• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımla İlişkimiz çok kötü

Bizim bir tanidigimizda emzirdi emzirdi emmedi cocuk.Bebekken de cok huzursuz surekli aglayan kusan surekli rahatsizlik ceken bir bebekti. Sonra cocuk buyudu 5-6 yasina geldi annesine sirf eziyet icin bir suru sey yapti bir sebep yokken. Cocukta eskiden bir sey bulamamislar sonra colyak cikmisti sanirim yada onun gibi bir sey. İletisim bozukluguna da soyle bir cevap vermis doktor bana cok ilginc gelmisti. 0-4 aylik bebekler bir sikintisi oldugu zaman sadece annelerini tanir onlardan cozum beklermis. Ama o zaman bir cozum bulamamislar ve annesi derdine derman olamamis. En tehlikeli ofke 0-4 ay arasi olusuyormus. Sizde de ayni durum soz konusu olabilir
hone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

offfff bu dediginiz acsip korkuttu beni :(
gerci ben kizmiyorum bebisime Allah kuvvet versin gani gani tum annelere.
ayrica sevgi ve sefkatimizi cogaltsin ki dayanabilelim.
gerci benimkinin cok sikintisi yok Allaha sukur.
surekli kucakta gezmek disinda :)))

iP

Aynen bence de.
Annemle iliskim cocuklugumdan beri iyi olmadi
Hep annesiyle arasi iyi olan cocuklara ozenirdim..
26 yasindayim hala acısı icimde..
Ne yapin edin kizinizla iliskinizi duzeltin lütfen

aynen benimde.
simdi 2 aylik bebrgim var onu bile kucagina alsin istemiyorum.

Ve yeme konusunda bende sadece 15 gün anne sütü emmişim, annem ısrar ettiğinde yemekten kaçmışım 30 yaşındayım halada aynı.bişeyi yemem için ısrar etse yiyesim gelmez.derimde anne deme yerim dersen yiyemiyroum diye.ve benim oğlumda 1,5 yaşında ve nerdeyse aç gezer asla ısrar etmiyroum benim gibi inatlaşmasın diye ve oda acıktığında belli ediyo zaten.bencede bırakın kendi haline illaki düzelecektir.biz türk anneleri çok baskıcıyız farkında da değiliz.birde arkadaşlar yazmış kursalra gönderin bencede imkanınız varsa yüzme iyi fikir yada müzüik vs. Bişeye gönderin mutlaka güzel etkisi olacaktır.

Peki pedagog ne dedi?
Kızınızın bu kadar tepkisiz, hayattan vazgeçmiş gibi yaşamasının sebebi neymiş? Ne önerdi?
Biraz daha üstüne düşün. O sizin kızınız. Çok zor bir çocuk olabilir ama bunun altında yatan sebebi illa ki var.
Ve düzeltmek için de mutlaka bir yol vardır.

Mrb bu yazdıklarımı okuduğunuz zaman ne kötü anne demeyin bana yardım etmeye çalışın. Benim 7 yaşında bir kızım var doğduğunda beri sürekli bi sorunu var. Kızım doğdu beni hiç emmedi denemediğimiz mama kalmadı hiç birini yemedi resmen Dr Dr gezdik bi sorun yok çok zayıf sürekli hasta bir bebekti. Ek gıdalara geçtik sevdiği bir tane bişey olmaz mı ne versem kusar. Kan şekeri düşüp serum taktırıyoruz. Bu arada yaşadığımız hastalıklardan bıktım artık ben çalışıyorum tek başımayım büyüdükçe düzelir derdim daha beter oldu herşey kızım hat safhada huysuz herşeye ağlar mızmız hiç birşey onu memnun etmez ders çalışmak resmen ölüm yapmamak için ağlıyor 5 dk lık ders bağırsak çağır 2 saatte zor biter sınıfta hiçbirşey yetiştiremiyor o kadar uyuşukluk hiç bir kural davranışa dönüşmüyo aynı şeyi bin kere söyle o yine yapmıyor sabah evden kahvaltı yapmadan çıkarmak istemiyorum ama yarım yumurta için resmen savaşıyor ve sonunda kusuyo artık kusmuk temizlemekteb bıktım dayanamıyorum ve bu durumlar söylemesi çok kötü biliyorum ama kızıma karşı I duygularımı değiştirmeye başladı ona düşkün değilim artık bazen görmek bile istemiyorum bir tane daha çocuğum var 2 yaşında yaşadığım yerde hiç kimsem yok yalnızım işim çok zor ne yapacağımı şaşırdım

Çocuğunuzu mutlaka bir uzmana gösterin. Sizin bilmediğiniz bir problemi olabilir zihin ya da beden sağlığıyla ilgili. Anlattıklarınız hiç normal değil çünkü. Allah yardımcınız olsun.

Kızını çok sev çok ona bunu göster gertekten kızın dinle müzik dinler gibi hani radyoda çok sevdiimiz bi şarkı çalar onu dinlemek icin can atar işte öyle dinle konuş onunla ruhunu gör gözlerine bakıp öyle bi sarılki bütün sorunları o anda bittsin ona eşsiz oldugunu senden başka kim gösterebilir şu yaşıma kadar ögrendigim tek iyi şeydi SEVGİNİN GÜCÜ dene nekaybedersin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oncelikle Allah sabir versin.
cocuguna katlanabilmenin altin bir kurali var.
kendini onun yerine koymak
şöyle ki benim bebeğim sürekli kucakta gezmek istiyordu
çevremdeki çoğu kişi onun beni kullandığını söyledi
bense ısrarla gaz sancısı olduğunu bu yüzden kucakta olmak istediğini söyledi
eğer ki beni kullandıgini düşünseydim bende öfkelenirdim
millet o seni kendine baktırıyor gezmek için seni kullanıyor çok yoruluyorsun dedikçe ben hayır çok sancısı var bu yüzden kucakta olmak istiyor dedim
gerçektende bebeğimin gaz sancısı varmış doktora gittiğimizde öğrendik
şimdilerde bebeğim yine aynı sürekli kucakta gezmek istiyor hatta geçenlerde onu kucagimda
ziplaatarak dolaştım şimdi onu istiyor normal kucakta gezmek istemiyor hem gezmek hem zıplatarak gezmek istiyor
utanmasa hem gezdir hem zıplat aynı zamanda burnunun ucunda top döndür babamda işten peranda atarak gelsin diyecek.
o derece nazlanıyor

Mrb bu yazdıklarımı okuduğunuz zaman ne kötü anne demeyin bana yardım etmeye çalışın. Benim 7 yaşında bir kızım var doğduğunda beri sürekli bi sorunu var. Kızım doğdu beni hiç emmedi denemediğimiz mama kalmadı hiç birini yemedi resmen Dr Dr gezdik bi sorun yok çok zayıf sürekli hasta bir bebekti. Ek gıdalara geçtik sevdiği bir tane bişey olmaz mı ne versem kusar. Kan şekeri düşüp serum taktırıyoruz. Bu arada yaşadığımız hastalıklardan bıktım artık ben çalışıyorum tek başımayım büyüdükçe düzelir derdim daha beter oldu herşey kızım hat safhada huysuz herşeye ağlar mızmız hiç birşey onu memnun etmez ders çalışmak resmen ölüm yapmamak için ağlıyor 5 dk lık ders bağırsak çağır 2 saatte zor biter sınıfta hiçbirşey yetiştiremiyor o kadar uyuşukluk hiç bir kural davranışa dönüşmüyo aynı şeyi bin kere söyle o yine yapmıyor sabah evden kahvaltı yapmadan çıkarmak istemiyorum ama yarım yumurta için resmen savaşıyor ve sonunda kusuyo artık kusmuk temizlemekteb bıktım dayanamıyorum ve bu durumlar söylemesi çok kötü biliyorum ama kızıma karşı I duygularımı değiştirmeye başladı ona düşkün değilim artık bazen görmek bile istemiyorum bir tane daha çocuğum var 2 yaşında yaşadığım yerde hiç kimsem yok yalnızım işim çok zor ne yapacağımı şaşırdım

Okurken dahi surat ifadeni gorur gibi oldum.. uyusuk.. ruhsuz.. kusmuk temizlemekten biktim.. duygularim degisti.. Yazik gunah kim bilir sinirlendiginde cocuga neler soyluyor nasil bir tiksinc ifadeyle cocugunu assaliyorsun inanki buradan bile yazis tarzindan surat ifadeni gorur gibi oldum... kusura bakma da zorlami bu cocuk seni kendine anne secti nasil bir laf kusmuk temizlemekten biktim duygularim degisti... dunyaya getirdiysen kusmugunuda temizleyeceksin herseyinide duygum deyisti demek acik acik yazsaydin dierlerini yazdigin gibi SEVMIYORUM KIZIMI yazsaydin sen ustu kapali soyluyosun ben actim
.. yaziklar olsun yahu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasil bir yorumdur bu?? bu kadin bunalmis herseyden boyle bir konu acip fikir istiyor..bi anne cocugunu sevmeyebilir mi? ama sen yorgunluk nedir bilir misin??? her ogun kusan bir cocugun oldu mu?? her seye direten bir cocugun oldumu?? olduysa konus, olmadiysa bu kadar acimasiz bir elestiri yapmaya hakkin yok...bu kadin yorulmus..kolay degil 7 yildir ayni seyleri yasiyorum diyor..

kesnlkle cok ama cok zor br durum.bn oglumla sureklı evde yalnzm ve bazen sırf bu yuzden ble cok bunalıyorum.yalnz kalmk ıhtycı hıssedyrm.gun ıcınde yalnz olmya pek vaktm yok uyurken bıle ne zmn uyanır dye beklyrm.ama brz yalnz kaldgmda daha sakın oluyrm cocugmla gecrdgm zaman kıymetlı gelıor yoksa obur turlu kndmı sadece bakıcı gbı hıssedyrm.cocuk grcktn cok zor.ama soyle de dusunmk lazm.yasıtları gbı olmamak olamamak,sureklı kusmak,annesnın yorgun ve mutsuz halını gormek,belki de ıcten ıce kendnı bunun ıcın suclamak 7 yasnda br cocuk ıcn cok zor.ılgısız eslern nasl oldgnu da ıyı bılırım.bnde de var br tane.emnm kı onun ılgszlıgı de szı ayrı gerıyordur.bn de btn gun cocugma bakarken esımın ewe bıle gelmeyısıne cok kızıyrm.szn durumunz grcktn cok zor.ustelk br de 2 yasnda br cocugnz dha var.her durumda farklı br uzmandan fıkır almkta yarar vardır.cok yorulmus bıkmıs oldgnz ortada ama sanrm cocugnzn da secme sansı olsa bole olsun ıstemezdı.

Seni cok cok iyi anliyorum.benim boyle bi sorunum yok ama kendimi yerine koyunca hak veriyorum sana.pedogog yardimi almayi dusunmedinmi kizin icin. Cok belli problemi oldugu.faydasini goreceksin kesinlikle.yanliz cocuk buyutmek cok zor bilirim.allah yardimcin olsun kardesim

Seni cok cok iyi anliyorum.benim boyle bi sorunum yok ama kendimi yerine koyunca hak veriyorum sana.pedogog yardimi almayi dusunmedinmi kizin icin. Cok belli problemi oldugu.faydasini goreceksin kesinlikle.yanliz cocuk buyutmek cok zor bilirim.allah yardimcin olsun kardesim

Kizini anneannesi yada babaannesine gonder bi sureligine hazir okulu da tatilken ve birazcik kendine vakit ayir yada annenden falan yardim iste bi sure sizinle kalip cocuk bakimi na yardim etsin. Hem sana hem kizina yazik.onu sevginden mahrum etme araniza duygusal mesafe sokma

Back
X