• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın isim sorunsalı

Benim çocuğum olursa eski türkçe isimlerden koymak istiyorum. Ama bu secenek erkek cocuklarim icin gecerli iki tane guzel isim var aklimda. Kizim olursa mevsim gibi otantik birsey koyarim herhalde 😂😂😂

Şöyle asil kibar örnek kız öğrencilerinizin isimlerini alabilir miyim öğretmenim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Naz, Deniz, Fuldem (erdemli demekti sanırım anlamı, sormuştum çocuğa FuldeN değil yalnız, FuldeM), Serra. Yalnız bunlar genelleme değil. Her birinden bir tane öğrencim oldu, ancak yüzlerce öğrenci arasından sadece bu kızlarım her şeyleriyle harikalar.

Benim çocuğum olursa eski türkçe isimlerden koymak istiyorum. Ama bu secenek erkek cocuklarim icin gecerli iki tane guzel isim var aklimda. Kizim olursa mevsim gibi otantik birsey koyarim herhalde 😂😂😂
Ötüken,Kültigin,Cengiz Kagan filan mio_O

Benim cevremde olan begendigim iki tane kız ismi var biri Talya diğeri Likya.Bir tanidigim da melina koymus kizina bu isim de fena degil gibi.Ama bir Zeynep , bir Elif ismi tam bir klasik.Sidelya ve Arinna var gene kulaga farkli ve hoş gelen.

Esila
Şifa ( Ş sorun olabilir)=peygamber efendimizin ebesi
Tuana

Azra ismini sevmedim ya. Bence lidya cok güzel bir isim. Benim de bebegim var cok koymak istedim ama eşim sevmedi. Duru koyduk. Lidya, duru ve zeynep sevdigim isimler. Ama bence lidya koy

Back