- 4 Ekim 2012
- 16.602
- 32.858
- 798
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Hangi haktan bahsediyorsunuz. Kızınızı alın diyene kadar neler yaşandı kimbilir. Şu şikayet kelimesine de fazla güvenmeyin uyarmış olayım.Ben konu sahibini zaten onaylamıyorum ilk yorumumda bunu belirttim. Konu sahibi hatalıysa müdür 2kat hatalı buna dikkat çekiyorum. Elbette ki hakkını arayıp şikayet edebilir bunda güleceğiniz ne var anlamıs değilim konuyu nerden nereye getiriyorsunuz. Ben eğitimcilerin tavrındayım şuan ve bunun üzerine yazıyorum sizse eğitimciyi savunuyorsunuz pardon sözde eğitimciyi ki savunulacak hiçbir tarafı yok.
Konuşmayı seviyor belki spiker falan olur. Ya da dil öğrenir konuşur vs vs. Konuşmayı seviyorsa konusacağı hobiler edinmeli bence. Ek olarak abartmasınlar ümit kesecek ne var sanki napmıs da çocuk. Terbiyesizlik hakaret şiddet vs bile yok sadece çok konuşuyormuş. Üstesinden gelirsiniz dediğiniz gibi çocuk psikoloğa gitsin siz de hem psikoloğa hem psikiatristeNasıl tiyatro pek anlayamadım
inanın okulun şu an naptığı umrumda değil,kafama taktığım konu geç mi kaldık?öğretmelerin söylediği gibi çocuğum düzelmezse
içim içimi yiyor
Sizinle daha fazla tartışmiycam anlamıyorsunuz...Neden ebeyninin sorumsuzluğunu bu çocuk çeksin? Burda kime görev düşüyor? Müdür,öğretmen ne iş yapıyor? Çocuğu topluma kazandıracakları yerde dışlayıp üstüne bir de hakaret edemezler. Bu kadar net. Daha fazla konusmiycamHangi haktan bahsediyorsunuz. Kızınızı alın diyene kadar neler yaşandı kimbilir. Şu şikayet kelimesine de fazla güvenmeyin uyarmış olayım.
Müdür ve öğretmenler çocuktan birinci derecede sorumlu değiller. Onlar problemi tanımlar, veliyle görüşür bu kadar… herkes kendi evladından kendisi sorumlu. Görevini yapmayıp bizi suçlayan velileri her gün görüyoruz maalesef.Sizinle daha fazla tartışmiycam anlamıyorsunuz...Neden ebeyninin sorumsuzluğunu bu çocuk çeksin? Burda kime görev düşüyor? Müdür,öğretmen ne iş yapıyor? Çocuğu topluma kazandıracakları yerde dışlayıp üstüne bir de hakaret edemezler. Bu kadar net. Daha fazla konusmiycam
Eğitim ailede başlar. Ailesinin eğitemediği çocuğu müdürü, öğretmeni eğitemez. Çocuğun okuldaki ilk hatası değil zaten eminim öğretmenleri yeterince mücadele etmiştir ama bazen olmaz işteSizinle daha fazla tartışmiycam anlamıyorsunuz...Neden ebeyninin sorumsuzluğunu bu çocuk çeksin? Burda kime görev düşüyor? Müdür,öğretmen ne iş yapıyor? Çocuğu topluma kazandıracakları yerde dışlayıp üstüne bir de hakaret edemezler. Bu kadar net. Daha fazla konusmiycam
Bu çocuk başka çocuklara zarar verecek seviyeye gelmiş her çocuk topluma kazandırılamaz defalarca aile çağrılmış ne adım atılmış sıfır belli ki başkalarına verdiği zarar daha çok diğer çocukların suçu neSizinle daha fazla tartışmiycam anlamıyorsunuz...Neden ebeyninin sorumsuzluğunu bu çocuk çeksin? Burda kime görev düşüyor? Müdür,öğretmen ne iş yapıyor? Çocuğu topluma kazandıracakları yerde dışlayıp üstüne bir de hakaret edemezler. Bu kadar net. Daha fazla konusmiycam
Şimdi anlaşıldı neden böyle tepki gösterdiğiniz...Siz görevinizi yapıyor musunuz peki? Müdür ne yapmış meselâ rehber öğretmen ne işe yaramış meselâ? Hadi yardımcı olmayı bırak! Hakaret ne demek?! Bence burda sorumluluğu veliye atarak suçlamada bulunan sizlersiniz yazık biz de sizin gibilere çocuk emanet ediyoruz. Vicdan kalmamış gerçekten..Müdür ve öğretmenler çocuktan birinci derecede sorumlu değiller. Onlar problemi tanımlar, veliyle görüşür bu kadar… herkes kendi evladından kendisi sorumlu. Görevini yapmayıp bizi suçlayan velileri her gün görüyoruz maalesef.
Şimdi anlaşıldı neden böyle tepki gösterdiğiniz...Siz görevinizi yapıyor musunuz peki? Müdür ne yapmış meselâ rehber öğretmen ne işe yaramış meselâ? Hadi yardımcı olmayı bırak! Hakaret ne demek?! Bence burda sorumluluğu veliye atarak suçlamada bulunan sizlersiniz yazık biz de sizin gibilere çocuk emanet ediyoruz. Vicdan kalmamış gerçekten..
ikiside değil
büyüdükçe değişir diye düşündüm.zarar verme huyu yok,küfür etme vurma huyu yok diye düşündüm
bu kadar olacağını asla düşünmedim
öğretmenin dediği gibi ya değişmezse geç mi kaldık diye korkuyorum
13 yaşın da sevgili mi yuhKızınız daha önce ayrıldığı bir çocuğun yeni sevgilisinin adına sosyal medyada hesap açıp “ondan ayrıl” şeklinde mesaj atmış ve idare yine sizi uyarmış. Bu kadar ciddi bir durumdan sonra okul değişince mi psikolog yardımı almaya başladınız? Düzelir diye beklediniz galiba ama böyle şeyler buralara kadar varıyor işte.
Söz konusu çocuk ! Anlatabildim mi çocuk. Bir yetiskin değil kendi çocuğunu düşündüğün kadar o da bir çocuk ya hani onu da düşünebilirsin meselâ. Senin çocuğun bu duruma düşseydi eminim ortalığı yıkardın...... Ayrıca müdür asayişi bir çocuğu zorbalayarak mı sağlayacak??? Elbette ki tapulu malı değil. Müdür de bir eğitmen banka müdürü değil
He he çok yıpratıyorKendini bu kadar çok yıpratma lütfen. Bazı önemli ahlak kuralları (hırsızlık, iftira, madde kullanımı) dışında çocuğumuzun özelliklerini bizler şekillendiremeyiz. Yönlendiririz mutlaka ama kimi çocuk farklı oluyor. Benim oğlum da susan bir çocuk. Hep tek takılıyor. O da göze batıyor. Öğretmenler de beni sesini duymak istiyoruz diye çağırıyor. Karneye öyle yazıyorlar.
Yani biz elimizden geleni yapalım gerisi onların hayatla mücadelesi olacak. Okul değiştirmekle çok iyi yapmışsın. En azından soru. Tam olarak çocuk da mı okulda mı anlamış olursun. Psikoloğa da gidiliyor daha ne olsun. Çok küçük daha çocuk. O da mutlaka törpüler kendini.
Ben de ergen oldum hanfendi ne demek olduğunu biliyorum. Ayrıca sizin tabirinizle kurdurmuyor kimse. Zaten böyle ifadeler kullanabilen birinden vicdan beklemek çok saçma çok doğru pardon biz öğretmen diyince sizi insan yerine koyup kutsuyoruz gözümüzde vicdanlı,merhametli diye tanımlıyoruz pardon pardon bizim hatamızVeliye sorumluluk atmak diye bir şey yok, sorumluluk size ait zaten! Doğurup doğurup öğretmenlerin başına atıyorsunuz. Kimse kimseye sınırsız tahammül göstermek zorunda değil, okulda tek sizin çocuğunuz yok. Alın evde eğitim verin, bir şikayet ettiniz diye de yer yerinden oynayacak zannetmeyin. Biz de ergen olduk çocuk olduk, sizinkiler gibi kudurmadık.
Tüm öğretmenlere Allah sabır versin, mesleğin kutsallığı meğer öğrenciye değil velisine sabır gösterip eğitmekten geliyormuş!
Sorumluluğu veliye atarak mıŞimdi anlaşıldı neden böyle tepki gösterdiğiniz...Siz görevinizi yapıyor musunuz peki? Müdür ne yapmış meselâ rehber öğretmen ne işe yaramış meselâ? Hadi yardımcı olmayı bırak! Hakaret ne demek?! Bence burda sorumluluğu veliye atarak suçlamada bulunan sizlersiniz yazık biz de sizin gibilere çocuk emanet ediyoruz. Vicdan kalmamış gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?