- 30 Eylül 2017
- 763
- 503
- 103
- Konu Sahibi invictus34
Melina, mira, şimal,ece,nil guzel bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Derin Deren Elyessa Elmira.bunlar icinden bi isim de dusunebilirsiniz.
Ecrin
Kızım olursa düşündüğüm isimlerden
Sağlıcak ile kucağınıza almanız dileğiyle
Bence Begüm adını düşünün, Hint prenseslerine verilen ünvan demek
Bir gün nasip olurda kızım olursa Nil koyacağım.
bu arada melodi, arya, beste vs de çok popüler
Melina, mira, şimal,ece,nil guzel bence
Değerlendireceğim çok teşekkür ederimEylül
Sare
Nehir
En çok sevdiklerimden
Cevabınızı okuyunca aklımda canlanan ilk isim Ela. Bu devirde çok yok, yurtdışı olursa ayrımcılığa uğramaz, kimse ismiyle yargılamaz ve Ela isminde kızlar naif oluyor. Kafamda direk ışıklar içinde Ela ismi yandıÖztürkçe veya arapça gibi bir kriterim yok, kulağa hoş gelen, iki hece 4 veya 5 harften oluşan, içinde öüğşç gbi Türkçe karakter barındırmayan bir isim istiyorum ( Türkçe Karakter istemememin sebebi Yarın bir gün yurtdışında okursa veya yaşarsa telaffuzda ve anlamda büyük problem yaşamaması )
Kesinlikle katılıyorum. Benimde gönlüme Zeynep bir düştü, bir daha asla başka isim beğenemedin. Belki 100 isim düşündüm, dönüp dönüp Zeynep'e geldim. Kızımın adı :) Tanıdığım tüm Zeynepler harika insanlardı. Anneannem de dahil. Nur içinde yatsın. Ona da benzesin dedim ve doğumdan 3 gün önce rüyamda yanımda oturup elimi tutuyordu :)Muhtemelen yazılmıştır ama ben yinede söyleyim.isim koyarken o isimdeki insanların mizaclarina da dikkat et.ben isimlerin cok etkili olduğunu düşünüyorum.misal oğlunun adı Çınar.tanidigim ne kadar çınar varsa hepsi düz duvara tırmanan yerinde duramayan çocuklar.cok hareketliler.kizimin adida defne narin nazenin birazda mızmız bı kız.ben düşünemedim isim koyarken sen yapma.favotimide yazayım bence en güzel kız ismi zeynep.ben koyamadim çünkü benim adım.
Anneannemin ismi Zeynep Sevgi ve kimseyle anlaşamayan,kanser bir kadına bile öl geber diyen,çocuklarına anne şefkati bile göstermeyen bir kadın.Kesinlikle katılıyorum. Benimde gönlüme Zeynep bir düştü, bir daha asla başka isim beğenemedin. Belki 100 isim düşündüm, dönüp dönüp Zeynep'e geldim. Kızımın adı :) Tanıdığım tüm Zeynepler harika insanlardı. Anneannem de dahil. Nur içinde yatsın. Ona da benzesin dedim ve doğumdan 3 gün önce rüyamda yanımda oturup elimi tutuyordu :)
Ya vallahi manasini hic bilmiyordum,burada öğrendim,fakat bana da azrail derken yarım kalmis gibi geliyor:)Vazgeçme kısmı tamamda şimdi yeni bir isim bulma problemi ile karşı karşıyayız hele bir arkadaş Azrail dedi beni bitirdi Başka tavsiyeleriniz var mı acaba
O kiza da Mavi diyormus cevresi zaten.Ozlem ve ege tamam da mavideniz cok garip bir isim olmus sanki. Belki ayri olarak konsa guzel olurmus. Mavi Deniz Bir tanidigimiz cocuklarina Ufuk Tan Dogan Günes isimlerini vermisti pespese seslenince cok guzel oluyordu
Ege ismini bende cok severim. Icimi isitiyor o isim resmen. Ama ogluma o ismi koymam :) Yavuz Selim istiyorum ben hep. Esim de fazla etiket bir isim diye istemiyor. Nasil dua ettiyse ilk cocugumuz basta erkek dendi sonra kiz oldu. 2. Erkek olursa kim koyarsa koysun ben yavuz ismini koyarim yani. Kimse ismin patentini almiyor sonucta
Yildiz ya da Işık koyun,Kuzeyle yakisir:)Valla bende istiyorum hamdolsun bir oğlum var birde kızım olursa sağlıkları yerinde olsun daha ne isterim ki İnci inanılmaz kibar bir isim ama oğlumun adı Kuzey muhtemelen Kumsal koyarım
Ahhaaaaa benim kizimin adi da iclerinde,hepsi isimleriyle yasasinBen de begendigim isimleri yazayim.
İpek, inci, aylin, aslı, hafsa, berfu, erva, ruveyda, gizem, gülru, yasemin, özlem, sare, hümeyra... Daha aklima gelmeyen de cok var.
Kizima gülru (gül yüzlü) ismini koymayi cok istedim. Ama biraz zor soylendigi icin vazgectim sonradan.
SanrıDua , Deva , Hayâl , Derin , Çisem , Melina , Mısra , Hilal , Buğlem ,Doğa, Ceylin , Zümra , Rüya , Sanrı , Polen , Duru , Nilsu , Hazal , Yankı , Tuğse , Mihri , Peri , Alina
Daha çok var aklima gelenler bunlar Azra ismini bende hoş bulmadim ama senin kararin tabi. Soruna gelince ben bozulur hatta çok sinirlenirdim. Sonuçta önce o karar vermiş... saglikla al kucagina
Selva deyince de gozumun onune tahin helvasi geliyorKonu sahibi sen bu Azra isminden baska bence Meryem ve Leyla isimlerini de düşün.
Meryem İbrânîce’de Miryâm (Miriam), Süryânîce ve Ârâmîce’de Maryam, bazan da Maria olarak adlandırılmakta, Kitâb-ı Mukaddes’in Latince tercümesinde (Vulgate) ise Maria şeklinde geçmektedir. Internette bu sekilde yaziyor
Hatta bir arkadasim vardi ismi Meryem,benim adim aslinda Mariana diye de geçiyor demisti
Dogru Maria da denebilir cocuk yurtdışında yaşarsa gayet uluslararası bir isim
Leyla a
Leila ve ya laila?
Bir de Selva ismini de araştırmani tavsiye ederim :)
Ben olsam Selva koyarim heralde. Azra dan soguttuk galiba seni
Evet benimde tanıdığım 2 Zeynep var birisi cok terbiyesiz,5 vakit namaz kılar agzindan küfür düşmez oteki de gecimsiz,gıcık birisiymis. (Esimin akrabasi cok samimi degilim)Anneannemin ismi Zeynep Sevgi ve kimseyle anlaşamayan,kanser bir kadına bile öl geber diyen,çocuklarına anne şefkati bile göstermeyen bir kadın.
İstisnalar var demek ki.