kızımın ismi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ablacım güzel ablacım üyelik kapatıp gitmişsin. İyi etmişsin.
Hem kv yaranacam hem benim ismim olsun diye çocuğa isim uydurmussun. Kaynın annesinin ismini söyleyince medenice benim kızın ismi şu demek yerine yumruğunu sıkıyorsun. Burda abidik iletişim problemin uzerine konu açıyorsun, insanlar hadi be deyince zir da zir. Git agla.
Çocuğun ismi ister havhav olsun, ister havlucan olsun önemli değil. Sen de iletişim sıkıntısı var.

Çocuğun adı Havvanur,amca havalı diyor.
Lakap takmış aklınca komik oldugunu zannediyor.
Sizde çocuğa öğretin benim adım havvanur diye söylesin.
Size gelince amcasına emmi dedirtin

Çocuğun adı havali değil mi? "havali"

Sen çok yanlış anlamışsın kaynanasının adına benzetmeye çalışmış. Kaynananın adı Havali. Kızın adı Havanur. Kayın bebeye babaannesinin adıyla sesleniyor. Tabii ülkemizde en temel eksiklik kendini ifade etme konusunda olduğu için. Konuda her şey arapsaçına dönmüş

Hiç bu taraftan bakmamıştım.
Şimdi yeni yorum yapmam lazım ama yapamam kalsın herkesin kafası benim yorumumla daha da karışsın.

Keşke havalı olsaymış, bence havanurdan çok daha güzel. İlk kez duydum ama çok beğendim kv ismini, uydurmak yerine direk kv ismini koysaydınız keşke

Havali miymiş gerçekten
yazım hatası vardır havalı diye düşündüm
Değişik ama güzel isim dedim
Harika tarzı havalı gibi düşündüm
Ama havali ne ya çok kötü
Adım havali yada havanur olsa yıkılırdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…