Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıklarıkızımın yüzünde sizilceler çıktı.... yardım lütfen....
merheba arkadaşlar......
Kızım budün 18 günlük. yanaklarında, alnında, çenesinde ve gıdığında küçük küçük kızarıklıklar var. Hatta bazılarının uçları beyazlaşmış. Ergenlik sivilcelerine benziyorlar. Böyle birşey başına gelen var mı?
evet canim ayni durum bizdede soz konusu suan 34 gunluk olduk arada yine oluyo suandada sadece yuzunde dil bazen vucudundada cikiyo ilk hafta oldugunda dr goturmustum dr bactroban krem vermisti bide agumentin surup surubu cok icirmedim bebek malum ama krem cok ise yaradi suanda kremide braktim cunku gecince tekrar olabiliyo yeni dogan bir cok bebekde oluyo bunlar biraz buyuyunce gecer bebesin hayirli olsun allah anali babali buyutsun
bende krem kullanmıştım işe yaramamıştı sonra başka dr. a gittik senin yediğin birşey dokunuyordur olur krem işe yaramamz dedi. katkı maddeli aburcubur yemek yeme çok yağlı yeme vs. dedi geçtide
evet canim ayni durum bizdede soz konusu suan 34 gunluk olduk arada yine oluyo suandada sadece yuzunde dil bazen vucudundada cikiyo ilk hafta oldugunda dr goturmustum dr bactroban krem vermisti bide agumentin surup surubu cok icirmedim bebek malum ama krem cok ise yaradi suanda kremide braktim cunku gecince tekrar olabiliyo yeni dogan bir cok bebekde oluyo bunlar biraz buyuyunce gecer bebesin hayirli olsun allah anali babali buyutsun
merak etme canım benim kızımdada 20 günlükken olmuştu doktorumuz sütün yağlı olduğundan olmuştur dedi birde çikolata yeme canım iyice azdırıyor bize antibiyotik vermedi prednol-a krem verdi 2 günde geçti sonrada olmadı bi daha