- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.865
- 598
Inanmayacaksın inanılır gibi değil cünkü ama mesela Bi de şöyle Bi olay var memur hatası demişken aklıma geldi Arkadasımın adı Nilüfer ve memur yanlış yazdım dıyor guya, düzeltemiyor da neden niye nıcın bılmem
Nilüfer yerine lilifer yazıyor.
Cok ciddiyimama bence güzel olmus
Keşke memuriyet biraz daha ciddiye alınsa:)Inanmayacaksın inanılır gibi değil cünkü ama mesela Bi de şöyle Bi olay var memur hatası demişken aklıma geldi Arkadasımın adı Nilüfer ve memur yanlış yazdım dıyor guya, düzeltemiyor da neden niye nıcın bılmem
Nilüfer yerine lilifer yazıyor.
Cok ciddiyimama bence güzel olmus
Ya buna uygun çok güzel karikatür var be. Cuk diye de oturuyor da of yassah. Yoksa paylaşırdım.Keşke memuriyet biraz daha ciddiye alınsa:)
Hersey de yasakYa buna uygun çok güzel karikatür var be. Cuk diye de oturuyor da of yassah. Yoksa paylaşırdım.
Sen başkomiser mi oldun diye soruyorlardı bir de ahahhahaaYa buna uygun çok güzel karikatür var be. Cuk diye de oturuyor da of yassah. Yoksa paylaşırdım.
Yassah gardaş yassahh... Google 'a nüfus memuru karikatür yaz çıkıyorHersey de yasak
İyihiç gülmeyelim eglenmeyelım iyi
Bende ne ara geldi de ban yedi diye bakınıyorumOnu dövmüş sanki mune
Hesabı pasif gorunuyor
Edit
Pardon ben halüsinasyon gormusum solisyon da olabilir
Rprnn
Var var evetEvet maalesef öyle oluyor birde etiket yapiyorlar girip bakiyorum yorum yapiyorum cevap yok sinir oluyorum.
iyi günler ben evli iki çocuklu bir kadınım, ilk kızım 2020 yılında doğdu ismini Havanur koyduk, kendimiz anlaştık koyduk, hem kendimde istedim hemde kaynanamın ismine uygun olsun dedim Havali ismi, benim derdim şu ki, kaynım nerdeyse bir senesindir kızıma havali diye hitap ediyor, eşim kaynımın yardımına ihtiyacımız olduğu için sesini dahi çıkarmıyor. Bende birşey diyemiyorum, her havali diyişinde elimi yumruk yapıp sıkıyorum. Ne yapabilirim, tavsiyeniz nedir.
Kızımın ismi Havanur, kaynanamın havali.anlamadım ismi
a-havali mi
b-havalı mı
c-havanur mu?
hangi şık?
Ama o ismi kendimde istedim havvanur olacaktı, ama kimse 2 vv okumadığı için tek v kullandım. Nur kendi ismimin başı.Kayınvalidenize uygun isim koyarsanız olacağı budur. Neden şaşırdınız?
Desin ne var ki bunda elinizi yumruk yapıp sıkacak kadar stres yaptınız?iyi günler ben evli iki çocuklu bir kadınım, ilk kızım 2020 yılında doğdu ismini Havanur koyduk, kendimiz anlaştık koyduk, hem kendimde istedim hemde kaynanamın ismine uygun olsun dedim Havali ismi, benim derdim şu ki, kaynım nerdeyse bir senesindir kızıma havali diye hitap ediyor, eşim kaynımın yardımına ihtiyacımız olduğu için sesini dahi çıkarmıyor. Bende birşey diyemiyorum, her havali diyişinde elimi yumruk yapıp sıkıyorum. Ne yapabilirim, tavsiyeniz nedir.
Ama o ismi kendimde istedim havvanur olacaktı, ama kimse 2 vv okumadığı için tek v kullandım. Nur kendi ismimin başı.
Ama o ismi kendimde istedim havvanur olacaktı, ama kimse 2 vv okumadığı için tek v kullandım. Nur kendi ismimin başı.
Muhtemelen Rize, ben de Rize de duydum tam havali değil de Hevali diyorlar ama o baştaki e harfi e ve a arasında bir sesle, şiveyle söylüyorlar.Adım Havanur olsaydı, havalı denmesinden memnun olurdum
Ama siz havali diyorsunuz, klavye azizliği değilse olay Karadeniz şivesine doğru gidiyor.
Millet tek V ile okuyor diye Hava mı koydunuz? AferinAma o ismi kendimde istedim havvanur olacaktı, ama kimse 2 vv okumadığı için tek v kullandım. Nur kendi ismimin başı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?