- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
- Konu Sahibi invictus34
Kizz aynen ben de bugun bir arkadasin uyarmasiyla farkettim. Hayallerim suya düştüSelva deyince de gozumun onune tahin helvasi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizz aynen ben de bugun bir arkadasin uyarmasiyla farkettim. Hayallerim suya düştüSelva deyince de gozumun onune tahin helvasi geliyor
Kizz aynen ben de bugun bir arkadasin uyarmasiyla farkettim. Hayallerim suya düştü
Cidden helva. Dalga gecer cocuklar. Tüh. Makarna dan haberim yok. Of soguttun iyicene böö hahahahaha Melisa nasıl. Bence güzel ben zevksizmiyim acabaaaa
Ben eskiden cok severdim bu ismi,sonra makarna markasi mi ne oldu,ama ilk cagrisim helva,hem de cevizli
Melisa guzel,onda enflasyon da düştü epey,koyulabilirCidden helva. Dalga gecer cocuklar. Tüh. Makarna dan haberim yok. Of soguttun iyicene böö hahahahaha Melisa nasıl. Bence güzel ben zevksizmiyim acabaaaa
Beren Ebru Salli'nin oglu galiba,hatta Bero diyorduİleride bir kızım olursa diyerekten aklımın bir köşesinde tuttuğum isimleri paylaşayım bende
Beren , İnci , Defne , Öykü
Favorim Beren
Beren deyince gözümün önüne güçlü bir mizacı olan başarılı hırslı alımlı biri canlanıyor
Fikir olsun :)
Allah nasip eder kızım olursa Gülce koymak istiyorum güle benzeyen güler yüzlü demekmiş bende bi arkadaşla konuyu konuştum oda birce de karar kıldıMerhabalar, hemen konuya giriyorum. Yakın bir arkadaşımla 1-2 hafta arayla hamile kaldık, dr muz erkek olduğunu söyledi arkadaşım da kız olacağını öğrenmişti. Buluştuğumuzda cinsiyet ve isimler hakkında konuştuk ben ismi belirlemiştim, o da bir iki isim söyledi hiç beğenmedik, sonra acaba bu mu olsa diye çok beğendiğim bir ismi söyledi. Ben de, masadaki diğer arkadaşlarımız da çok beğendik. Hatta ben dedim ki gözümün önüne çok güzel, asil bir kız geliyor, kesin bu ismi koy. Aradan geçen zamanda bizim bıdığın aslında kız olduğunu öğrendik, dr karıştırmış. Şimdi ben isim konusunda inanılmaz bir girdaba girdim, bir türlü bulamıyorum. Sizce o ismi koysam ayıp olur mu? Öncesinde arkadaşıma sorup izin almam gerektiğini düşünüyorum, nasıl bir konuşma yapsam? Siz olsanız bu ricaya bozulur muydunuz? Arkadaşımla ortalama 2-3 ayda bir görüşürüz, haftalarca hiç konuşmadığımız da olur ama ortak bir arkadaş grubumu var ve hem onu kırmak hem de ortamımızı bozmak istemem. Şimdiden çok teşekkürler.
DÜZELTME: konuda sözü geçen isim “Azra” idi, yorumlarda çok sorulup cevaplanınca genel yoğunluk bu ismi hiç beğenmedi ve hatta Azrail benzetmesi oldu. Dolayısıyla
isimden vazgeçtim isim önerilerinize talibim.
2 heceli 4-5 harften oluşan ve içinde ğüşçöü gibi Türkçe karakter barındırmayan (yarın öbür gün yurtdışında yaşarsa telaffuzda ve yazımda sorun yaşamasın) Türkçe, Arapça veya Farsça kökenli olabilir, fonetiği güzel bir isim arıyorum. Yardım lütfen
Sanrı
O halüsinasyon degilmiydi yav
Evde Yaaaaankıııı diye yankılanırken düşünemedim simdiYankı var birde
Bilmiyordum , şimdi baktım , öyleymişBeren Ebru Salli'nin oglu galiba,hatta Bero diyordu
O yandaki Sevgi bozmuş bence anlamını Bende de benzer bir babaanne vardı. Nefret ederdi herkes ondan. Cenazesinde 10 kişi falan varmış. Varmış diyorum çünkü bende gitmedim. Çok zor öyle bir büyüğe sahip olmak.Anneannemin ismi Zeynep Sevgi ve kimseyle anlaşamayan,kanser bir kadına bile öl geber diyen,çocuklarına anne şefkati bile göstermeyen bir kadın.
İstisnalar var demek ki.
Bizimkinin cenazesi olsa kaldıracak kimse olmayacak sanırım.O yandaki Sevgi bozmuş bence anlamını Bende de benzer bir babaanne vardı. Nefret ederdi herkes ondan. Cenazesinde 10 kişi falan varmış. Varmış diyorum çünkü bende gitmedim. Çok zor öyle bir büyüğe sahip olmak.
Kizinizin ismi hangisi merak ettimAhhaaaaa benim kizimin adi da iclerinde,hepsi isimleriyle yasasin
Kizinizin ismi hangisi merak ettim
Nilda ismide çok güzel canım hem kimsede pek yokMerhabalar, hemen konuya giriyorum. Yakın bir arkadaşımla 1-2 hafta arayla hamile kaldık, dr muz erkek olduğunu söyledi arkadaşım da kız olacağını öğrenmişti. Buluştuğumuzda cinsiyet ve isimler hakkında konuştuk ben ismi belirlemiştim, o da bir iki isim söyledi hiç beğenmedik, sonra acaba bu mu olsa diye çok beğendiğim bir ismi söyledi. Ben de, masadaki diğer arkadaşlarımız da çok beğendik. Hatta ben dedim ki gözümün önüne çok güzel, asil bir kız geliyor, kesin bu ismi koy. Aradan geçen zamanda bizim bıdığın aslında kız olduğunu öğrendik, dr karıştırmış. Şimdi ben isim konusunda inanılmaz bir girdaba girdim, bir türlü bulamıyorum. Sizce o ismi koysam ayıp olur mu? Öncesinde arkadaşıma sorup izin almam gerektiğini düşünüyorum, nasıl bir konuşma yapsam? Siz olsanız bu ricaya bozulur muydunuz? Arkadaşımla ortalama 2-3 ayda bir görüşürüz, haftalarca hiç konuşmadığımız da olur ama ortak bir arkadaş grubumu var ve hem onu kırmak hem de ortamımızı bozmak istemem. Şimdiden çok teşekkürler.
DÜZELTME: konuda sözü geçen isim “Azra” idi, yorumlarda çok sorulup cevaplanınca genel yoğunluk bu ismi hiç beğenmedi ve hatta Azrail benzetmesi oldu. Dolayısıyla
isimden vazgeçtim isim önerilerinize talibim.
2 heceli 4-5 harften oluşan ve içinde ğüşçöü gibi Türkçe karakter barındırmayan (yarın öbür gün yurtdışında yaşarsa telaffuzda ve yazımda sorun yaşamasın) Türkçe, Arapça veya Farsça kökenli olabilir, fonetiği güzel bir isim arıyorum. Yardım lütfen