Çocuk Hastalıkları Kızımın yüzündeki iz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Derinsu34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2021
3
2
1
40
Merhaba. 1 buçuk ay önce kızımın göz altını bir sokak kedisi tırmaladı. Biraz kanadı. antibiyotik kullandık kuduz aşımızı olduk. Bikaç gün sonra tırmalanan şişliği indi ama nerdeyse siyaha yakın bir morarıklık kaldı. Göz doktoruna götürdük bi sorun yok gözünde dedi. Cildiyeye götürdük kılcal damar yırtılmış deri altında kanama oluşmuş vücut tam olarak emmemiş kanı kahverengi leke kalmış dedi. Kızım 2 yaşında. Madecassol adında Bir merhem verdi ama yüzündeki o iz geçermi diye çok endişeliyim. Olay olalı 1 bucuk ay oldu geçmedi. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu iz geçicimidir.

Ben kantaron yağı öneriyorum
Tabi madecsssol ile beraber

madecassol çok sevdiğim bir kremdir, çok güzel geçirir. sarı kantaron yağıyla beraber dönüşümlü kullanın, geçer o iz merak etmeyin

madecassol çok sevdiğim bir kremdir, çok güzel geçirir. sarı kantaron yağıyla beraber dönüşümlü kullanın, geçer o iz merak etmeyin
Yüzünde olunca tedirgin oluyor insan. Kantaron yağı da sürüyorum. Umarım dediğiniz gibi iz kalmaz. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…