kızımın ismi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi günler ben evli iki çocuklu bir kadınım, ilk kızım 2020 yılında doğdu ismini Havanur koyduk, kendimiz anlaştık koyduk, hem kendimde istedim hemde kaynanamın ismine uygun olsun dedim Havali ismi, benim derdim şu ki, kaynım nerdeyse bir senesindir kızıma havali diye hitap ediyor, eşim kaynımın yardımına ihtiyacımız olduğu için sesini dahi çıkarmıyor. Bende birşey diyemiyorum, her havali diyişinde elimi yumruk yapıp sıkıyorum. Ne yapabilirim, tavsiyeniz nedir.
Bunu kendinize dert ettiğinize inanamıyorum

Ya bişeye takıldım
Ülkede havali olup torunu havvanur olan kaç kişi var
Binlerce abonesi olan bir sitede bu kadar ayrıntı verdiyseniniz
Bilemiyorum yani
Kimliğinizi bırakmışsınız
Hayrına havali hanımı tanıyan bilen varsa gelin hanım şikayetçi elini falan yumruk yapıyor
Alimallah birine denk falan gelir
Uyarsın etsin yazık günah

Bu hikayede yanan çocuk olmus. Keşke daha kolay ve güzel bir isim koysaydınız. Sonunda nur olan isimlerede ayrı bir antipatim var benim konudan bağımsız
Benim adım Nur sülalede özellikle benden sonra doğan 90 li ve 2000 lerin basının isminin sonunda hep Nur var

IMG_3998.jpeg

Nasıl bir kısaltmaysa aslından uzun 🤣🤣

soru soruyorsun, hesap soruluyor, niye öyle yaptın, niye böyle yapmadın, yardımdan çok köstek oluyorsunuz, insanların derdiyle dalga geçiliyor resmen, küçümseniyor, yardımınız dokunmayacaksa yazmayın, kimse yorum yazmasın, iyi veya kötü, kurala bak silemiyorsun ne konuyu nede yorumları, ne lanet bir şeymiş gerçekten. İnsanların ağzında çerez olunuyor, ayıp gerçekten.

Yok, bazıları Ali ismini çok seviyor ve oğlu olmayınca Havali koyuyor. Evet dünyanın en saçma şeylerinde zirveyi oynar ama şahit oldum buna shshshshs. İşte Havali’yi toparlamak için Havanur koyunca da bmyle bir olay olmuş. Olay olayı doğurmuş anajajaj
Türkiye de daha şaşırmam dedikçe hergun başka bir olaya sasiriyorum . İlk bı okudum cool anlamında havalı diyor mu dedim yok Havali diyor yazıyor diyorum kendince acaba takma birşey mi uydurdu . Yani isimlerle dalga geçmek haddimize değilde neye göre konuluyor bu yahu

Kaynanasının adına uygun olsun isterken sorun yok ama kaynanasının adını söyleyince sıkıntı..

Bence havali nur diye seslense kayın problem olmazdı, nur demediği için konu sahibi “benim adım niye söylenmiyor” diye yumruk sıkıp duruyor….

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back