Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumruğunu sıkmak yerine aç ağzını söyle, ismi Havanur deiyi günler ben evli iki çocuklu bir kadınım, ilk kızım 2020 yılında doğdu ismini Havanur koyduk, kendimiz anlaştık koyduk, hem kendimde istedim hemde kaynanamın ismine uygun olsun dedim Havali ismi, benim derdim şu ki, kaynım nerdeyse bir senesindir kızıma havali diye hitap ediyor, eşim kaynımın yardımına ihtiyacımız olduğu için sesini dahi çıkarmıyor. Bende birşey diyemiyorum, her havali diyişinde elimi yumruk yapıp sıkıyorum. Ne yapabilirim, tavsiyeniz nedir.
Ilk okudugumda bende sizin gibi anladim yorumlari okuyunca anladimYorumları okuduktan sonra jeton düştü bende
Havali isim mi şimdi ? Bende havalı diye anladım yani süslü püslu, nazlı manasnda diyor sandm yaa![]()
iyi günler ben evli iki çocuklu bir kadınım, ilk kızım 2020 yılında doğdu ismini Havanur koyduk, kendimiz anlaştık koyduk, hem kendimde istedim hemde kaynanamın ismine uygun olsun dedim Havali ismi, benim derdim şu ki, kaynım nerdeyse bir senesindir kızıma havali diye hitap ediyor, eşim kaynımın yardımına ihtiyacımız olduğu için sesini dahi çıkarmıyor. Bende birşey diyemiyorum, her havali diyişinde elimi yumruk yapıp sıkıyorum. Ne yapabilirim, tavsiyeniz nedir.
Yumruk sıkmak onemli Bi egzersiz sen ne bilecenYumruğunu sıkmak yerine aç ağzını söyle, ismi Havanur de
Konu sahibi gelsede bi açıklama yapsaIlk okudugumda bende sizin gibi anladim yorumlari okuyunca anladim![]()
İşe yarıyosa ben bi yumruk sıkıp gelcem?Yumruk sıkmak onemli Bi egzersiz sen ne bilecen![]()
![]()
Ona göre yorumlar olmadigi icin sanmiyorum gelip cevap vercegine .konu acalar sadece sonraa cevap vermek yok insanlar bir tuaf yaKonu sahibi gelsede bi açıklama yapsatüm taşlar o zaman yerine oturur da teşrif eden yok
Bizim köyde Bi komsu varHava su toprakŞu garip öğretmenlik hayatımda duymadığım enteresan isim kalmadı diyordum meğer varmış. Şükürler olsun hava ismini de duydum
![]()
Bu aralar hep öyle oluyor gelen bir daha gelmiyorOna göre yorumlar olmadigi icin sanmiyorum gelip cevap vercegine .konu acalar sadece sonraa cevap vermek yok insanlar bir tuaf ya
Onu dövmüş sanki muneKonu sahibi gelsede bi açıklama yapsatüm taşlar o zaman yerine oturur da teşrif eden yok
Çocuk fazlalığından isimler tükenmiş, kafalarına göre takılmışlar diye yorumladım.Bizim köyde Bi komsu var
Sıkı dur.....
Adı BAPBILI
Evet maalesef öyle oluyor birde etiket yapiyorlar girip bakiyorum yorum yapiyorum cevap yok sinir oluyorum.Bu aralar hep öyle oluyor gelen bir daha gelmiyor![]()
Çok iyimsersinÇocuk fazlalığından isimler tükenmiş, kafalarına göre takılmışlar diye yorumladım.![]()
Kayınvalide ismi ile kayınvalidenin tavuklarını yaşatmak için mi seçilmiş? Bu kadarı memur hatası da sayılamaz.Bizim köyde Bi komsu var
Sıkı dur.....
Adı BAPBILI
Inanmayacaksın inanılır gibi değil cünkü ama mesela Bi de şöyle Bi olay var memur hatası demişken aklıma geldi Arkadasımın adı Nilüfer ve memur yanlış yazdım dıyor guya, düzeltemiyor da neden niye nıcın bılmemKayınvalide ismi ile kayınvalidenin tavuklarını yaşatmak için mi seçilmiş? Bu kadarı memur hatası da sayılamaz.
Acaba önceden milyarder falan mıydılar belki billions'tan falan geliyordur.
Çok iyimserim bugün de![]()