Kızımın telefon bağımlılığı

bağımlı değil ki. haftaiçi kısıtladığınız için aklı telefonda kalıyor bence ödevlerini bitirdikten sonra akşamları biraz izin verin. bu kadar gözünde büyütmez telefon olayını

Ben kemdim de kesinlikle telefonum ile oynamıyorum. Çocuklarımın yanında Youtube falan bakmıyorum.
Benimkiler daha küçük ama yasitlarinda telefon görüyorum.

11 yaşındaki çocuğa telefon alırsanız maalesef sonuçlarına katlanmak durumunda kalırsınız. Benim de kizim 11 yaşında liseye kadar telefon yok. Tabletini sadece hafta sonu alabilir o da iki saatliğine. Hafta içi benim kontrolumde ders çalışmak için yarım saatliğine kullanabilir, ihtiyaç olursa. Sinif arkadaslari watsapp grubu kurmuşlar, kizim da iznim dahilinde benim numaramı ekletti. O kadar gereksiz yazisiyorlar ki hangi arada ders çalışıyorlar, aileyle sosyallesiyorlar anlamıyorum.

Psikolog desteği alın gerekirse kızınızı kurtarın bu bağımlılıktan, yoksa çok pişman olacaksınız...

Akıllı saat diye bir şey var. Küçücük çocuklara telefon almak yerine akıllı saat alırsanız hem sürekli iletişimde olursunuz hem de telefonunuza yüklediğiniz uygulama ile takip edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…