Espiri yapmıyor ki, kendi annesinin adıyla sesleniyorCiddiye almazsaniz bir süre sonra soğuk esprisini bırakır.
Bunu kendinize dert ettiğinize inanamıyorumiyi günler ben evli iki çocuklu bir kadınım, ilk kızım 2020 yılında doğdu ismini Havanur koyduk, kendimiz anlaştık koyduk, hem kendimde istedim hemde kaynanamın ismine uygun olsun dedim Havali ismi, benim derdim şu ki, kaynım nerdeyse bir senesindir kızıma havali diye hitap ediyor, eşim kaynımın yardımına ihtiyacımız olduğu için sesini dahi çıkarmıyor. Bende birşey diyemiyorum, her havali diyişinde elimi yumruk yapıp sıkıyorum. Ne yapabilirim, tavsiyeniz nedir.
Hava yerine Havvanur daha güzel olmaz miydiEspiri yapmıyor ki, kendi annesinin adıyla sesleniyor
İyi ama kadın Havvanur koymamış ki!?!Hava yerine Havvanur daha güzel olmaz miydi
Bende öyle düşündümYorumları okuduktan sonra jeton düştü bende
Havali isim mi şimdi ? Bende havalı diye anladım yani süslü püslu, nazlı manasnda diyor sandm yaa
Benim adım Nur sülalede özellikle benden sonra doğan 90 li ve 2000 lerin basının isminin sonunda hep Nur varBu hikayede yanan çocuk olmus. Keşke daha kolay ve güzel bir isim koysaydınız. Sonunda nur olan isimlerede ayrı bir antipatim var benim konudan bağımsız
Havvanur da Havanur’dan güzel ama konu şahibi Havanur koymuşBence havali Havvanur'dan daha guzel
Çok komikmiş.Havvanur da Havanur’dan güzel ama konu şahibi Havanur koymuş
? Komik olan neÇok komikmiş.
Gulen emojiler koymuşsunuz ya Havva-Hava farkı icin. Siz komik bulunca sizi bozmayim dedim.? Komik olan ne
Türkiye de daha şaşırmam dedikçe hergun başka bir olaya sasiriyorum . İlk bı okudum cool anlamında havalı diyor mu dedim yok Havali diyor yazıyor diyorum kendince acaba takma birşey mi uydurdu . Yani isimlerle dalga geçmek haddimize değilde neye göre konuluyor bu yahuYok, bazıları Ali ismini çok seviyor ve oğlu olmayınca Havali koyuyor. Evet dünyanın en saçma şeylerinde zirveyi oynar ama şahit oldum buna shshshshs. İşte Havali’yi toparlamak için Havanur koyunca da bmyle bir olay olmuş. Olay olayı doğurmuş anajajaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?