Doğuma Hazırlık Kızımın ismi Nehir 2. Kızımın ismi Irmak olurmu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok güzel isim bence:17:Allah sağlıklı,mutlu ve uzun ömürler versin hepinize.Benim oğlum olacakmış,bu sebeple ben Irmak koyamayacağım bebişe.Su lu erkek ismi bulamadığım için muhtemelen Mete olacak benim bebiş.

Çok güzel isim bence:17:Allah sağlıklı,mutlu ve uzun ömürler versin hepinize.Benim oğlum olacakmış,bu sebeple ben Irmak koyamayacağım bebişe.Su lu erkek ismi bulamadığım için muhtemelen Mete olacak benim bebiş.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bendende bir erkek ismi BARLAS yeğenimin ismi anlamı tertemiz, ve kahraman demek

Yagmur,su,ırmak,Pinar,nehir,deniz,Selda,selin,damla,sibel, bunlarin hepsi sulu isinler.Daha varsa Yazabilirsiniz

Merhaba kızlar size bişey danışmak istiyorum benim kızımın isimde ırmak çok hareketli bir dakka yerinde durmaz.. ırmak ismini taşıyan lar nasıl olur ben bunu çok merak ediyorum.. aneliz edermisiniz

Merhaba kızlar size bişey danışmak istiyorum benim kızımın isimde ırmak çok hareketli bir dakka yerinde durmaz.. ırmak ismini taşıyan lar nasıl olur ben bunu çok merak ediyorum.. aneliz edermisiniz
Kuzenimin kizi ırmak yagmur ismi masallah cok akıllı ağır uslu bir kız ama cok ağlak herseye agliyor mızıltısı hiç bitmiyor

Back
X