Doğuma Hazırlık Kızımın ismi ile ilgili fikir lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangi isim

• Ankete Katılan
    10

Sfnzylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
12
4
1
32
Kızım olacak fakat hala isme karar vermedik farklı ve uyumlu isim önerilerine acığım

Eflal'in gerçek anlamı kötüydü galiba... iyi araştır bence.

Vera, Liya gibi isimler çok özenti duruyor.

Asel saçma bir şekilde moda olmuş bir isim. Özünde fena bir isim değil ama son 1-2 senedir o kadar çok duydum ki, itici gelmeye başladı. :(

Asena, Meva ve Masal isimleri güzel. ;)

Yani 2 isim düsünüyorsun sanirim ama önerilerinden hicbiri hosuma gitmedi benim. Meyra da güzel bir isim bence veyatta Masal güzel ama tek olarak. Vera veya meva nin anlamini bilmiyorm o yüzden mantiksiz geldi :KK64:
Isim secmek zor tabi ama ben yinede eski isimlerimizde cok güzel oldugunu düsünüyorum illa bukadar farkli duyulmamis olmasi gerekmiyor. Mesela Zeynep ismi cok güzel bence. Insallah güzel bir isim bulursun kızina cnm :KK200:

Yani 2 isim düsünüyorsun sanirim ama önerilerinden hicbiri hosuma gitmedi benim. Meyra da güzel bir isim bence veyatta Masal güzel ama tek olarak. Vera veya meva nin anlamini bilmiyorm o yüzden mantiksiz geldi :KK64:
Isim secmek zor tabi ama ben yinede eski isimlerimizde cok güzel oldugunu düsünüyorum illa bukadar farkli duyulmamis olmasi gerekmiyor. Mesela Zeynep ismi cok güzel bence. Insallah güzel bir isim bulursun kızina cnm :KK200:
Meva cennet bahcelerinden birinin adı vera günahlardan sakınan ittikat sahibi demek anlamları cok hosuma gitmişti

Farklı olsun diye bu kadar zorlamaya gerek var mı? İleride çocuğunuz da çok zorlanır bu isimlerle. Oysa hem türkçe hem naif kibar bir dolu isim var. İnci, ipek, özge, burcu, begüm gibi mesela. Hem geleneksel hem zarif hemde anlaşılır. Ben şahsen böyle isimleri seviyorum.

Back
X