• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın isim sorunsalı

Şimdi bugüne kadar 3 isim annesi olarak şöyle diyeyim ; şu bu o falan diye isim saymak mantıksız. Soralım size Türk müsünüz, öztürkçe isim ister misiniz? Arapça dine yakın olmasını tercih mi edersiniz? Kızınızın büyüdüğünde nasıl olmasını arzu edersiniz? Bunlar etken oluyor genelde

Ben de begendigim isimleri yazayim.

İpek, inci, aylin, aslı, hafsa, berfu, erva, ruveyda, gizem, gülru, yasemin, özlem, sare, hümeyra... Daha aklima gelmeyen de cok var.

Kizima gülru (gül yüzlü) ismini koymayi cok istedim. Ama biraz zor soylendigi icin vazgectim sonradan.

Son düzenleme:
Düşündükçe aklima isim geliyor surekli :KK48:

Ebru, burcu ve nihan isimleri de cok hos bence.

Dua , Deva , Hayâl , Derin , Çisem , Melina , Mısra , Hilal , Buğlem ,Doğa, Ceylin , Zümra , Rüya , Sanrı , Polen , Duru , Nilsu , Hazal , Yankı , Tuğse , Mihri , Peri , Alina

Daha çok var aklima gelenler bunlar 😌 Azra ismini bende hoş bulmadim ama senin kararin tabi. Soruna gelince ben bozulur hatta çok sinirlenirdim. Sonuçta önce o karar vermiş... saglikla al kucagina 🙏

''Pelin, Mine, İpek, Nil, Meva, Gülsima, Müge, Nur'' bu isimleri seviyorum bende. Fikir olsun size Hoppa

Bız oglumun ısmıne aslında ılk evlendıgımızde karar vermıstık hıc kız ısmı hakkında konusmamıstık ıkımızın de ılk ıkı harfını yan yana koyup dalga gecmıstık oglumuz olursa adını Aden koyarız ahahaha dıye gercekten de oglumuz oldu Aden koyduk adını. Sımdı bır kızımız olursa bu harflerden ısımde turetemicez :KK53: bence koyun gıtsın ya bız bı tane kaan vardı baska kuzenım de kaan koymak ısteyınce acaba mı dedı annesı bızde herkesın kaan'ı kendıne demıstık.

Kalbi kırılsın istemem, o nedenle izin alayım diyorum. Siz olsanız bozulur muydunuz mesela böyle bir durumda
Benım orıjınal ısım fıkrımı calsa cok sınırlenırdım ama klasık ısımler ıcın neden sınırlenecek onu anlamadım zaten ılk ısmı sız bulmussunuz

Yüsra, Berra, Büşra, Erva nasıl? Azraya benzer anlam olarak da güzel bunlar.
Munise ve Nazenin de çok hoş...

Mutlaka söyleyin . İzin almak gibi değil de sadece bende Azra ismini koymayı düşünüyorum o günde söylemiştim en beğendiğim isim diye hatırlatsan dersin olur biter.

Bu çok özel ismi merak etmedim değil. İzin almaya gerek yok, isteyen istediği ismi koyar. Ama özel olarak değil de laf arasında şu isim de beğendiklerimiz arasında diyebilirsiniz.

Bu arada gözünüzü seveyim öykü koymayın. Üç kız bebekten beşi öykü bu sene. İnstagramda #engüzelöykümüz etiketinden geçilmiyor.
Hahahhha bende geçen gün gördüm yenidogan bir öykü. Moda herhalde

Back