- 4 Eylül 2014
- 1.479
- 5.984
- 358
Havali 2. a uzun, muhtemelen Havva ile Ali'nin birleşimi doğu kökenli bir isim.Havali isim mi yanlış mı yazılmış ?
Gecen bi baci “2 yasindaki kizimin dişil enerjisi cok yuksek” dedi diye dalga gecmistik burdaki bebe de havalı işte cool bi bebe niye kizdi kiAplayı kızdırdınız saydırıp gitti kadın düşmanı kadınlar
Kaynananın adını koyarsan böyle olur diyenlere bir miktar içerlediGecen bi baci “2 yasindaki kizimin dişil enerjisi cok yuksek” dedi diye dalga gecmistik burdaki bebe de havalı işte cool bi bebe niye kizdi ki
Ya ablacım güzel ablacım üyelik kapatıp gitmişsin. İyi etmişsin.soru soruyorsun, hesap soruluyor, niye öyle yaptın, niye böyle yapmadın, yardımdan çok köstek oluyorsunuz, insanların derdiyle dalga geçiliyor resmen, küçümseniyor, yardımınız dokunmayacaksa yazmayın, kimse yorum yazmasın, iyi veya kötü, kurala bak silemiyorsun ne konuyu nede yorumları, ne lanet bir şeymiş gerçekten. İnsanların ağzında çerez olunuyor, ayıp gerçekten.
Çocuğun adı Havvanur,amca havalı diyor.
Lakap takmış aklınca komik oldugunu zannediyor.
Sizde çocuğa öğretin benim adım havvanur diye söylesin.
Size gelince amcasına emmi dedirtin
Bence klavye hatası yapmış ı yerine i kullanmış.Çocuğun adı havali değil mi? "havali"
Sen çok yanlış anlamışsınÇocuğun adı Havvanur,amca havalı diyor.
Lakap takmış aklınca komik oldugunu zannediyor.
Sizde çocuğa öğretin benim adım havvanur diye söylesin.
Size gelince amcasına emmi dedirtin
Hiç bu taraftan bakmamıştım.Sen çok yanlış anlamışsınkaynanasının adına benzetmeye çalışmış. Kaynananın adı Havali. Kızın adı Havanur. Kayın bebeye babaannesinin adıyla sesleniyor. Tabii ülkemizde en temel eksiklik kendini ifade etme konusunda olduğu için. Konuda her şey arapsaçına dönmüş
Aman öyle de böyle de kadın düşmanı oluyoruz zaten. Konu sahibi üyelik iptali yapıp kaçtı gittiHiç bu taraftan bakmamıştım.
Şimdi yeni yorum yapmam lazım ama yapamam kalsın herkesin kafası benim yorumumla daha da karışsın.
Hiç bu taraftan bakmamıştım.
Şimdi yeni yorum yapmam lazım ama yapamam kalsın herkesin kafası benim yorumumla daha da karışsın.
Galiba kayınvalidesi KaradenizliKaynananızın mı ismi Havali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?