- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi invictus34
Yaaa bende istiyorumRica etsem bana da atar misiniz cok merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa bende istiyorumRica etsem bana da atar misiniz cok merak ettim
Nedir nedirBana da söyler misiniz? Çocuk beklemiyorum sadece merak ettim.
Aynı özelliklere sahip bir isim geldi aklıma belki odur, ispanyolca, italyanca, fince ve ibranicede aynı anlamı var.
Tabiki zevk meselesi, zaten önemli olan sizin beğenmeniz.Kaba diyende çok begenende anlamını duyan seviyor genelde .. peygamberimizin gül bahçesi ❤
Ben olsam o kadar soruya bir isim sallardım da cevap verirdim diye düsündüm söylemek istemedigini göz önüne alarak tak bir sonraki sayfada Azra ismiyle karsılastım o yüzdende pek inanasım gelmedi nedense bu isme.
bi bu duyguyu yasayan benmiyim
Oh ya yalnız degilimAyni şeyi bende düşündüm
Oh ya yalnız degilim
Benım orıjınal ısım fıkrımı calsa cok sınırlenırdım ama klasık ısımler ıcın neden sınırlenecek onu anlamadım zaten ılk ısmı sız bulmussunuzKalbi kırılsın istemem, o nedenle izin alayım diyorum. Siz olsanız bozulur muydunuz mesela böyle bir durumda
Hahahhha bende geçen gün gördüm yenidogan bir öykü. Moda herhaldeBu çok özel ismi merak etmedim değil. İzin almaya gerek yok, isteyen istediği ismi koyar. Ama özel olarak değil de laf arasında şu isim de beğendiklerimiz arasında diyebilirsiniz.
Bu arada gözünüzü seveyim öykü koymayın. Üç kız bebekten beşi öykü bu sene. İnstagramda #engüzelöykümüz etiketinden geçilmiyor.