor?

bu konuda eksik birseyler var sanki...
velayet sadece 5 yasindaki cocuk istiyor diye babaya verilmez.
eski esiniz neye dayandirdi velayeti almak istedigini?
avukat kiz babaya erkek anneye mi dedi bir de? buna nasil inandiniz ?
bir de merak ettim yeni esiniz kizinizin sizinle yasamasina nasil bakiyor?
Evet 5 yasinda kizim istemis pedagog da kizin orayi istiyo bizde oraya veriyoruz dwdi ve hakimde verdi 2. Esimle kizi sorun yaptigi icin 2 aylik evliyken ayrildim kizim icin avulat ole dedi kiz babaya erkek anneye dedi

Pardon Belçikada olduğum için bilmiyorum. 5 yaşındami başlıyorlar türkiyede ilkokula çocuklar. Bu arada diğer çocuk kaç yaşında?

Bende ikici evliligimi bekar ve benden 15 yas buyuk biriyle yaptim ilk basta sorun etmedi ama ilerde sorun oluyo bence acik olun ve soyleyin
Ben yazduklarinizdan hiç bişey anlamadım. İkindi eşinizden önceki çocuğu yüzünden ayrılmadiniz mi?
Sizin çocuğunuzu mu sorun yaptı. Kendi kızımı sorun çıkardı?
Evet 5 yasinda kizim istemis pedagog da kizin orayi istiyo bizde oraya veriyoruz dwdi ve hakimde verdi 2. Esimle kizi sorun yaptigi icin 2 aylik evliyken ayrildim kizim icin avulat ole dedi kiz babaya erkek anneye dedi

Kiziniz 5 yasinda ve nasil ikinci sinifa basliyor ya? Oruc basima vurdu galiba.

Çok karışık anlatıyorsunuz.
Kimden 2 aylık evliyken ayrıldınız?
Yeni eşiniz ve eşinizin kızı mı sizin çocuğunuzu problem etti?
O avukatı da derhal değiştirin bence saçmalamış.

Çocuğa böyle ağır bir karar verdirilir mi ya, çocuk şimdi kendini suçlamayacakmı, ben bilgisyara için bunu söyledim demeyecek mi, yani çocuğa kendini bu kadar yanlış ve kötü hissettirmenin ne manası var. anne de sıkıntı yoksa anneden kalmalı her daim.

Az önce kızı 5 yasinaydi. Bence konu sahibesi bir msjim da olanı biteni yazmalı bizde anlamalıyız :KK20:

Seneye temmuzda alırsından kastı bu yıl almayacaksın bu yıl almayınca artık bitti alıştın bir daha dana kız mız yok demek oluyor.

X