- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 158
- 39
- Konu Sahibi invictus34
Ben geçenlerde "İlkyaz" adını duydum ve çok beğendim ama benden başka beğenen çıkmadı nedense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naz, Deniz, Fuldem (erdemli demekti sanırım anlamı, sormuştum çocuğa FuldeN değil yalnız, FuldeM), Serra. Yalnız bunlar genelleme değil. Her birinden bir tane öğrencim oldu, ancak yüzlerce öğrenci arasından sadece bu kızlarım her şeyleriyle harikalar.Şöyle asil kibar örnek kız öğrencilerinizin isimlerini alabilir miyim öğretmenim
Peki madem
Yazarsam kuzenler telefonu kilitler,sulalede tek cunki:)
Nida var bir de. O da hos geliyor kulağa.Nilda ismide çok güzel canım hem kimsede pek yok
Ali Aysun Kocatepe'nin kizlarinin adi,bence baya güzelBen geçenlerde "İlkyaz" adını duydum ve çok beğendim ama benden başka beğenen çıkmadı nedense
Ötüken,Kültigin,Cengiz Kagan filan miBenim çocuğum olursa eski türkçe isimlerden koymak istiyorum. Ama bu secenek erkek cocuklarim icin gecerli iki tane guzel isim var aklimda. Kizim olursa mevsim gibi otantik birsey koyarim herhalde
Evde Yaaaaankıııı diye yankılanırken düşünemedim simdi
Nesine kızdınız acaba yorumumunBence Begüm adını düşünün, Hint prenseslerine verilen ünvan demek ☺
Muka kagan yada bogu kagan düşünüyorumÖtüken,Kültigin,Cengiz Kagan filan mi
Merakımdan soruyorum ü neden olmasın isimlerde?? Bileyim de ona göre koyayım bariVenüs de güzel ama ü var işte
Konu sahibi demis ya olmasin yabanci ulkeye gidince sorun olur diye ondanMerakımdan soruyorum ü neden olmasın isimlerde?? Bileyim de ona göre koyayım bari