kızımın ismi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
soru soruyorsun, hesap soruluyor, niye öyle yaptın, niye böyle yapmadın, yardımdan çok köstek oluyorsunuz, insanların derdiyle dalga geçiliyor resmen, küçümseniyor, yardımınız dokunmayacaksa yazmayın, kimse yorum yazmasın, iyi veya kötü, kurala bak silemiyorsun ne konuyu nede yorumları, ne lanet bir şeymiş gerçekten. İnsanların ağzında çerez olunuyor, ayıp gerçekten.
Allahım evinde sözü geçmeyen nekadar kadın varsa gelip burda cırlıyor, ders verdiğini sanip yok oluyor. Kendi çocuğunun hakkını savunamıyor, bilmem kimin isminin başına bilmem kiminkine sonuna uysun diye bilmem kim söylemiyor diye absürd bir isim koymuş sonrada burda millete ayar veriyor. Yumruğunu sıkana kadar vur masaya bak bakalım daha kimse yanlış ismi kullanıyormu, ama yok yemez tabii. Burda bla bla yapmak kolay

İsmin doğrusu Havva’yken Havanur koymasını kimse neden anlayamadı ki konu sahibi net bi şekilde açıklamış: diyor ki kvye isim yakın olsun diye bunu koydum diyor dolayısıyla Kv adı havali bu da havanur 😂 tabi sonradan , “ben bu ismi ömrümce severdim zaten bana yakın benim ismimde nur var “ demesine bakmayın heralde ayık kafayla yazmadı o kısmı 😂

soru soruyorsun, hesap soruluyor, niye öyle yaptın, niye böyle yapmadın, yardımdan çok köstek oluyorsunuz, insanların derdiyle dalga geçiliyor resmen, küçümseniyor, yardımınız dokunmayacaksa yazmayın, kimse yorum yazmasın, iyi veya kötü, kurala bak silemiyorsun ne konuyu nede yorumları, ne lanet bir şeymiş gerçekten. İnsanların ağzında çerez olunuyor, ayıp gerçekten.
Kız valla sen olurda beni biri tanır eder diye korktun
Konu silme telaşın bu yüzden
Ya işte insan bazen ne yaotığını pek düşünmüyor
Gitmişsin gelince okur edersin🤣🤣🤣🤣
Konu havalı bir şekilde burada sabit😁

İsmin doğrusu Havva’yken Havanur koymasını kimse neden anlayamadı ki konu sahibi net bi şekilde açıklamış: diyor ki kvye isim yakın olsun diye bunu koydum diyor dolayısıyla Kv adı havali bu da havanur 😂 tabi sonradan , “ben bu ismi ömrümce severdim zaten bana yakın benim ismimde nur var “ demesine bakmayın heralde ayık kafayla yazmadı o kısmı 😂
Bir insan niye kv ismin önü kendi ismininde arka kısmını birleştirip çocuğuna koyar ki zaten? Bazen eşler yapar bunu, uyumlu olursa güzel şeylerde çıkıyor ortaya mesela bir tanıdığım karı koca isimleri Umut ve Aysel kızlarına Umay ismini koydular. Eşler arası olurda, kv gelin ne alaka yani. Kim kendi rızasıyla kv ismini yada ona yakın koymak ister heleki isim havali gibi tuhaf isimse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back