- 9 Ağustos 2022
- 1
- -3
- 56
- Konu Sahibi lavantanesi
25 yaşında bir kızım var. Üniversite son yılında, öğrenci. Genel olarak aramız iyi. Beraber vakit geçiririz, çay saatlerimiz olur, benimle arkadaş gibidir çoğu zaman. Ablasına göre bana daha düşkün. :) Ama son zamanlarda, bazı anlar çok kavga ediyoruz. Çok stresli olduğu zamanlar saç tellerini çekiştirdiği bir psikolojik hastalığı var. Küçüklüğünden beri olan bir durum ne yazık ki. Psikolojik destek almıştık belki önereniniz olur. Çok sık yapmıyor artık ama dediğim gibi çok stresli anlarda farkında olmadan oluyor. Yeni değil, küçüklüğünden beri gördüğüm an yapmamasını söylerim ve elini çekerdi ama artık tepkisi farklı. Bu sabah yine yaptığını gördüm. Yolma saçını dedim ve bana karışma dedi. Üzüldüm. Ben söylemiş olsam da yapmaya devam edeceğini söyledi. Ben de kızdım biraz, üzüntüyle karışık "sözlerini ciddiye alacağım biri değilsin" demek istiyorsun yani dedim. Bana emir vermenden hoşlanmıyorum dedi. Ben onun iyiliği için söylüyorum ama anlamıyor beni. Bu sadece kavga sebeplerimizden biri. Bazen bana karşı çok asi oluyor. Nasıl yaklaşabilirim ona?