Kızımın sorunu

Hangi haktan bahsediyorsunuz. Kızınızı alın diyene kadar neler yaşandı kimbilir. Şu şikayet kelimesine de fazla güvenmeyin uyarmış olayım.

Nasıl tiyatro pek anlayamadım
inanın okulun şu an naptığı umrumda değil,kafama taktığım konu geç mi kaldık?öğretmelerin söylediği gibi çocuğum düzelmezse
içim içimi yiyor
Konuşmayı seviyor belki spiker falan olur. Ya da dil öğrenir konuşur vs vs. Konuşmayı seviyorsa konusacağı hobiler edinmeli bence. Ek olarak abartmasınlar ümit kesecek ne var sanki napmıs da çocuk. Terbiyesizlik hakaret şiddet vs bile yok sadece çok konuşuyormuş. Üstesinden gelirsiniz dediğiniz gibi çocuk psikoloğa gitsin siz de hem psikoloğa hem psikiatriste

Hangi haktan bahsediyorsunuz. Kızınızı alın diyene kadar neler yaşandı kimbilir. Şu şikayet kelimesine de fazla güvenmeyin uyarmış olayım.
Sizinle daha fazla tartışmiycam anlamıyorsunuz...Neden ebeyninin sorumsuzluğunu bu çocuk çeksin? Burda kime görev düşüyor? Müdür,öğretmen ne iş yapıyor? Çocuğu topluma kazandıracakları yerde dışlayıp üstüne bir de hakaret edemezler. Bu kadar net. Daha fazla konusmiycam

Müdür ve öğretmenler çocuktan birinci derecede sorumlu değiller. Onlar problemi tanımlar, veliyle görüşür bu kadar… herkes kendi evladından kendisi sorumlu. Görevini yapmayıp bizi suçlayan velileri her gün görüyoruz maalesef.

Eğitim ailede başlar. Ailesinin eğitemediği çocuğu müdürü, öğretmeni eğitemez. Çocuğun okuldaki ilk hatası değil zaten eminim öğretmenleri yeterince mücadele etmiştir ama bazen olmaz işte
Tabii ilk başta anne baba kendini eğitsin, bu kadar umursamaz olmasın.

Bu çocuk başka çocuklara zarar verecek seviyeye gelmiş her çocuk topluma kazandırılamaz defalarca aile çağrılmış ne adım atılmış sıfır belli ki başkalarına verdiği zarar daha çok diğer çocukların suçu ne

Şimdi anlaşıldı neden böyle tepki gösterdiğiniz...Siz görevinizi yapıyor musunuz peki? Müdür ne yapmış meselâ rehber öğretmen ne işe yaramış meselâ? Hadi yardımcı olmayı bırak! Hakaret ne demek?! Bence burda sorumluluğu veliye atarak suçlamada bulunan sizlersiniz yazık biz de sizin gibilere çocuk emanet ediyoruz. Vicdan kalmamış gerçekten..

Böyle bir kural var mı bilmiyorum ama izlediğim bir dizide amerikada bir eyalette her okulda bir psikolog psikiyatrist varmış ve o kişi bir çocuk için tedavi öneriyorsa örneğin ilaç aile bu tedaviyi uygulamazsa çocuk devlet okuluna kayıt yaptıramıyor ki mantıklı. Millet sorumsuz anne babanın derdini çekmek zorunda mı diğer çocukların suçu ne üstelik fake hesap açıp milleti taciz ediyor. Defalarca çağrılmışsınız. Artık ne durumda bir yıkım var ortada bilemiyorum. İnsanlar 30 yaşında terapiyle yol alıyor bu yol uzun. Gözardı etmeyin

Veliye sorumluluk atmak diye bir şey yok, sorumluluk size ait zaten! Doğurup doğurup öğretmenlerin başına atıyorsunuz. Kimse kimseye sınırsız tahammül göstermek zorunda değil, okulda tek sizin çocuğunuz yok. Alın evde eğitim verin, bir şikayet ettiniz diye de yer yerinden oynayacak zannetmeyin. Biz de ergen olduk çocuk olduk, sizinkiler gibi kudurmadık.

Tüm öğretmenlere Allah sabır versin, mesleğin kutsallığı meğer öğrenciye değil velisine sabır gösterip eğitmekten geliyormuş!

zarar verme huyu yok mu?
zarar sadece fiziksel mi oluyor sizin kafanızda.
hesap açıp tehdit etmeler falan hangi kategoriye giriyor sizce?

13 yaşın da sevgili mi yuh

kusura bakmayın da anasının babasının düşünmediği çocuğu bu mesajı yazdığınız arkadaş niye düşünsün. herkes kendi çocuğunu düşünse zaten sorun olmaz.
süregelen davranış bozukluklarını büyüyünce geçer diyerek boşveren bir ailenin çocuğunu diğer aileler ama o da çocuk diyerek es geçmiş olsa konu sahibesi gene hayatına sorun yokmuş gibi devam edecekti. yetişkin olduğunda çocuğun durumu kimbilir ne olacaktı.

cocuguna hakaret eden - bunu da kabul eden idareciyi cimere sikayet ettiniz mi?
cocuktan rahatsiz olmak - cozum bulmak - okuldan gondermek ayri bir sey hakaret etmek ayri bir seu

Hakaret dışında okul çok haklı oğlumun sıra arkadaşı dersi sabote edip suçu oğluma atardı

Gittim konuştum öğretmenle gözetlemiş gerçektende o çocuk yapıyor Muş

Okulda ders ögrenir ahlak ve terbiye evde bizim görevimiz diğer çocuklara ve öğretmenle saygı göstermek zorunda yoksa ömür boyu dışlanır

Çocugun apaçık sorunları var başka bir kızı tehdit etmek nedir ya oğlumla yaşıt ömrümde duymadım böyle bir şey

Çocuk mocuk umurumda değil artık mattia Ahmet’inde katili çocuk

Çocuklarınızı doğru düzgün yetiştirin varsa problem psikoloğa götürün

Sonra o sorunlu çocuklar başka annelerin ilmek ilmek işlediği çocukların sonu oluyor

Ben o yaşta sevgili başkasını tehdit aklıma bile gelmezdi

He he çok yıpratıyor

Ben de ergen oldum hanfendi ne demek olduğunu biliyorum. Ayrıca sizin tabirinizle kurdurmuyor kimse. Zaten böyle ifadeler kullanabilen birinden vicdan beklemek çok saçma çok doğru pardon biz öğretmen diyince sizi insan yerine koyup kutsuyoruz gözümüzde vicdanlı,merhametli diye tanımlıyoruz pardon pardon bizim hatamız ayy sen bir de kendine eğitmen mi diyorsun bak işte buna baya güldümmm

Müdürün ve öğretmenleri hoş değil ama sınav dönemi çocuğu sadece konuşuyor diye okuldan yollamazlar. Anlatamadığınız bir şey var.

Sahte hesap açıp birilerini tehdit mi etmiş? Üstelik bunu 1-2 sene önce yapmış denilene göre. 10-11 yaşındayken yani?
Hiçbir şeye gerek yok, o yaşta savcılığa verilmiş olması bile yeterli bence. Derste konuşması vs. hafif kalıyor. Sırf bu olay bile konu sahibinin takkeyi önüne alıp düşünmesi için yeterli.
10 yaşında çocuğum şunu yapmış olsa... Aaa çok fazla değil mi? Kaç tane 10 yaşında çocuk yapar şunu?
Müdürü idareyi falan boşuna konuşuyorsunuz bence. Olay öğretmen/idare ilgisizliği vs. değil.
Ben o yaşta sokakta oynuyordum ya. Çevremde gördüğüm çocuklar da oyun, eğlence peşinde en haylazı bile.

Sorumluluğu veliye atarak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…