Kızımın isim sorunsalı

İleride bir kızım olursa diyerekten aklımın bir köşesinde tuttuğum isimleri paylaşayım bende
Beren , İnci , Defne , Öykü

Favorim Beren
Beren deyince gözümün önüne güçlü bir mizacı olan başarılı hırslı alımlı biri canlanıyor
Fikir olsun :)

Beren Ebru Salli'nin oglu galiba,hatta Bero diyordu

Allah nasip eder kızım olursa Gülce koymak istiyorum güle benzeyen güler yüzlü demekmiş bende bi arkadaşla konuyu konuştum oda birce de karar kıldı

Amerikali-Turk arkadaslarim cocuklarina Ayla ismini koydu. Aylin de Ingilizce'ye uyuyor (Eileen ile ayni). Sonu -en, -em ile biten isimleri tavsiye etmem. Ornek: Beren -> Beran ya da BerIn olacak..

Anneannemin ismi Zeynep Sevgi ve kimseyle anlaşamayan,kanser bir kadına bile öl geber diyen,çocuklarına anne şefkati bile göstermeyen bir kadın.
İstisnalar var demek ki.
O yandaki Sevgi bozmuş bence anlamını Bende de benzer bir babaanne vardı. Nefret ederdi herkes ondan. Cenazesinde 10 kişi falan varmış. Varmış diyorum çünkü bende gitmedim. Çok zor öyle bir büyüğe sahip olmak.

Bizimkinin cenazesi olsa kaldıracak kimse olmayacak sanırım.
O derece insanları kıran üzen birisi.

Gecen gün dolmusta bir anne kız oturuyordu karşimda.Kız cok tatliydi masallah iri gözleri vardi .Annesi "Mercancım " dedi .ilk defa duydum sanirim Mercan adini ve cok hosuma gitti. Bir de Mevsim duymustum bi iki gün önce kulaga ve kalbe hitap ediyor söyleyince o da hosuma gitti

Nilda ismide çok güzel canım hem kimsede pek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…