Çocuk Hastalıkları Kızımın hastalığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Işte bu yüzden iyilesemiyor çocuk diye düşünüyorum Dr degistirdikce ve Dr dışında ilacı doz atlama ve kesme işlemleri tedaviyi aksatiyor olmalı çok geçmiş olsun..
Biraz soğukkanlı yaklasirsaniz daha normal karşılayıp kolay atlatacaksiniz...

Bencede böylece Dr da degistirmemis olur

İnternete bakarsam benim 3ay ömrüm var haklısın internette doğru bilgiler de var ama bulmakta mesele o yüzden en iyisi tahlil va dr
Katılıyorum. Ben bekarım geçen gün ara kanama oldu sınav stresinden kaynaklı sanırım bayaa bi erken adet oldum internetteki araştırmama göre rahim kanseriyim tövbe estağfurullah :)

Kesinlikle dogru bir karar annesi

Bir akrabamızın kızı el ayak hastalığı geçirdi ateş Bebek Boğaz kızarıklığı vardı demişti olabilir mi acaba geçmiş olsun

Ağrı kesici özelliği de olsn ateş dusuruculer tedavi amaçlı verilebilir küçük çocuklara viral hastaliklarda ozellikle antibiyotik kullanmak dan iyidir.. şikayet edene kadar biraz araştırmak iyi olacaktır

Geçen yıl 3 çocuğum da sırayla el ayak ağız hastalığından havale geçirdiler . 2 si acil gitti 5 er gün hastanede yattilar.. 1 de 40 dereceden iğne ile kurtuldu.
Allah kimseye yasatmasin. Bebeğim 11 aylikti. Lutfen ishal kusma da var ise serum en iyisi. Önce tek tük benek ile başladı. Alerji gibi kızarıklık. Sonra kollarda çoğalarak ayaklara yayıldı. İlaçlara dikkatet bebegin durumuna ve hareketlerine göre doktora bırak. Evde bakim zor olur hastanede hemsire güzel ateşini ölçtü.2 saate bir .Bize de havaleden sonra bile teşhis konulamadı. 'taki kizariklar kollarda ayakalarda artana kadar.hastanede 3 gün yattık 4. Gün doktor el ayak ağız hastalığı dedi. antibiyotik verildi daha ne ilaçlar koydular ateş icin seruma. Umarım seninki çabuk atlatır Allah yardimcin olsun.

Ayrıca boğaz da yaralar da çıkmıştı benim çocuklarda. Ağızlarının içinde. Umarım emiyordur benimki sadece emerek ve serum ile geçirdi 5 günü.Allah yardimcin olsun.

Antibiyotiği sakın kullanma el ayak hastalığı olabilir avuç içi ve ayağının altına bak varsa bana istediğini sorabilirsin benim oğlımda oldu. biraz sıkıntılı bi süreç.

El ayak hastalığında ağzının içinde de minik minik yaralar var ve boğaz şiş. Antibiyotik hastalığın seyrini kötü yönde etkiliyor. İştah kesilmiyor ama ağzının içi yara olduğu için yemek eziyeti ve açlık yüzğnden ağlama krizleri oluyor. Ben ağrı kesici boğaz spreyi kullandım. Baya faydasını gördüm. Eşin doktor direkt o yazdı. Bol bol sıvı pütürsüz çorbalar ve yoğurtla besle. Emiyorsa be ala bol bol emzir. Ateşi dğşmeye başlayınca döküntüler başlıyor genelde. Ateş olursa yine ağrı kesici ver.

bilmiyorum ayni mi umarim öyledir.

1. mayisda oglum cok fena hastalandi, 3 gün yüksek ates halsizlik. istah da yoktu aygin baygin yatiodu. doktor aglamadikca sakin atesini düsürne vüjütü alismali dedi. o 3 günde bir kere agladi diye verdim. sonra düzelir gibi oldu ama tekrar geri geldi ates gibi yaniyordu yavrum Allah kimseye göstermesin ya insan mahvoluyo. sonra 5 veya altinci gündü her yerinden benek benek seyler cikti. ben panik oldum doktor korma iki güne gecer. bebeklerde olan bi hastalikmis düsünüyorum adi aklima gelmiyo. bir virus herpesle alakali birseydi sanki. ishalida vardi ama bir gün sürdü.

cok cok gecmis olsun

Basit bir şeydir diyorsunuz yani? Ben internetten ateşle birlikte bu beneklere baktım. Lösemi falan çıktı Allah'ım göstermesin. Yavrum 10 aylık daha.
Int herseyn en kotusu yaziyor.distendir annesi .o disi nasil cikartiyor kolay degil damagi yariliyor.

beneklerin resmini ata bilirmisin?

Çocuk doktoruna goturdunuzmu hep acilemi gittiniz

Basit bir şeydir diyorsunuz yani? Ben internetten ateşle birlikte bu beneklere baktım. Lösemi falan çıktı Allah'ım göstermesin. Yavrum 10 aylık daha.

Hemen kanser teşhisi koymayın. Ama doktor da ateşi yoksa bile vermeye devam et diye nasıl söylemiş. Ateş düşürücü, ağrı kesici ihtiyaç yoksa niye kullanayım yani. Çok üzüldüm. İyi bir doktora gitmelisiniz bence. Bu arada ateşli bademcikleri şişmiş bebeğiniz isal olmuş kuzucuk. Allah kolaylık versin. Kırmızı döküntü çok hastalık var. Kızamık kızıl kızamıkçık 5. Hastalık, el ayak ağız vs. Yani lösemiye gelene kadar çok hastalık var.

Benim kızımda aynılarını yaşadı yeni.önce çok ateşlendi sonra kırmızı noktalar çikti.ertesi günde su topladı su çiçeğiymiş ve aynı zamanda boğazinda iltihap varmış.antibiyotik verdi iltihap için.su çiçeğide 10 gün sürdü bitti.bugünde yine öksürük ve hapşurma başladı.2 aydir kurtulamadı hastalıklardan arka arkaya

6. hastalık teşhisi solunum yollarında, idrar yollarında herhangi bir belirti olmadığı halde yüksek ateş olduğu durumda konuyor. Gerçi test yaptılar diyorsunuz bilemedim. Bize doktor öyle dedi. Gerci bizimkine de kan ve idrar testleri de yapti.İsal olmadı ama 1 kere yoğun kustu. Sizin bahsettiğiniz kadar surekli afri kesici vermedik. Ama cok halsiz ve uykuluydu. Soba gibi sicacikti. Bu arada şimdi hatirladim 6. Hastalıkda da kirmizi beneklenme oluyor. Son gün yer yer beneklendi geçti. Ama çok yoğun değildi.

Başlığı görünce korktum çaresiz bir dert sandım cok sukur olagan seyler diş cikarma ve bogaz enfeksiyonu bir araya gelmis istahsizlik ishal yapmis vb..gececek sabir ve iyi bakimla 1 haftada atlatir..Hastane onkoloji cocuk servislerini gezmistik okulca onun icin ateş falan hikaye uzulmeyin tek önerim iyi bir doktor bulun ona gidin düzenli bu tip durumlarda..

Ateşi olmadığı ateş düsürücü ye ihtiyaç olmadığını göstermez suan bi tedavi sürecinde ve vücuda ağıt bi virüs olduğu için de onermis kullanmazsa zor atlatır biraz ama konu sahibi kafasına göre ilaç bırakıp bi daha bi daha Dr dan medet umuyor tutup burda vicdan rahatlatiyor belki ama ateş hepsinden önemlidir. Elmaemma

Ağrı kesici özelliği de olsn ateş dusuruculer tedavi amaçlı verilebilir küçük çocuklara viral hastaliklarda ozellikle antibiyotik kullanmak dan iyidir.. şikayet edene kadar biraz araştırmak iyi olacaktır

Agri kesici sadece agri oldugunda verilir. Bu bir sürekli verilen tedavi olamaz, olmamali. Kücük cocuklarda hap ve surub gibi konularda dikkat edilmeli.

Ayrica gerektiginde antibiyotik verilmeli. Sonucta agri kesici en fazla semptomlara karsi savasir. Antibiyotik, hastaliga savasir. Gereksiz agri kesici kullanmaktansa, antibiyotik kullanmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…