Kızımın Sorumsuz Babası

Bu kadar içinize dert etmeyin. İcraya verin, eksik nafaka miktarını kuruşu kuruşuna alın. Hem bir daha muhatap olmak zorunda kalmazsınız aydan aya maaşından kesilir.

Eksik yatırdığı aylar için dava edin faiziyle ödesin ilaveten nafaka arttırımı da isteyin
Kızınızla görüşmesine engel olmayın, yavrunuzun bu durumda bir kabahati yok olabildiği kadar görüşsün babasıyla

Nafaka konusunda bence şikayette bulunun. Bu sizin hakkınız. Onun dışında bence görüşmelerini engellemeye çalışmayın kızınız boşu boşuna yanlış anlayarak size kin güdebilir. Henüz küçük olduğu için şimdilik çoğu şeyin farkında olmayabilir. Ben biliyordum ama kimi kız çocukları babasına düşkün oluyor sorun etmiyor bu yaşlarda. Babası büyüyünce her şeyin farkına varacak demiş ya onu doğru söylüyor bak babasının ne kadar sorumsuz, boş, vasıfsız olduğunu anlayacaktır. Zaten babasıyla yaşasa kızınız emin olun ağlayarak size gelir.

eski eşinizin ailesi ilgilenmiyor mu babanne dede vs kızınız gittiğinde onlarla kalıyordur nasıl tavırları
Annesi ve babası yaşlı insanlar. Babası zaten hasta. Kızımı seviyorlar onların yanına gittiklerinde de kendi bildikleri gibi ilgi alaka gösteriyorlar. Senede bir buçuk ay ancak görebiliyorlar. Ama ne diyebilirim ki yaşlı insanlar bugün var yarın yoklar. O yüzden onlarla konuşmam gerektiği zaman oğullarıyla ilgili konu açmıyorum bahsetmiyorum.

Nafaka için kesinlikle icraya verin. Ama kızınızı onunla gorusturmemek gibi bir hakka sahip değilsiniz.

Ya okadar haklısın ki kendi ex eşi gördüm çocuğum 4 yaşında 500 lira veriyor hiç bir şeyiyle ilgili değil zaten olmasında .yılda 2 kez veriyorum en son vermemde 5 gün kaldı 4 yaşındaki oğluma beni kötülemişler iftira atıyolar kendi pisliklerini örtmek için valla kimse kusura bakmasın bi sperm verdi diye baba olunmuyor . Nasılki her doğuranın anne olmadığı gibi . Birde biraz zaman geçsin al o 500 bitarafına sok dicem 20 bin maaş alıyor 500 lira veriyor ohh baba oldum ne güzel hayat

Gerçekten boşanarak iyi etmişsiniz, tavsiyem kavga etmeyin. Sürekli söyleyin kibarca 700 yetmeyeceğini… şiddet olmadıkça( psikolojik veya fiziksel), kızınız her türlü babasıyla görüşmeli. İsterse kıyafet almasın, yılda bir arasın, bu onu çok iyi olmayan bir babaya sahip kız yapar ama babasız bir kız yapmaz en azından. Bunu ileride kendi sorun ederse kendi seçeneği olarak görüşmek istemez belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…