Kızımın isim sorunsalı

Kızınızın ismi nedir ve bana tavsiye edebileceğiniz bir isim var mı

Fikirlerinize değer verip konu açtığıma göre isim konusundaki fikirlerinize de değer verip paylaşmam gerekir diye düşünüyorum, Nitekim bir çok arkadaşım çok detaylı yorumlar yaptı sağ olsunlar ve şu an yeni bir isim arayışındayız

Çok tatlısınız çok teşekkür ederim

Öztürkçe veya arapça gibi bir kriterim yok, kulağa hoş gelen, iki hece 4 veya 5 harften oluşan, içinde öüğşç gbi Türkçe karakter barındırmayan bir isim istiyorum ( Türkçe Karakter istemememin sebebi Yarın bir gün yurtdışında okursa veya yaşarsa telaffuzda ve anlamda büyük problem yaşamaması )

Hümeyra isminde cok kisi tanidim. Hepsi cana yakın, komik zeki ve guzeldi bu arada. İsimlerin insanlari etkiledigine cok inaniyorum.
Livâ ismini beğenirim.
Peygamberimizin ümmetini toplayacağı sancak anlamına geliyordu sanırım.
Düşündükçe aklima isim geliyor surekli

Ebru, burcu ve nihan isimleri de cok hos bence.
Tavsiyeler için çok teşekkür ederim hepsini not ettim

''Pelin, Mine, İpek, Nil, Meva, Gülsima, Müge, Nur'' bu isimleri seviyorum bende. Fikir olsun size
Yüsra, Berra, Büşra, Erva nasıl? Azraya benzer anlam olarak da güzel bunlar.
Munise ve Nazenin de çok hoş...
İsmi inci
Biz çok yakıştırdık kendisine
Türkçe
Tınısı güzel anlamı hoş bence tavsiye ederim
Bir arkadaşım daha koydu
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim her birini not aldım tek tek değerlendireceğim

Azra ile çoktan vedalaştık Azrail benzetmesini yapan arkadaştan sonra ben sildim o ismi kafamdan şu anda yeni isim arayışındayım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Azra kızımın adı nickden belli olduğu gibi
anlamı çok güzel bence düşünün derim
şimdiden sağ salim kucağınıza almak nasip metsin Rabbim

Azra ile çoktan vedalaştık Azrail benzetmesini yapan arkadaştan sonra ben sildim o ismi kafamdan şu anda yeni isim arayışındayım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Bizim ülkede benzetme yapılmayan isim mi kaldı binlerce Azra var. Ben çok seviyorum Azra ismini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…